. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΔΟΞΑ - ΠΑΣ: 2-0

ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ

Ακόμα και τον ήπιο Χριστοβασίλη εκνεύρισε ο (και πάλι) κακός ΠΑΣ

Συνήθως διακρίνεται για το ήπιο ύφος του, αλλά η ήττα στην Δράμα και ο τρόπος που αυτή ήρθε κατάφερε να εκνευρίσει ακόμα και τον Χριστοβασίλη που αποχώρησε οργισμένος από το γήπεδο και δεν το έκρυβε τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του!  Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση και ήδη φρόντισε να διαμηνύσει ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές όλοι κρίνονται...!
Άλλος παράγοντας της ομάδας είπε χαρακτηριστικά «τι ξεφτίλα ήταν αυτή πάλι. Έτσι θα πάμε Σούπερ Λίγκα; Έχουμε 4 μήνες να παίξουμε μπάλα»!
Η ήττα είχε και τις αναταράξεις της, αφού είναι φανερό ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει επαναπαυτεί και χρειάζεται ένα ισχυρό ταρακούνημα για να ξαναδείξει τις αρετές που είχε στον α' γύρο.

fusspas
Και όπως πάντα 
για την εναλλακτική σας ενημέρωση !!!



Βαθμολογία Αποτελέσματα




Στεφάν Ντεμόλ: «Ίσως χάσαμε το πρωτάθλημα»

Πικραμένος και απογοητευμένος από μία ακόμα κακή εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν ο Στεφάν Ντεμόλ, που δήλωσε ότι ίσως σήμερα να χάθηκε το πρωτάθλημα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, αφού ο Παναιτωλικός πλησίασε στους 2 βαθμούς. Χαρούμενος ήταν ο κ. Γρηγορίου, που βλέπει ότι η ομάδα του είναι κοντά στην είσοδό της στα play-off.
 
Στεφάν Ντεμόλ
«Θα ήθελα να συγχαρώ το φίλο μου Μιχάλη για τη νίκη. Η νίκη ήταν πολλή λογική και φυσιολογική, γιατί η Δόξα ήταν καλύτερη του ΠΑΣ Γιάννινα. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί γνωρίζαμε τη δύναμη και τη φιλοσοφία της Δόξας. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται και σίγουρα σήμερα ήθελε περισσότερο τη νίκη από τον ΠΑΣ. Η ομάδα μας ήταν κακή με την μπάλα, αλλά και χωρίς αυτήν. Χάσαμε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Κάποιοι παίκτες έτρεξαν, αλλά χωρίς ποιότητα.
Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας με τις αλλαγές των Βαγγελή και Φουρτάδο, είχαμε μια μικρή αντίδραση με δύο ευκαιρίες του Μπακαγιόκο και Κώτσιου, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν ήταν αρκετές να ισοφαρίσουμε.
Είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί ίσως χάσαμε το πρωτάθλημα σήμερα. Σίγουρα στους Ζωσιμάδες θα προσπαθήσουμε με τον Εθνικό Αστέρα και μαθηματικά να λήξει το θέμα της ανόδου, που ήταν ο πρώτος στόχος μας. Όταν κάνεις όμως μια τόσο καλή χρονιά, σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι να είσαι ο πρωταθλητής. Άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον κ. Γρηγορίου.
 
Για το αν ήταν ένα ακόμα κακό παιχνίδι ή μία παρένθεση για τον ΠΑΣ, τόνισε: «Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σεζόν. Δεν παίζουμε κάθε εβδομάδα με τόσο δυνατή ομάδα».
Για το αν η ομάδα συνεχίζει να είναι χαλαρή: «Είναι μέρος της χαλαρότητας αυτό που είδατε, αλλά δεν είναι φυσιολογικό. Κάθε ομάδα πρέπει να σκέφτεται το καλύτερο, να έχει φιλοδοξία και σήμερα πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι γιατί ΙΣΩΣ χάσαμε το πρωτάθλημα».
Για το αν η ομάδα χρειάζεται πολλές προσθήκες για να σταθεί στη Σούπερ Λίγκα: «Είναι άλλη ιστορία το τι θα γίνει του χρόνου. Το ρόστερ θα είναι διαφορετικό του χρόνου. Θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα δημιουργήσουμε ένα ικανό ρόστερ. Αλλά ας πιστοποιήσουμε πρώτα την άνοδο».
Για το αν τα τελευταία ματς είναι κριτήριο παραμονής κάποιων παικτών: «Σίγουρα είναι κριτήριο για κάποιους ποδοσφαιριστές».

Μιχάλης Γρηγορίου
«Είχαμε πει με τα παιδιά μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον Πιερικό, ότι χρειαζόμασταν 3-4 βαθμούς ακόμα για τα play-off. Δίναμε το σημαντικότερο παιχνίδι μας σήμερα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, όπως λένε τα στατιστικά της. Έχει καλούς παίκτες και προπονητή, το στήσιμο και οι κινήσεις που κάνουν οι παίκτες του Ντεμόλ, φαίνονται ότι είναι δουλεμένα. Είχαμε τονίσει ότι για να κερδίσουμε έπρεπε και τα 90 λεπτά να δείξουμε συγκέντρωση, διάθεση, προσήλωση και αυτό έγινε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλο.
Παρ' όλα αυτά θέλουμε 1 βαθμό για play-off και τίποτα δεν τελείωσε. Πάμε την Κυριακή στην Βέροια για τη νίκη.
Αφιερώνω τη σημερινή νίκη στον κόσμο μας και στον πρόεδρο. Η είσοδος στα πλέι οφ σ' αυτόν οφείλεται σε μεγάλο μέρος.
Συγχαρητήρια και πάλι στον ΠΑΣ για την άνοδο και στον κ. Ντεμόλ για την παραμονή του».
Ερωτηθείς για το που οφείλεται η μεγαλύτερη ήττα που υπέστη φέτος ο ΠΑΣ σχολίασε: «Η ομάδα του ΠΑΣ δεν ήταν κακή, εμείς ήμασταν πολύ καλοί».

Πάντος
Για να μιλάμε για τη νέα σεζόν και τους στόχους, θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η άνοδος. Σήμερα είχαμε την 1η ευκαιρία, δεν τα καταφέραμε, χάσαμε δίκαια. Το παιχνίδι ήταν καλό, ανοιχτό, επιθετικό, μπήκε καλύτερα η Δόξα, αλλά όταν ισορροπήσαμε μας έβαλε το γκολ. Η Δόξα πήρε σπουδαία νίκη, εμείς πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Όποιος δεν ξέρει από τέτοια ματς που κρίνουν ανόδους ή παραμονή δεν ξέρει το άγχος, τι σθένος και τι προσωπικότητα πρέπει να έχουν οι παίκτες».
 
Σιάκκας
«Όταν η Δόξα νικάει μια καλύτερη ομάδα που είναι θεωρητικά στη Σούπερ Λίγκα, δείχνει πόσο θέληση είχαμε. Μπήκαμε δυνατά, ακυρώθηκε ως οφσάιντ ένα γκολ, αλλά πετύχαμε άλλα 2. Σ' αυτές τις αγωνιστικές θα κοιτάξουμε να πάρουμε 1 βαθμό, αν και πρέπει να πάμε για τους 6. Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης μας. Τον θέλουμε μαζί μας σε Βέροια και Καρδίτσα».


 έγινε κι αγώνας

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σέρεμετ, Γελαδάρης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας (83' Ρούτσης), Χλωρός (58' Κάπελ), Γκονζάλεζ (70' Μαραγγός), Ντε Φαρία, Λίμα, Καρακώστας, Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ (56' Σκούφαλης), Κώτσιος, Κεϊτά (74' Βαγγελής), Ανδράλας, Ντε Βινσέντι (65' Φουρτάδο), Μπακαγιόκο, Τζάνης. 

Κίτρινες: Ντε Βινσέντι. Βέρτζος, Ντάσιος, Τζάνη, Ντε Φαρία, Βαγγελής, Χατζηπαντελίδης

Στον πάγκο της Δράμας : Σουλογάνης, Χατζηζήσης, Αλεξάντροβιτς, Μαρκόφσκι, Μαραγγός, Ρούτσης, Κάπελ.

Στον πάγκο του ΠΑΣ : Σικαλιάς, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Βαγγελής, Μπουχάν, Σκούφαλης, Φουρτάδο
 
Το φιλμ του αγώνα
-2' Φαούλ απο αρίστερά κέφαλιά του Λίμα, κεφαλιά του Ντε φαρία, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αλλά η επόπτης η κα Φώσκολου είχε σηκωσει τη σήμαια για οφσαιντ στον Καρακώστα.
-4' Νέα ευκαιρία για την Δράμα, τετ α τετ του Βέρτζου που δεν μπορεί να πλασάρει σωστά υπό την ασφυκτική πίεση του Κώτσιου και η μπάλα καταλήγει αουτ.
-8' Άνοιγμα της μπάλας από τον Μπακαγιόκο στον Πατσατζόγλου, ο οποίος σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σέρεμετ. 
-15' Σέντρα Μπαξεβανίδη, κέφαλια του Χλωρού απο την μικρή περιοχή, λίγο αουτ.
-31' Φάουλ έξω δεξιά για τον ΠΑΣ οΤζάνης πατάει στον Κώτσιο που σουτάρει και η μπάλα περνάει δίπλα από τη συμβολή των δοκών του Σέρεμετ
-32' Σέντρα του Μπαξεβανίδη, κεφαλιά πάσα του Ντε φαρία στο Χλωρό που με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0!
49' Σύγχυση στην άμυνα της Δράμας, κεφαλιά Μπακαγιόκο ο Σέρεμετ σωτήρια σε κόρνερ. 
54' Ο Ντε Φαρία έσπρωξε βίαια τον Κώτσιο, ο Σπάθας έδειξε μόνο κίτρινη κάρτα.
60' Τραγικό λάθος του Ντε Βινσέντι, κέρδισε ο Κάπελ την κόντρα, προχώρησε πλάσαρε τον Κηπουρό και πέτυχε το 2-0! 
64' Διαγώνιο σουτ του Ντε Φαρία, απόκρουση του Κηπουρού, νέο σουτ του Σιάκκα από κοντά, κόντραρε πάνω στον Κώτσιο. 
82' Αδύναμη κεφαλιά του Μπακαγιόκο, ο Σέρεμετ μπλόκαρε. 
85' Κεφαλιά του Φουρτάδο έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπακαγιόκο, ο Σερέμετ με το πόδι έδιωξε σε κόρνερ.
90' 4 λεπτά καθυστερήσεων 
94' Γύρισε το σώμα του ο Κώτσιος, το σουτ, αλλά σε σωστή θέση ο Σέρεμετ μπλόκαρε. 











Δεν υπάρχουν σχόλια: