. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΠΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 3-1

ΕΣΒΗΣΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 3-1
(η σελίδα ανανεώνεται συνέχεια)


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κεϊτά,( 46΄Σκούφαλης ) Κυριάκος, Ντε Βινσέντι,( 80΄Ανδράλας ) Σιαλμάς,( 70΄Τζιμόπουλος )  Τζάνης, Μπακαγιόκο.
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα κάθονται οι: Σικαλιάς, Σκούφαλης, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Βαγγελής, Στάθης.


ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τακίδης, Ζουμπουλάκης,( 83΄Μαρουκάκης ) Τζωρμπατζάκης, Κισκαμπάνης, Σπυριδάκης, Κουτρουμπής,( 77΄Ηρακλής ) Καλτσάς, Μουρατίδης, Παπαναστασίου, Πινδώνης, Φαμπίνιο.( 75΄Ντακόλ )
Στον πάγκο της Καλλιθέας είναι οι: Ηρακλής, Μαρουκάκης, Καραδήμος, Μανιάτης, Σταύρου, Αρκούδας, Ντακόλ.

Κίτρινες: Κουτρουμπής , Ντεβισέντι ,Μουρατίδης 


 
Το φιλμ του αγώνα
-15΄Κόρνερ από τον Κυριάκο, κεφαλιά του Μιχαήλ, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Τακίδη και έφυγε λίγο αουτ 
-33΄Καλοκτυπημένο φαουλ από τον Κυριάκο λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τακίδη
-34΄Σέντρα από αριστερά του Τζωρμπατζάκη, κεφαλιά του Πινδώνη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού 
ημίχρονο
-52΄καλοκτυπημένο φαουλ του Κυριάκου ο Τακίδης με εξαιρετική απόκρουση πέταξε την μπάλα κόρνερ 
-53΄ ΓΚΟΛ κόρνερ από τον Σκούφαλη πρώτη κεφαλιά του Σιαλμά η μπάλα φθάνει στον Μπακαγιόκο στο δεύτερο δοκάρι που με κεφαλιά κάνει το 1-0 

  
-61΄ΓΚΟΛ η μπάλα αναπηδάει πάνω από τον Πάντο, ο Παπαναστασίου βάζει καλά το σώμα του κερδίζει πλεονέκτημα πιάνει δυνατό σουτ και κάνει το 1-1 


 
-64΄ΓΚΟΛ απ ευθείας κτύπημα φαουλ του Τζάνη που  κάνει το 2-1  

  
-65΄πολύ έξυπνη μπαλιά του Μπακαγιόκο στον Τζάνη αυτός προχωρά και φθάνει μέσα στην μικρή περιοχή της Καλιθέας, ανατρέπεται από τον Τακίδη, αλλά ο διαιτητής δεν υποδεικνύει την πεντακάθαρη παράβαση.




-76΄καλοκτυπημένο φαουλ του Καλτσά λίγο εξω απο το κάθετο δοκάρι του Κηπουρού 
+ 4΄καθυστερήσεις 
-91΄ΓΚΟΛ τραγικό λάθος από τον Τζωρμπατζάκη που γύρισε απρόσεκτα στον Τακίδη, παρενεβλήθη ο Σκούφαλης και με πλασέ κάνει το 3-1!  


Αποτελέσματα / Βαθμολογία


Δηλώσεις

Καραδήμος: «Δίκαια πρωταθλητής ο ΠΑΣ»
Την ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα σε έμψυχο υλικό παραδέχτηκε ο παίκτης-προπονητής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος που τόνισε ότι η ομάδα του ουσιαστικά «προδόθηκε» από στημένες φάσεις που φαινόταν να είναι το δυνατό της σημείο το τελευταίο διάστημα. Ο Καραδήμος έχρισε ήδη πρωταθλητή τον ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας ότι είναι δικαία στην 1η θέση. Ο κ. Ντεμόλ δεν έμεινε ευχαριστημένος από το α' ημίχρονο, ωστόσο οι αλλαγές και κυρίως εκείνη του Σκούφαλη άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας.

Λουκάς Καραδήμος
«Ήρθαμε να παίξουμε με τον πρωτοπόρο. Σαφώς δύσκολο παιχνίδι και για μένα με την πρωταθλήτρια ομάδα, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα και δικαίως δείχνουν. Διαβάσαμε καλά τον ΠΑΣ Γιάννινα και σ' ένα σημείο που δείχνουμε ότι έχουμε βελτιωθεί και είμαστε δυνατοί, δηλαδή τα στημένα, εκεί το χάσαμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΣ δεν ήταν τόσο πιεστικός όσο περιμένουμε και ίσως αυτό να οφείλεται επειδή δεν υπήρχε και κόσμος που του δίνει ώθηση. Από τα στημένα, λοιπόν, χάσαμε το παιχνίδι. Όταν μετά το 1-1 έγινε αμέσως το 2-1 για μένα εκεί χάθηκε το παιχνίδι, ήταν ψυχρολουσία, δεν προλάβαμε να αντιδράσαμε. Μοιραία ήρθε και το 3-1 από λάθος της άμυνας που καθόρισε το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που δώσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την καλύτερη ομάδα και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Δείξαμε κι εμείς ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ακόμα και τη νίκη και φυσικά δεν είμαστε για την τελευταία θέση. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε δεν έχει σημασία που είμαστε τελευταίοι, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και τα υπόλοιπα ματς.
Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για μένα δικαίως είναι πρωταθλητής έχει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να γυρίσουν ένα παιχνίδι κι έτσι έγινε και σήμερα».
 
Στεφάν Ντεμόλ
«Γνωρίζαμε πριν το παιχνίδι και το είχαμε πει την Πέμπτη στη συνέντευξη τύπου, ότι θα είναι δύσκολο το ματς. Όλη την εβδομάδα προσπάθησα να επισημάνω στους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν σεβασμό στον αντίπαλο. Νομίζω ότι είδαμε σήμερα ότι η Καλλιθέα διαθέτει παραπάνω ποιότητα από τη βαθμολογική της θέση.
Στο α' μέρος δεν είχαμε τον κατάλληλο ρυθμό. Ήταν αποτέλεσμα και της καλής οργάνωσης που είχε η Καλλιθέα. Στο β' ημίχρονο αποφασίσαμε να βάλουμε έναν ακόμα επιθετικογενή παίκτη, βγάζοντας αμυντικό χαφ κι αυτό δούλεψε, γιατί σκοράραμε μετά από 15 λεπτά. Δεχτήκαμε μια ψυχρολουσία με την ισοφάριση της Καλλιθέας, αλλά εξαιτίας του πνεύματος νικητή των παικτών αντιδράσαμε, δημιουργήσαμε παραπάνω ευκαιρίες και ξαναπήραμε προβάδισμα. Το πνεύμα των παικτών έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες για το πνεύμα που επέδειξαν.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καλλιθέα και το συνάδελφό μου, να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος».

Φώτης Κηπουρός
«Δύσκολη και  αγχωτική νίκη για μας, αλλά σημαντική γιατί πήραμε 3 βαθμούς. Δεν ξέρω πως θα εξελισσόταν το ματς αν έμπαινε το δοκάρι που είχε η Καλλιθέα. Ήμασταν τυχεροί εκεί. Με τις αλλαγές που έγιναν στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα, προηγηθήκαμε νωρίς, δεχτήκαμε την ψυχρολουσία, αλλά ευτυχώς καταφέραμε και κάναμε αμέσως το 2-1 και έλυσε τα πόδια των συμπαικτών μου. Ήταν δύσκολη νίκη, αλλά μετράνε οι 3 βαθμοί.
Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα. Καλή πορεία στον Λουκά, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Καβάλα».
  
Παίκτης της Καλλιθέας δεν έκανε δηλώσεις, αλλά ο παράγοντας των Αθηναίων, Γιάννης Καρακασίδης, παρενέβη λέγοντας: «Η Καλλιθέα δεν θα πέσει. Είχαμε κάνει πριν 2 εβδομάδες μία ανακοίνωση και κάποιοι καταλαβαίνουν τι εννοούμε. Θα πάμε στα μπαράζ και θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους. Ο κ. Γιαννόπουλος άμα βάλει στον αγώνα με την Βέροια διαιτητή από την Ημαθία, όπως σήμερα έβαλε από την Καρδίτσα...», στο σημείο εκείνο διακόπηκε και ρωτήθηκε αν έχει κάποιο παράπονο από τη διαιτησία του κ. Τίκα, αλλά απάντησε ότι «Δεν μας αδίκησε σήμερα» και πως άλλωστε, αφού δεν δόθηκε το πέναλτι της δεκαετίας στον Τζάνη! Η παρέμβαση περισσότερο ήταν για πρόληψη ενόψει του επόμενου αγώνα της Καλλιθέας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: