. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BASKET
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ 67 - 35
ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στο Final-4 δεν άφησαν οι ΠΑΙΔΕΣ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ στους αντιπάλους τους της ΔΟΞΑΣ ΑΡΤΑΣ το Σάββατο το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.
Παρά το νωθρό ξεκίνημα των γηπεδούχων και το νωχελικό πρώτο ημίχρονο (σκορ 23-12), στην επανάληψη οι παίχτες του Π.Α.Σ. ανέβασαν κατακόρυφα στροφές και αποδίδοντας σε αυτό το διάστημα πολύ όμορφο μπάσκετ, άνοιξαν πολύ την ψαλίδα στην διαφορά φτάνοντας στην τελική επικράτηση με το χαρακτηριστικό 67-35!!!
Η νίκη και η πρόκριση όπως είναι φυσικό πανηγυρίστηκαν ανάλογα, με την προσοχή πλέον να στρέφεται στην προετοιμασία της ομάδας για τον ημιτελικό που θα διεξαχθεί τη βδομάδα μετά τις γιορτές του Πάσχα και τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ να περιμένει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΑΤΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.
Ο προπονητής της ομάδας του Π.Α.Σ. Δημήτρης Αναστασίου ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του αντέδρασε σωστά στο παιχνίδι, δικαιολόγησε το κακό πρώτο ημίχρονο εξαιτίας της σημασίας της αναμέτρησης και τέλος έδειξε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι η συνολική εικόνα της ομάδας του ‘έκρυψε' την απουσία του βασικού forward της ομάδας Γκόγκου, με όλους τους παίχτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή του μπασκετικού Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρακολούθησε τον προημιτελικό, συγχαίροντας στο φινάλε τους παίχτες της ομάδας.
Με τον ήχο της κόρνας της λήξης και μετά τις καθιερωμένες χειραψίες και ευχές μεταξύ των αντιπάλων παιχτών και προπονητών, η ομάδα του Π.Α.Σ. δεν παρέλειψε να ανταποδώσει το χειροκρότημα του κόσμου που σχεδόν γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο, ευχαριστώντας τους με αυτόν τον τρόπο για την συγκλονιστική συμπαράσταση.
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Ναούμης.
Άριστη η διαιτησία των κ. Μαντήλα και Μίγδου.

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Αναστασίου Δ) Αθανασίου 8, Ιωαννίδης, Ποσποτίκης 3, Δημητριάδης 4, Στουγιάννος 2, Γεωργίτσης 6, Μαρούγκας 11, Νάσιος, Καρκαντέλος 23, Τάτσης 4, Μιλάκης 6, Ηλίας

ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ: (Ψύλιας Χ) Μιχάλης 10, Γεωργάκης, Κουλτούκης, Κάτσενος 1, Κωστούλας, Γείτονας 5, Φορτοτήρας 4, Μπούγιας, Μπουραντάς, Μάνθος, Μπρανίκας 9, Χούσα 6

ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΣΤΟ ALL STAR GAME ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Tη Μεγάλη Τετάρτη διεξάγεται στην πόλη της Πρέβεζας το All Star Game των ΠΑΙΔΩΝ μεταξύ των ομάδων Βορρά και Νότου, μια πρωτοποριακή σίγουρα διοργάνωση, της οποίας τη συνολική ευθύνη και διεξαγωγή ανέλαβαν οι άνθρωποι του ΑΤΛΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με πρωτοστάτη τον κ. Μυζίκο, στον οποίο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Πρόκειται για μια διοργάνωση που όμοιά της στην ηλικία των ΠΑΙΔΩΝ δεν έχει προηγηθεί και που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή όλες οι ομάδες, οι προπονητές και οι αθλητές.
Ο τρόπος επιλογής των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες και των προπονητών που θα τις ΄΄κοουτσάρουν΄΄ προήλθε μέσω ψηφοφορίας όλων των προπονητών των ομάδων ΠΑΙΔΩΝ της ΕΣΚΑΒΔΕ.
Την ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα εκπροσωπήσουν σε αυτή την εορταστική εκδήλωση οι παίχτες Μαρούγκας Γιώργος και Καρκαντέλος Βασίλης, όπως προέκυψε από τις ψήφους των προπονητών, ενώ επιλέγησαν και οι παίχτες του ΑΓΣΙ Μάντζιος Δημήτρης, Τσακανίκας Αντώνης και Τζάνης.
Στον πάγκο της ομάδας του Βορρά θα καθίσει ο προπονητής της ομάδας του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Δημήτρης Αναστασίου, μαζί με τους συναδέλφους του Ασπιώτη Αντώνη (ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ) και Πολίτη Σπύρο (ΑΤΛΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ), οι οποίοι επιλέγησαν από τους προπονητές, όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές.
Αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον ο αγώνας, όπως και οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές. Χαρακτηριστικό είναι ότι θα υπάρξουν, εκτός των άλλων, και διαγωνισμοί βολών, τρίποντων και καρφωμάτων, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει αρχικά μεσημεριανό φαγητό και στη συνέχεια καφέ σε κεντρικά μαγαζιά της Πρέβεζας, όπου θα γίνει και η συνάντηση όλων των αθλητών και προπονητών, πριν τη μετάβασή τους στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το All Star Game θα είναι η αφετηρία για την καθιέρωση παρόμοιων διοργανώσεων και στο μέλλον.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ B' ΕΣΚΑΒΔΕ:


ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ Ο ΠΑΣ!


ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-: 65-67

Συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στην Ηγουμενίτσα επί του τοπικού Πρωτέα με 65-67 εξασφαλίζοντας πλέον και μαθηματικά την άνοδό του στην Α2 κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ. Έχοντας απέναντί της τον πιο ισχυρό αντίπαλο της κατηγορίας, η ομάδα τους ΠΑΣ έδειξε χαρακτήρα πρωταθλητή και κατάφερε να φύγει με τη νίκη ανόδου από την Ηγουμενίτσα .
Ο αγώνας ήταν σε γενικές γραμμές αμφίρροπος με αρκετή ένταση σε όλη τη διάρκειά του με τη δύναμη να αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του. Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε τον ΠΑΣ πίσω στο σκορ με δέκα πόντους, το σύνολο της ομάδας λειτούργησε σύμφωνα με τις περιστάσεις και έτσι το ροζ φύλλο αγώνα ήρθε στη Γιαννιώτικη πλευρά.

Αναλυτικά ο αγώνας με αριθμούς:

ΠΑΣ Γιάννινα- Πρωτέας Ηγουμενίτσας: 65-57
Δεκάλεπτα: 19-18, 36-30, 58-48, 65-67

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαδόπουλος) Μαρούγκας 3, Σιλεόπουλος 7, Σιαμέτης 16 (1), Οικονομίδης 27 (3), Κουτσουρίδης, Καρκαντέλος, Τζοβάρας 11, , Παλαιολόγος 3, Τσουμάνης .


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ιωάννινα 19 Απριλίου 2011


4ο ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου
από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Από το τμήμα ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνεται ότι και φέτος θα διεξαχθεί το ετήσιο τουρνουά του σωματείου από την Τρίτη 14 και μέχρι το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011.
Στο τουρνουά θα μετέχουν σωματεία από την ευρύτερη περιφέρεια Ηπείρου και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι Ιωαννίνων.
Μπορούν να μετέχουν σωματεία, με όσες ομάδες επιθυμούν, στις κατηγορίες 1996-1997, 1998-1999, 2000-2001 και 2002-2003.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε σωματείο είναι 100 ευρώ, για την κάλυψη μέρους του κόστους διαιτησίας και ιατρικής κάλυψης των αγώνων.
Στους μετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και στις πρωταθλήτριες ομάδες κύπελλα. Θα ακολουθήσουν εκπλήξεις.
Δηλώσεις συμμετοχής από 2 μέχρι την 15η Μαίου 1011 στα γραφεία του σωματείου Μιχ. Αγγέλου 58 κάθε απόγευμα 19.00-21.00, στο τηλέφωνο 2651075690 και στον επικεφαλής της επιτροπής διεξαγωγής του τουρνουά, μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Δημήτρη Στούκα (τηλ. 6973694163), τον προπονητή κ. Νίκο Νίτα (τηλ. 6944886369).
Οι όροι διεξαγωγής των αγώνων περιέχονται στον κανονισμό ο οποίος θα δοθεί στους μετέχοντες.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από τις αρχές της φετινής σαιζόν στις προπονήσεις των τμημάτων υποδομών ποδοσφαίρου του σωματείο υ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετέχουν και κορασίδες γεννημένες τα έτη 1999 και μετέπειτα.
Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα με γνώμονα τις οδηγίες της UEFA, αποφάσισε να προωθήσει την ενασχόληση των νεαρών κοριτσιών που επιθυμούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο με τη δημιουργία ξεχωριστού γυναικείου τμήματος, εφ όσον συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών.
Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι στις 17.00.



Στις 7 Μαίου 20011 Τουρνουά ομάδων junior κοινωνικού χαρακτήρα

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και η Εταιρεία Προαγωγής Ψυχικής Υγείας, διοργανώνουν τουρνουά ηλικιών junior κοινωνικού χαρακτήρα, με κεντρικό σύνθημα «ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ...ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ».
Στο τουρνουά μετέχουν κατηγορίες παίδων γεννημένων από το έτος 2002 μέχρι το έτος 2005.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο Σταυράκι Ιωαννίνων και θα μετέχουν οι ομάδες ΠΑΣ Ατρόμητος, Θύελλα Κατσικάς, Ελπίδες Ιωαννίνων, ΠΑΣ Αστέρας Ιωαννίνων, Πήγασος, Ανατολή, Αίας και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά είναι το Σάββατο 7 Μαΐου 2011 από ώρες 10.00-13.00 και 17.00-20.00.
Στους συμμετέχοντες νεαρούς αθλητές θα δοθούν μπλουζάκια με το σύνθημα της συνδιοργάνωσης «ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ...ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ», ενώ όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα τιμηθούν με μετάλλια και αναμνηστικά από την Εταιρεία Προαγωγής Ψυχικής υγείας, ενώ και στις ομάδες θα δοθούν πλακέτες και αναμνηστικά.
Από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΜΙΧ. ΑΓΓΕΛΛΟΥ 56-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΑΦΜ. 099945592-Α΄ΔΥΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ιωάννινα 19 Απριλίου 2011


Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο 2ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου το οποίο διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και στο πρόγραμμα εκδηλώσεων, οι οποίες αρχίζουν στις 19 Ιουνίου, στην τελετή έναρξης υπάρχει φιλικός αγώνας παλαιμάχων ΠΑΣ Γιάννινα με προπονητές.
Επειδή ο σύνδεσμός μας δεν ενημερώθηκε από κανένα από τους διοργανωτές, το διοικητικό του συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε έκτακτα την 18-4-2011 ομόφωνα αποφάσισε τη ΜΗ συμμετοχή στο τουρνουά αυτό.
Ο σύνδεσμος ενημέρωσε τους άμεσα εμπλεκόμενους στη διοργάνωση του τουρνουά για την απόφαση και παρακάλεσε όπως το συγκεκριμένο φυλλάδιο που αναφέρεται η συμμετοχή των βετεράνων του ΠΑΣ Γιάννινα αποσυρθεί.

Εντολή διοικητικού συμβουλίου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: