. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BASKET
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ 67 - 35
ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στο Final-4 δεν άφησαν οι ΠΑΙΔΕΣ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ στους αντιπάλους τους της ΔΟΞΑΣ ΑΡΤΑΣ το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.
Παρά το νωθρό ξεκίνημα των γηπεδούχων και το νωχελικό πρώτο ημίχρονο (σκορ 23-12), στην επανάληψη οι παίχτες του Π.Α.Σ. ανέβασαν κατακόρυφα στροφές και αποδίδοντας σε αυτό το διάστημα πολύ όμορφο μπάσκετ, άνοιξαν πολύ την ψαλίδα στην διαφορά φτάνοντας στην τελική επικράτηση με το χαρακτηριστικό 67-35!!!
Η νίκη και η πρόκριση όπως είναι φυσικό πανηγυρίστηκαν ανάλογα, με την προσοχή πλέον να στρέφεται στην προετοιμασία της ομάδας για τον ημιτελικό που θα διεξαχθεί τη βδομάδα μετά τις γιορτές του Πάσχα και τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ να περιμένει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΑΤΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
Ο προπονητής της ομάδας του Π.Α.Σ. Δημήτρης Αναστασίου ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του αντέδρασε σωστά στο παιχνίδι, δικαιολόγησε το κακό πρώτο ημίχρονο εξαιτίας της σημασίας της αναμέτρησης και τέλος έδειξε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι η συνολική εικόνα της ομάδας του ‘έκρυψε' την απουσία του βασικού forward της ομάδας Γκόγκου, με όλους τους παίχτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή του μπασκετικού Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρακολούθησε τον προημιτελικό, συγχαίροντας στο φινάλε τους παίχτες της ομάδας.
Με τον ήχο της κόρνας της λήξης και μετά τις καθιερωμένες χειραψίες και ευχές μεταξύ των αντιπάλων παιχτών και προπονητών, η ομάδα του Π.Α.Σ. δεν παρέλειψε να ανταποδώσει το χειροκρότημα του κόσμου που σχεδόν γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο, ευχαριστώντας τους με αυτόν τον τρόπο για την συγκλονιστική συμπαράσταση.
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Ναούμης.
Άριστη η διαιτησία των κ. Μαντήλα και Μίγδου.

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Αναστασίου Δ) Αθανασίου 8, Ιωαννίδης, Ποσποτίκης 3, Δημητριάδης 4, Στουγιάννος 2, Γεωργίτσης 6, Μαρούγκας 11, Νάσιος, Καρκαντέλος 23, Τάτσης 4, Μιλάκης 6, Ηλίας

ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ: (Ψύλιας Χ) Μιχάλης 10, Γεωργάκης, Κουλτούκης, Κάτσενος 1, Κωστούλας, Γείτονας 5, Φορτοτήρας 4, Μπούγιας, Μπουραντάς, Μάνθος, Μπρανίκας 9, Χούσα 6

ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΟ ALL STAR GAME ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Tη Μεγάλη Τετάρτη διεξάγεται στην πόλη της Πρέβεζας το All Star Game των ΠΑΙΔΩΝ μεταξύ των ομάδων Βορρά και Νότου, μια πρωτοποριακή σίγουρα διοργάνωση, της οποίας τη συνολική ευθύνη και διεξαγωγή ανέλαβαν οι άνθρωποι του ΑΤΛΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με πρωτοστάτη τον κ. Μυζίκο, στον οποίο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Πρόκειται για μια διοργάνωση που όμοιά της στην ηλικία των ΠΑΙΔΩΝ δεν έχει προηγηθεί και που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή όλες οι ομάδες, οι προπονητές και οι αθλητές.
Ο τρόπος επιλογής των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες και των προπονητών που θα τις ΄΄κοουτσάρουν΄΄ προήλθε μέσω ψηφοφορίας όλων των προπονητών των ομάδων ΠΑΙΔΩΝ της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Την ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα εκπροσωπήσουν σε αυτή την εορταστική εκδήλωση οι παίχτες Μαρούγκας Γιώργος και Καρκαντέλος Βασίλης, όπως προέκυψε από τις ψήφους των προπονητών, ενώ επιλέγησαν και οι παίχτες του ΑΓΣΙ Μάντζιος Δημήτρης, Τσακανίκας Αντώνης και Τζάνης.
Στον πάγκο της ομάδας του Βορρά θα καθίσει ο προπονητής της ομάδας του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Δημήτρης Αναστασίου, μαζί με τους συναδέλφους του Ασπιώτη Αντώνη (ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ) και Πολίτη Σπύρο (ΑΤΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ), οι οποίοι επιλέγησαν από τους προπονητές, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές.
Αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον ο αγώνας, όπως και οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές. Χαρακτηριστικό είναι ότι θα υπάρξουν, εκτός των άλλων, και διαγωνισμοί βολών, τρίποντων και καρφωμάτων, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει αρχικά μεσημεριανό φαγητό και στη συνέχεια καφέ σε κεντρικά μαγαζιά της Πρέβεζας, όπου θα γίνει και η συνάντηση όλων των αθλητών και προπονητών, πριν τη μετάβασή τους στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το All Star Game θα είναι η αφετηρία για την καθιέρωση παρόμοιων διοργανώσεων και στο μέλλον.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ B' ΕΣΚΑΒΔΕ:


ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ Ο ΠΑΣ!


ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-: 65-67

Συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στην Ηγουμενίτσα επί του τοπικού Πρωτέα με 65-67 εξασφαλίζοντας πλέον και μαθηματικά την άνοδό του στην Α2 κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ. Έχοντας απέναντί της τον πιο ισχυρό αντίπαλο της κατηγορίας, η ομάδα τους ΠΑΣ έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή και κατάφερε να φύγει με τη νίκη ανόδου από την Ηγουμενίτσα .
Ο αγώνας ήταν σε γενικές γραμμές αμφίρροπος με αρκετή ένταση σε όλη τη διάρκειά του με τη δύναμη να αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του. Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε τον ΠΑΣ πίσω στο σκορ με δέκα πόντους, το σύνολο της ομάδας λειτούργησε σύμφωνα με τις περιστάσεις και έτσι το ροζ φύλλο αγώνα ήρθε στη Γιαννιώτικη πλευρά.

Αναλυτικά ο αγώνας με αριθμούς:

ΠΑΣ Γιάννινα- Πρωτέας Ηγουμενίτσας: 65-57
Δεκάλεπτα: 19-18, 36-30, 58-48, 65-67

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαδόπουλος) Μαρούγκας 3, Σιλεόπουλος 7, Σιαμέτης 16 (1), Οικονομίδης 27 (3), Κουτσουρίδης, Καρκαντέλος, Τζοβάρας 11, , Παλαιολόγος 3, Τσουμάνης .


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ιωάννινα 19 Απριλίου 2011


4ο ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου
από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Από το τμήμα ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνεται ότι και φέτος θα διεξαχθεί το ετήσιο τουρνουά του σωματείου από την Τρίτη 14 και μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011.
Στο τουρνουά θα μετέχουν σωματεία από την ευρύτερη περιφέρεια Ηπείρου και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι Ιωαννίνων.
Μπορούν να μετέχουν σωματεία, με όσες ομάδες επιθυμούν, στις κατηγορίες 1996-1997, 1998-1999, 2000-2001 και 2002-2003.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε σωματείο είναι 100 ευρώ, για την κάλυψη μέρους του κόστους διαιτησίας και ιατρικής κάλυψης των αγώνων.
Στους μετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και στις πρωταθλήτριες ομάδες κύπελλα. Θα ακολουθήσουν εκπλήξεις.
Δηλώσεις συμμετοχής από 2 μέχρι την 15η Μαίου 1011 στα γραφεία του σωματείου Μιχ. Αγγέλου 58 κάθε απόγευμα 19.00-21.00, στο τηλέφωνο 2651075690 και στον επικεφαλής της επιτροπής διεξαγωγής του τουρνουά, μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Δημήτρη Στούκα (τηλ. 6973694163), τον προπονητή κ. Νίκο Νίτα (τηλ. 6944886369).
Οι όροι διεξαγωγής των αγώνων περιέχονται στον κανονισμό ο οποίος θα δοθεί στους μετέχοντες.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από τις αρχές της φετινής σαιζόν στις προπονήσεις των τμημάτων υποδομών ποδοσφαίρου του σωματείο υ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετέχουν και κορασίδες γεννημένες τα έτη 1999 και μετέπειτα.
Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα με γνώμονα τις οδηγίες της UEFA, αποφάσισε να προωθήσει την ενασχόληση των νεαρών κοριτσιών που επιθυμούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο με τη δημιουργία ξεχωριστού γυναικείου τμήματος, εφ όσον συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών.
Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι στις 17.00.



Στις 7 Μαίου 20011 Τουρνουά ομάδων junior κοινωνικού χαρακτήρα

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και η Εταιρεία Προαγωγής Ψυχικής Υγείας, διοργανώνουν τουρνουά ηλικιών junior κοινωνικού χαρακτήρα, με κεντρικό σύνθημα «ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ...ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ».
Στο τουρνουά μετέχουν κατηγορίες παίδων γεννημένων από το έτος 2002 μέχρι το έτος 2005.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο Σταυράκι Ιωαννίνων και θα μετέχουν οι ομάδες ΠΑΣ Ατρόμητος, Θύελλα Κατσικάς, Ελπίδες Ιωαννίνων, ΠΑΣ Αστέρας Ιωαννίνων, Πήγασος, Ανατολή, Αίας και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά είναι το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 από ώρες 10.00-13.00 και 17.00-20.00.
Στους συμμετέχοντες νεαρούς αθλητές θα δοθούν μπλουζάκια με το σύνθημα της συνδιοργάνωσης «ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ...ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ», ενώ όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα τιμηθούν με μετάλλια και αναμνηστικά από την Εταιρεία Προαγωγής Ψυχικής υγείας, ενώ και στις ομάδες θα δοθούν πλακέτες και αναμνηστικά.
Από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΜΙΧ. ΑΓΓΕΛΛΟΥ 56-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΑΦΜ. 099945592-Α΄ΔΥΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα 19 Απριλίου 2011


Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο 2ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου το οποίο διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και στο πρόγραμμα εκδηλώσεων, οι οποίες αρχίζουν στις 19 Ιουνίου, στην τελετή έναρξης υπάρχει φιλικός αγώνας παλαιμάχων ΠΑΣ Γιάννινα με προπονητές.
Επειδή ο σύνδεσμός μας δεν ενημερώθηκε από κανένα από τους διοργανωτές, το διοικητικό του συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε έκτακτα την 18-4-2011 ομόφωνα αποφάσισε τη ΜΗ συμμετοχή στο τουρνουά αυτό.
Ο σύνδεσμος ενημέρωσε τους άμεσα εμπλεκόμενους στη διοργάνωση του τουρνουά για την απόφαση και παρακάλεσε όπως το συγκεκριμένο φυλλάδιο που αναφέρεται η συμμετοχή των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα αποσυρθεί.

Εντολή διοικητικού συμβουλίου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: 1-0

1 ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Κεϊτά (73΄Ανδράλας), Κυριάκος, Ντε Βινσέντι (60΄Φουρτάδο), Σιαλμάς, Τζάνης,( 62΄Σκούφαλης ) Μπακαγιόκο.
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Μπουχάν, Σκούφαλης, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Βαγγελής, Φουρτάδο.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Θωμόπουλος, Κολουτούρος, Βασιλείου, Πρίπου, Λανγκλέ, Σταμόγιαννος, Φρίμπονγκ, Παληγεώργος (79΄Καρράς ), Μίχος (60΄Παπαζούδης), Μουστόγιαννης, Μπακασέτας.
Στον πάγκο του Λεβαδειακού: Σιδεράκης, Ζώνας, Παπαζούδης, Νικολόπουλος, Καρράς, Νικλητσιώτης, Σκούρτης

Κίτρινες: Ντάσιος , Κολοτούρος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Θάλεια Μήτση (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Παναγιώτα Κουτσουμπού (Πειραιά) και Νεκταρία Τσαγγάρη (Μακεδονίας)

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ :
FUSSPAS  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ/ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εθνικός – Παναιτωλικός
Ιωνικός – Διαγόρας
Πανθρακικός – Ηλιούπολη
Καλλιθέα – Τρίκαλα
ΟΦΗ – Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός
Βέροια – Θρασύβουλος
Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα     

Το φιλμ του αγώνα

16' Γυριστό σουτ του Μπακαγιόκο, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

22' Σέντρα του Τζάνη από δεξιά, ο Σιαλμάς δεν κάνει καλό σουτ και μπλοκάρει ο Θωμόπουλος

31' Ο Παληγεώργος θέλησε να κάνει εξυπνο μπάσιμο στην περιοχή του ΠΑΣ την τελευταία στιγμή έδιωξε ο Κώτσιος 

37' Καλός συνδιασμός Σιαλμά - Μπακαγιόκο, πάτημα της μπάλας από τον τελευταίο στον επερχόμενο Τζάνη, αλλά ο τελευταίος έκανε κακό σουτ και μπλόκαρε ο Θωμόπουλος

41' Ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντε Βινσέντι από το κέντρο του γηπέδου και τέρμα αριστερά, ο Θωμόπουλος ήταν εκτός εστίας, η μπάλα άρχισε να κατευθύνεται προς τα δίχτυα, αλλά ο αέρας τη "φρέναρε" και τη μετέφερε πλάγια, με αποτέλεσμα ο Θωμόπουλος να προλάβει να επιστρέψει και να μπλοκάρει την μπάλα. 

51' Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

81' Καλό σουτ του Κυριάκου μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Θωμόπουλος

85' Σήκωμα της μπάλας από τον Φουρτάδο, ο Σκούφαλης ερχόταν από πίσω και πέτυχε το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

90' ΓΚΟΛ Ο Σιαλμάς έκανε γυριστό σουτ, ο Θωμόπουλος έδιωξε την μπάλα μέσα από τη γραμμή, η βοηθός πήρε πάνω της τη φάση και κατακύρωσε γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε το 1-0!


Δηλώσεις

Χαρούμενος για την άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο κ. Άκης Μάντζιος, προπονητής του Θρασύβουλου, λόγω της καταγωγής του από την περιοχή. Ο κ. Μάντζιος τόνισε ότι η ομάδα του προσπάθησε δυνατά για να κάνει την έκπληξη, κάτι που δεν πίστευε κανείς πριν το ματς και με την αποχή από τις προπονήσεις που έκαναν οι παίκτες του, ωστόσο η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό. Στις δικές του δηλώσεις ο κ. Ντεμόλ χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη, αλλά σχολίασε ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση κι αυτό οφειλόταν και στον αέρα, αλλά και στον καλοστημένο Θρασύβουλο. 

Άκης Μάντζιος:"Ήμασταν καλά διαβασμένοι"

«Συγχαρητήρια στα Γιάννινα για τη νίκη και την άνοδο στην Super League. Είναι μια μεγάλη χαρά και για μένα, γιατί κατάγομαι από εδώ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα με την αποχή των παικτών, λίγοι πίστεψαν ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι, οι παίκτες έβγαλαν απίστευτο πάθος για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι η δεύτερη φορά που χάνουμε παιχνίδι στο τέλος, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Ίσως η συγκυρία ή η κακή στιγμή. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση αλλά θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός. Συγχαρητήρια και πάλι στα Γιάννινα εύχομαι να σταδιοδρομήσουν και να καθιερωθούν στην Super League».


Στεφάν Ντεμόλ: «Το έκανε δύσκολο ο Θρασύβουλος»

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που έπαιξαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου λεπτού και προσπάθησαν για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο ματς σήμερα. Οι καιρικές συνθήκες όπως ο δυνατό αέρα δεν αποτελούν δικαιολογία, γιατί ήταν τροχοπέδη και για τις δύο ομάδες. Ο μόνος λόγος που έγινε δύσκολο το παιχνίδι ήταν γιατί το έκανε δύσκολο ο Θρασύβουλος.

Συγχαρητήρια στον φίλο μου Άκη Μάντζιο που τον είχα συμπαίκτη στον Πανιώνιο πριν από αρκετά χρονιά. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του γιατί ήταν ιδιαίτερη ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.

Δεν τελειώσαμε ακόμα. Θέλουμε να περάσουμε καλά το Πάσχα και να μπούμε στην τελική ευθεία για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και το δεύτερο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο και στην ομάδα του».

Σε ερώτησή μας για τη στατικότητα των παικτών και τα ελάχιστα τρεξίματα χωρίς την μπάλα, ο κ. Ντεμόλ είπε αρχικά: «Ίσως λόγω του ανέμου που έκαναν το παιχνίδι δύσκολο, αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι δικαιολογία, γιατί ήταν τροχοπέδη και για τους δύο. Να προσθέσω ότι ίσως να υπάρχει και κάποιο στρες στους παίκτες τώρα προς το τέλος. Σίγουρα δεν παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι σήμερα. Ο Θρασύβουλος παρέταξε κι αυτός δύναμη, αλλά το πνεύμα της ομάδας μου ήταν δυνατό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και συνεχίζουμε την πορεία μας».

Τέλος ο κ. Ντεμόλ είπε ότι οι παίκτες του θα πάρουν ρεπό από Μεγάλη Παρασκευή ως Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Αναστάσιος Μπακασέτας: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα των Ιωαννίνων και τον κ. Ντεμόλ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές μετά τα πολλά προβλήματα που έχουμε και τις 3 μέρες αποχή από τις προπονήσεις ήρθαμε στα Γιάννινα με στόχο να πάρουμε κάτι θετικό. Μας είχε μιλήσει ο κόουτς, 90 λεπτά ήταν ο αγώνας, δεν σκεφτόμασταν τίποτα άλλο, παρά μόνο να πάρουμε κάτι θετικό για μας. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και αξίζαμε κάτι παραπάνω».


Μανώλης Σκούφαλης: "Ήρθε με άγχος η νίκη"

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που ήρθε με άγχος. Ο αντίπαλος στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Στο α' ημίχρονο δεν μπήκαμε όσο δυνατά θα έπρεπε. Στο β' ημίχρονο πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο και στο τελευταίο λεπτό πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε άλλα τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια. Είμαστε πάρα πολύ κοντά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Μάντζιο που τον είχα προπονητή και συμπαίκτη στον Πανιώνιο και εύχομαι καλές γιορτές».
























Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΠΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 2-0


party ΑΝΟΔΟΥ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε στους «Ζωσιμάδες» με 2-0 τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Football League και θέλει 4 βαθμούς στις 4 εναπομείνασες αγωνιστικές για να σφραγίσει την άνοδο! Οι Γιαννιώτες είναι στο +5 από τον Παναιτωλικό και στο +9 από τον οφη .
το 1-0 από τον Σιαλμά

Με πρωταγωνιστή τον επανακάμψαντα μετά από 3 ματς Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, που μπήκε αλλαγή στο 64`, ο ΠΑΣ κατάφερε να φτάσει στη νίκη.
Δημιουργός του 1-0 ήταν λοιπόν ο Ιβοριανός φορ που άνοιξε την άμυνα του Λεβαδειακού, έβγαλε αριστερά την μπαλιά στον Σιαλμά που την έστειλε στα δίχτυα με δυνατό σουτ.
Στο 72` ο ΠΑΣ έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Μιχαήλ με δεύτερη κίτρινη, αλλά στο 87` ο Μπακαγιόκο κέρδισε πέναλτι από τον Τριποτσέρη, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το τελικό 2-0.
 

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ
για την εναλλακτική σας ενημέρωση


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Κυριάκος,( 65' Μπακαγιόκο ) Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι,( 88' Τζιμόπουλος )  Τζάνης,( 75΄Ανδράλας )  Σιαλμάς

Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα κάθονται οι: Σικαλιάς, Σκούφαλης, Τζημόπουλος, Φουρτάδο, Μπακαγιόκο, Βαγγελής, Ανδράλας. Εκτός 18άδας έμειναν Βάντερσον και Στάθης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Κοτίτσας,( 75' Ζουρούδης ) Μαχαίρας,( 53' Βασιλείου )  Ταραλίδης,( 88' Μπιγκόνια )  Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Πόποβιτς

Στον πάγκο του Λεβαδειακού είναι οι: Στρατηλάτης, Κορδονούρης, Τάσιτς, Μπεγκόνια, Σοϊλέδης, Βασιλείου, Ζουρούδης

Κίτρινες: Μαχαίρας , Πάντος , Ταραλίδης, Κειτά ,Μπάρκογλου ,Τριποτσέρης,Μιχαήλ , Βασιλείου, Στρατηλάτης
Κόκκινες: Μιχαήλ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Στυλιάδης (Καστοριάς), Σίπκας (Πέλλας)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 16-4-2011
Πιερικός - Δόξα Δράμας
Κυριακή 17-4-2011
Διαγόρας - Καλλιθέα
Ηλιούπολη - ΟΦΗ
Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας
Αγροτικός Αστέρας - Εθνικός Αστέρας
Λεβαδειακός - Βέροια
ΠΑΣ Γιάννινα - Θρασύβουλος
Μ. Δευτέρα 18-4-2011
Παναιτωλικός - Ιωνικός
Εθνικός - Πανθρακικός      

Το φιλμ του αγώνα

1' Σέντρα του Κυριάκου από δεξιά, έπιασε την κεφαλιά ο Σιαλμάς που έφυγε λίγο αουτ
4' Δυνατό σουτ του Πόποβιτς εξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού.
11' Εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, κεφαλιά του Κώτσιου λίγο αουτ
14' Τραγικό λάθος της άμυνας του ΠΑΣ, ο Πόποβιτς κερδίζει την μπάλα σουτάρει, αλλά το σουτ έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι  του Κηπουρού
40' Ο Μαχαίρας έφυγε στην αντεπίθεση για τον Λεβαδειακό, έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο έξω
44' Συνδυασμός Ντάσιου με Σιαλμά που κάνει το ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα περνάει αουτ
46' Ο Πάντος έπεσε σωτήρια στα πόδια του Ναπολεόνι, που ήταν έτοιμος να σουτάρει μέσα από την μικρή περιοχή προς την εστία του Κηπουρού.
ημίχρονο

67' ΓΚΟΛ ο Μπακαγιόκο βρίσκει τον Σιαλμά μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού ο οποίος σουτάρει διαγώνια και κάνει το 1-0

79' κάθετη μπαλιά του Ανδράλα  στον Σιαλμά δεν κάνει καλά το τελευταίο κοντρόλ και μπλοκάρει ο Κυριακίδης 
85' καλή σέντρα από τον Πατσατζόγλου ο Μπακαγιόκο δεν πιάνει καλά το σουτ η μπάλα περνάει λίγο αουτ

87' ΓΚΟΛ ο Μπακαγίοκο κερδίζει το πέναλτι από τον Μουλόπουλο το οποίο εκτελεί και κάνει το 2-0   

Δηλώσεις

Αρκετά συγχαρητήρια μοίρασε ο παλιός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν του Λεβαδειακού, Γιάννης Παπακώστας, στον ΠΑΣ Γιάννινα για την επίτευξη της ανόδου και την πολύ πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος και σχολίασε για τον αγώνα ότι ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ θα κέρδιζε. Από την πλευρά του ο κ. Ντεμόλ μίλησε για ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι από τα καλύτερα της φετινής Football League.

Γιάννης Παπακώστας : "Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα"

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα στους ανθρώπους της διοίκησης, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν ξανά χαρά στον κόσμο της ομάδας τους. Το γνωρίζω πόσο αγαπάει ο κόσμος την ομάδα γιατί έχω περάσει κι εγώ απ' αυτήν την ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα.

Θέλω να συγχάρω τους παίκτες μου. Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Εμείς ίσως στο α' ημίχρονο που δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες θα μπορούσε να είχαμε προηγηθεί με τις ευκαιρίες του Πόποβιτς, του Μαχαίρα και του Ναπολεόνι. Δεν καταφέραμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα να βάλουμε κάποια απ' αυτές τις ευκαιρίες γκολ. Στο β' ημίχρονο δεν απειλήσαμε ουσιαστικά, αλλά κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά. Σ' ένα κλειστό παιχνίδι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Το έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα και πάλι συγχαρητήρια, όπως και τους ποδοσφαιριστές μου. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στο α' ημίχρονο να βάλουμε ένα γκολ και να κάνουμε ένα βήμα για να μπούμε με περισσότερη ασφάλεια στα play-off σε ό,τι αφορά τις διαφορές μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να γνωρίσω κι εγώ καλύτερα την ομάδα. Θέλω λίγο χρόνο και θα τον έχω στη διακοπή για το Πάσχα, ώστε να κάνουμε δυνατό ξεκίνημα στα play-off».

Στεφάν Ντεμόλ:
«Θεωρώ ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε ποιότητα και από τις δύο ομάδες και πολλές φυσικές δυνάμεις με πολύ καλό ρυθμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που παρουσίασαν ένα καλό θέαμα στους θεατές. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι και θυμόμαστε πως χάσαμε στον α’ γύρο. Προερχόμασταν από μια ήττα, κάνοντας προσπάθεια να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους. Οι παίκτες ήταν έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, όχι όμως όλοι. Όποιος παίκτης χρησιμοποιήθηκε ήταν για τον αντίστοιχο χρόνο που αγωνίσθηκε καλός για την ομάδα. Να σεβαστούμε τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Θρασύβουλος. Θέλω να πω στο συνάδελφό μου αν η ομάδα του δείξει την ίδια ποιότητα θα είναι σε καλή θέση στα πλέι όφ».
Για τη χρησιμοποίηση του Μπακαγιόκο ανέφερε: «Αν ήταν έτοιμος θα είχε χρησιμοποιηθεί από τη ν αρχή του παιχνιδιού. Αλλά για τα 30 λεπτά που έπαιξε ήταν πολύ καλός»

Πέτρος Ζουρούδης (ποδοσφαιριστής Λεβαδειακού):
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ που δίκαια πετυχαίνει την άνοδο, για τον κόσμο, τη διοίκηση. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζαμε στην έδρα του πρωτοπόρου με ότι αυτό συνεπάγεται. Το μυαλό μας είναι στα πλέι οφ και σε τέτοια παιχνίδια προετοιμαζόμαστε καλύτερα. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι και όποιος πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε».

Πάρης Ανδράλας (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ):
«Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο και πετύχαμε την πιο σημαντική νίκη. Ο Λεβαδρειακός είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Στόχος μας είναι να βγούμε πρωταθλητές. Καλή συνέχεια στο Λεβαδειακό και καλή επιτυχία στα πλέι οφ».

Αγγελής: Ευχαριστώ τον Γιώργο Σαϊτιώτη
Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου έκανε και μια δήλωση ο σύμβουλος ποδοσφαιρικών «Τη νίκη αφιερώνουμε στον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη. Ήταν σημαντική και δύσκολη νίκη. Ήμασταν όλη την εβδομάδα στην τσίτα. Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Γιώργο Σαϊτιώτη που έβαλε το γκολ χτες στα Τρίκαλα». Επίσης ο κ. Αγγελής αναφέρθηκε και με ένα χαρακτηρισμό, προφανώς για πρόσωπο των Τρικάλων λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν ξεχνώ».