. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1-1

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!

25η αγων: Βαθμός στο 92' για τον ΠΑΣ.

Ήττα σοκ για τον Διαγόρα


anagenisi pas ta goal



-Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
(4' Ραονέ / 91' Μπακαγιόκο)


Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που στη μία πλευρά του θύμιζε... λίμνη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν με την μπάλα κάτω. Στο πρώτο μέρος τα κατάφερε η Αναγέννηση, στο δεύτερο ο ΠΑΣ. Δε συνδυάστηκε με νίκη η πρεμιέρα του Βασίλη Παπαχρήστου στον πάγκο της ομάδας της Καρδίτσας.

Μεγάλη ευκαιρία για να κάνει την ολική ανατροπή έχασε ο Σιαλμάς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Αναγέννηση έφτασε τους 21 βαθμούς ενώ ο ΠΑΣ πήγε στους 58.

Νίκη-έκπληξη σημείωσε η Ηλιούπολη στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα. Οι Ροδίτες έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη που κάνουν για να βρεθούν στην πρώτη τριάδα της Football League.

Η Ηλιούπολη προηγήθηκε με το Νιάρο στο 5ο λεπτό ενώ για τον Διαγόρα ισοφάρισε ο Ταραχούλσκι στο 23'. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Ηλιούπουλος στο 63ο λεπτό.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Λούιζ Κάρλος, Δούκας, Θεοδοσιάδης, Ραονέ (65' Αγγελόπουλος), Βούκοβιτς (83' Μάσεφ), Αθανασιάδης (90' Χατζηρίζος), Ντοριβάλ, Μπουντούρης. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Κυριάκος, Πατσατζόγλου (68' Σκούφαλης), Ανδράλας (59' Ντε Βινσέντι), Τζημόπουλος, Σιαλμάς, Τζάνης (88' Μιχαήλ), Μπακαγιόκο.

Κίτρινες: Βούκοβιτς, Κώτσιος, Αθανασιάδης, Ντοριβάλ, Τζάνης, Πάντος, Αγγελόπουλος
 
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι: Σκούφαλης, Βαγγελής, Σικαλιάς, Ντε Βινσέντι, Μιχαήλ, Οικονόμου
 
Το φιλμ του αγώνα
4' Μετά από εκτέλεση κόρνερ επικράτησε σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ, ο Κώτσιος έδιωξε ασθενώς και ο Ραονέ από κοντά πέτυχε το 1-0!
19' Ο Σιαλμάς μπήκε επικίνδυνα στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε ωραία τον Δούκα, έκανε το σουτ, αλλά ο Καρακώστας έδιωξε με τις γροθιές. 
30' Οι παίκτες του ΠΑΣ δεν έβγαλαν την μπάλα έξω όταν ο Αθανασιάδης βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, ο Αθανασιάδης μετά από λίγα δευτερόλεπτα σηκώθηκε και έκανε σκληρό φάουλ από πίσω στον Βάντερσον επειδή προηγουμένως είχε συνεχίσει τη φάση, ο διαιτητής αντί να δείξει την πεντακάθαρη κόκκινη στον παίκτη της Καρδίτσας έμεινε απλά σε κίτρινη κάρτα. 
35' Εντυπωσιακή κούρσα του Σιαλμά από δεξιά, πέρασε τον Δούκα και τον Θεοδοσιάδη, έβγαλε μισό γκολ στον επερχόμενο Ανδράλα στο σημείο του πέναλτι, ο οποίος δεν σούταρε δυνατά και ο Καρακώστας κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα με δυσκολία. 
57' Ο Ντοριβάλ έσπασε το τεχνικό οφσάιντ, έφυγε μόνος του σε αντεπίθεση πλάσαρε τον Κηπουρό που έκανε σωτήρια απόκρουση με τα πόδια. 
61' Ο Βούκοβιτς χτύπησε εκτός φάσης στο πρόσωπο τον Κυριάκο, ο διαιτητής Ευάγγελου δεν έδειξε τη 2η κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Καρδίτσας και χάρισε τη 2η κόκκινη κάρτα στο ματς μετά τη μη αποβολή του Αθανασιάδη. 
67' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουντούρη από πλάγια θέση αριστερά, ο Κηπουρός με τις γροθιές απομάκρυνε.
71' Ο Σιαλμάς έκανε μία ακόμα επέλαση από αριστερά, έβγαλε την επικίνδυνη παράλληλη σέντρα, αλλά ο Θεοδοσιάδης έδιωξε σε κόρνερ, στην εκτέλεση ο Κώτσιος έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.  
82' Ο Μπακαγιόκο έβγαλε την πάσα στο κενό χώρο, ο Σιαλμάς ανοίχτηκε δεξιά για να πλασάρει εξ' επαφής τον Καρακώστα, αλλά το πλασέ έφυγε παράλληλα από την εστία.
83' Η μπάλα στρώθηκε στον Τζάνη μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ κόντραρε στα πεσμένα σώματα των παικτών της Καρδίτσας.
90' 5 λεπτά καθυστερήσεων.
92' Ο Μπακαγιόκο με απίθανο μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1! 

Μικρά - Μικρά
-Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα που εξασφάλισαν εισιτήρια και ταξίδεψαν στην Καρδίτσα είχαν απευθείας συνεννοήσεις με τη διοίκηση της Αναγέννησης, μιας και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος δεν αναλαμβάνει ξανά την ευθύνη μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων μετά και τη νέα κλήση σε απολογία μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. 
-Φυσικά στην Καρδίτσα ταξίδεψαν και μεμονωμένοι φίλαθλοι που βρήκαν εισιτήρια έξω από το γήπεδο.
-Βροχερός καιρός και πολύ βαρύ το γήπεδο της Καρδίτσας, το τερέν σε πολλά σημεία μοιάζει με πισίνα.
-Στις εξέδρες βρίσκονται και τα παιδιά της ομάδας Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα, τα οποία δεν αγωνίστηκαν σήμερα, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. 
-Αρχηγός του ΠΑΣ είναι ο Ηλίας Κώτσιος, ελλείψει του τιμωρημένου Ντάσιου.
-Με 17 παίκτες η αποστολή του ΠΑΣ, μιας και ο νεαρός Ιωάννου δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.
-Λουίζ Κάρλος, Σενόνε και Μαργαρίτης είναι 3 από τους παίκτες της Καρδίτσας που φόρεσαν πολύ πρόσφατα τα "κυανόλευκα".
-Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν ξεκινήσει ο αγώνας για τους 2 αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που δολοφονήθηκαν.
-Μετά το γρήγορο γκολ της Καρδίτσας εξαφανίστηκαν όλα τα ball boys πέριξ του αγωνιστικού χώρου!!! 

Δηλώσεις

"Λογικό" χαρακτήρισε ο Στεφάν Ντεμόλ το βαθμό που κατέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Καρδίτσα, κυρίως λόγω του επιθετικού μονόλογου στο β' μέρος. Ο κ. Παπαχρήστου στις δικές του δηλώσεις είπε ότι ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα του σίγουρα τον προβληματίζει.

Ντεμόλ:
«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και με βάση την εικόνα των τελευταίων λεπτών το αποτέλεσμα ήταν λογικό. Στο α' ημίχρονο η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν καλύτερη και ξεκίνησε καλά, ενώ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Στο β' μέρος παίξαμε καλά και όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν καλύτεροι. Ο πόντος είναι λογικός και μπορώ να κατλάβω την πικρία των παικτών της Αναγέννησης που έφτασαν κοντά στη νίκη, αλλά δεν την πήραν. Πιστεύω να μείνουν στην κατηγορία με παρόμοιες εμφανίσεις. Καλή συνέχεια της εύχομαι».
 
Παπαχρήστου
«Παίξαμε με τον πρώτο όχι μόνο στη βαθμολογία, αλλά και σε επίπεδο παικτών. Προσπαθήσαμε να αποβάλλουμε την πίεση και το άγχος και μ' αυτούς τους παίκτες να κάνουμε το ακατόρθωτο. Αν έμπαινε το 2ο γκολ στο τετ-α-τετ που είχε ο Ντοριβάλ θα κερδίζαμε. Παλέψαμε ως τέλος το παιχνίδι και συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 34 ετών και πρέπει να το διαχειριστούμε ανάλογα.
Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα τα δώσουμε όλα.     Προσωπικά εξακολουθώ να το πιστεύω, άλλωστε αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ».
 
Ντε Βινσέντι
«Ξέραμε για το άγχος της Αναγέννησης για το σημερινό ματς και πιστεύω ότι όπως εξελίχθηκε ο πόντος λογικό για εμάς. Ήταν καλύτερη η Αναγέννηση στο α' ημίχρονο κι εμείς στο β'».
 
Αθανασιάδης
«Ήταν σημαντικό ματς για μας και προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα κατάλληλα. Είχαμε καλύτερο α' ημίχρονο και αν βάζαμε και το γκολ με τον Ντοριβάλ στην επανάληψη θα κερδίζαμε. Καλή επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα που θα είναι στη Σούπερ Λίγκα του χρόνου. Συγχαρητήρια για το καθαρό παιχνίδι, γιατί είχαν λεχθεί πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: