. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ομάδα Νέων: ΠΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: 2 - 1

Με δύο τέρματα των Ιωάννου και Γκέκα η ομάδα Νέων του ΠΑΣ "καθάρισε" σχετικά εύκολα την Ηλιούπολη με 2-1. Αυστηρή κόκκινη στον Φρέιτας.

η δεύτερη και μάλιστα συνεχόμενη νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της Football League Νέων η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα επί της αντίστοιχης της Ηλιούπολης με σκορ 2-1. Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλοί κυρίως στο α' μέρος, αλλά και στην αρχή του β' ημιχρόνου, ενώ στα τελευταία 15 λεπτά οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα, με αποτέλεσμα να πιέσει η Ηλιούπολη, αλλά το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει 1 λεπτό πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Το σκορ άνοιξε στο 40' ο Ιωάννου μ' ένα πολύ όμορφο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στη δεξιά γωνία του Αντωνίου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Το 2-0 έγινε με την έναρξη του β' μέρους, όταν ο Γκέγκας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης.

Η Ηλιούπολη μείωσε στο 89' με τον Νιάρο, αλλά ήταν αργά για να προλάβει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.


Στο 80' είχαμε συμπλοκή του Ντε Φρέιτας με τον Καρυπίδη, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον διαιτητή με κόκκινη κάρτα οι δύο ποδοσφαιριστές. Πλην του νεαρού Πορτογάλου, από πλευράς επαγγελματικής ομάδας έπαιξε και ο Νικολόπουλος, που είχε μείνει εκτός αποστολής από τον κ. Ντεμόλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Χαρίσης, Νάσιος, Βασιλειάδης (88' Ασωνίτης), Οικονόμου, Θεοδωρής, Νασούλης, Νικολόπουλος, Ιωάννου (86' Ντούλιας), Γκέγκας, Ντε Φρέιτας, Νικολάου (68' Παπαδόπουλος)

Ηλιούπολη: Αντωνίου, Γερονίκος (29' Ζιαμπάρας), Αγγελόπουλος (70' Ντόκο), Μακρυπούλιας, Καϊτίδης, Χαλκιαδάκης, Κρίκος (54' Αλιμάρας), Μιχάλης, Μπρέγκο, Νιάρος, Καρυπίδης





















Δεν υπάρχουν σχόλια: