. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ: 5 - 0

3 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ... "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"

Ε ...Ε ... ΕΡΧΕΤΑΙ

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με 5-0 του Διαγόρα. Με 2-1 κέρδισε η Βέροια τον Ιωνικό. 
Ακόμα ένα βήμα προς την Super League, ιδιαίτερα εντυπωσιακό, έκανε ο ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες σκόραραν 5 γκολ κόντρα στον Διαγόρα, με την ομάδα της Ρόδου να αγωνίζεται με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια παράσταση Σκούφαλη-Σιαλμά με τον πρώτο να δημιουργεί και τον δεύτερο να εκτελεί. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της ομάδας του Ντεμόλ δεν ήταν στα ίδια μεγέθη, ωστόσο ήρθαν ακόμη δύο γκολ από τους Κώτσιο και Μιχαήλ.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας και με απόσταση 5 βαθμών πλέον από τον Παναιτωλικό που ηττήθηκε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ.




 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος,( 62΄Πατσατζόγλου )  Μιχαήλ, Κώτσιος, Κεϊτά, Σκούφαλης, Ανδράλας,( 75΄Κυριάκος )  Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς,( 62΄Φουρτάδο ) Τζάνης.
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Στάθης, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Βαγγελής, Κυριάκος, Φουρτάδο


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Σπάρταλης (11΄Μαριεττάκης)  Γκούτμαν, Ρέγες, Φράγκος, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Καρπαθάκης, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλο
Στον πάγκο του Διαγόρα: Τυρέλης, Μαριεττάκης (σ.σ. ο Διαγόρας δεν συμπληρώνει 18άδα!) 


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Νικολάδος (Αθηνών)
Κίτρινες: Σκούφαλης 
 
Βαθμολογία - Αποτελέσματα - Επόμενη Αγωνιστική


 
Το φιλμ του αγώνα
10' Παράλληλη σέντρα του Τζάνη προς τον Σιαλμά η μπάλα περνά εξω από κόντρα των αμυντικών του Διαγόρα 
14' Μετά από κόρνερ για τον Διαγόρα κεφαλιά του Πουλόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ
17' ΓΚΟΛ μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Σκούφαλη στον Σιαλμά, ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ προλαβαίνει στην έξοδο τον Χειμωνέτττο και κάνει το 1-0!  


 
21' Κατα μέτωπο επίθεση του Σιαλμά που θέλει να τα κάνει όλα μόνος του αλλά ανακόπτεται την τελευταία στιγμή έξω από τη μεγάλη περιοχή. 
25' ΓΚΟΛ Ο Σκούφαλης από δεξιά πέρασε σαν σταματημένο τον Πεταυράκη, μπήκε στη μεγάλη περιοχή έκανε την παράλληλη πάσα ο Σιαλμάς από τη μικρή περιοχή με προβολή ζευγάρωσε τα τέρματα του ΠΑΣ και 2-0! 


 
30' ΓΚΟΛ Μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή του Διαγόρα, η μπάλα πήρε ύψος έφτασε στον Σκούφαλη, ο οποίος τη στόπαρε με το στήθος και έπιασε αμέσως το μονοκόμματο σουτ πετυχαίνοντας το 3-0!



40' Απ΄ευθείας κτύπημα φαουλ του Τζάνη, η μπάλα έφυγε λίγο αουτ.
44΄Καλό φαλτσαριστό σουτ του Ντε Βινσέντι απέκρουσε ο Χειμωνέττος στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ. 
ημίχρονο  
52' καλή μπαλιά σέντρα του Μιχαήλ από αριστερά ο Ανδράλας δεν κάνει καλό σουτ και η μπάλα μλοκάρετε από τον Χειμωνέττο 
58' κόρνερ από τον Ντεβισέντι καρφωτή κεφαλιά του Κειτά μπλοκάρει ο Χειμωνέττος 
67' ο Τζάνης με ωραία ενέργεια πέρασε μέσα στην περιοχή του Διαγόρα το τελικό σουτ πέρασε λίγο αουτ
73' ΓΚΟΛ από κόρνερ του Σκούφαλη ο Κώτσιος με κεφαλιά κάνει το 4-0 



86' ΓΚΟΛ σέντρα του Κυριάκου κεφαλιά ψαράκι του Μιχαήλ και 5-0


    
Μικρά-Μικρά
-Με 13 παίκτες στην αποστολή ήρθε ο Διαγόρας, ως εκ τούτου δεν έχει παίκτες ούτε καν για όλες τις αλλαγές, μάλιστα ο Τυρέλης είναι τερματοφύλακας!
-Οι τιμωρημένοι Ταραχούλσκι, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Ταμπάσης και οι τραυματίες Προβατίδης και Ζλάτκοβιτς είναι οι απουσίες για τους Ροδίτες.
-Μπακαγιόκο, Βάντερσον και Μπουχάν οι απόντες του ΠΑΣ.

Δηλώσεις
Ευχάριστο τέλος έχει το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Στεφάν Ντεμόλ και αύριο η διοίκηση θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και επίσημα τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Βέλγος προπονητής δεν δέχτηκε ερωτήσεις για το θέμα, αφού ο υπεύθυνος τύπου έσπευσε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους ότι αύριο θα υπάρχει η σχετική ανακοίνωση επισήμως από την ΠΑΕ, οπότε ο κ. Ντεμόλ δεν θα ήθελε να κάνει κάποια άλλη τοποθέτηση.

Πέτρος Ρουτζιέρης
«Ήταν μια εύκολη και άνετη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι καλή ομάδα και αξίζει να ανέβει κατηγορία. Εμείς είχαμε πολλές ελλείψεις από τραυματισμούς και κάρτες και ήταν δύσκολο το έργο μας. Ο Σπάρταλης που είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας έπαθε ρωγμώδες κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο και θα λείψει περίπου 5 εβδομάδες. Για μας τώρα στόχος είναι η νίκη στο επόμενο ματς για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η συμμετοχή στα play off. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανεβαίνει δίκαια στη Σούπερ Λίγκα και του εύχομαι καλή επιτυχία».
                             
Στεφάν Ντεμόλ
«Εύχομαι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Σπάρταλη. Όσον αφορά το παιχνίδι ήμασταν έτοιμοι. Μετά το τέλος του αγώνα, βέβαια μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι ήταν εύκολος για μας. Η επιλογή να μην έρθουν κάποιοι παίκτες του Διαγόρα δεν ήταν δική μας, αλλά προφανώς είχε τους λόγους του ο Διαγόρας.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν όλοι έτοιμοι και θα ήθελα να πω ότι και όσοι δεν αγωνίστηκαν κι εκείνοι ήταν το ίδιο έτοιμοι.
Είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας το μεγάλο σκορ. Μας δίνει το δικαίωμα να προετοιμαστούμε σοβαρά για τα δύο επόμενα ματς με Τρίκαλα και Λεβαδειακό».
Σε ερώτηση που του έγινε για την επιλογή του Σκούφαλη στο αρχικό σχήμα, σημείωσε με νόημα: «Ο Σκούφαλης αν έπαιζε όπως σήμερα και στα προηγούμενα παιχνίδια θα είχε παίξει σε πολύ περισσότερα ματς».
 
Εμίλιο Φουρτάδο
«Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Ο προπονητής μας, μας προετοίμασε κατάλληλα. Μου άρεσε αυτό που είδα. Το ματς αυτό τελείωσε και μας δίνεται η δυνατότητα τώρα να προετοιμαστούμε σκληρά για τα επόμενα και πρέπει να πάμε στα Τρίκαλα για να κερδίσουμε».
Ο Φουρτάδο που επανεμφανίστηκε μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο ρωτήθηκε για τη φραστική επίθεση που του έγινε από τον Τζενάμο, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και ανέφερε μόνο ότι ήρθε να τοποθετηθεί για το παιχνίδι με τον Διαγόρα.

























Δεν υπάρχουν σχόλια: