. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΑΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: 1-0

1 ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Κεϊτά (73΄Ανδράλας), Κυριάκος, Ντε Βινσέντι (60΄Φουρτάδο), Σιαλμάς, Τζάνης,( 62΄Σκούφαλης ) Μπακαγιόκο.
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Μπουχάν, Σκούφαλης, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Βαγγελής, Φουρτάδο.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Θωμόπουλος, Κολουτούρος, Βασιλείου, Πρίπου, Λανγκλέ, Σταμόγιαννος, Φρίμπονγκ, Παληγεώργος (79΄Καρράς ), Μίχος (60΄Παπαζούδης), Μουστόγιαννης, Μπακασέτας.
Στον πάγκο του Λεβαδειακού: Σιδεράκης, Ζώνας, Παπαζούδης, Νικολόπουλος, Καρράς, Νικλητσιώτης, Σκούρτης

Κίτρινες: Ντάσιος , Κολοτούρος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Θάλεια Μήτση (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Παναγιώτα Κουτσουμπού (Πειραιά) και Νεκταρία Τσαγγάρη (Μακεδονίας)

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ :
FUSSPAS  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ/ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εθνικός – Παναιτωλικός
Ιωνικός – Διαγόρας
Πανθρακικός – Ηλιούπολη
Καλλιθέα – Τρίκαλα
ΟΦΗ – Αγροτικός Αστέρας
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός
Βέροια – Θρασύβουλος
Δόξα Δράμας – ΠΑΣ Γιάννινα     

Το φιλμ του αγώνα

16' Γυριστό σουτ του Μπακαγιόκο, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

22' Σέντρα του Τζάνη από δεξιά, ο Σιαλμάς δεν κάνει καλό σουτ και μπλοκάρει ο Θωμόπουλος

31' Ο Παληγεώργος θέλησε να κάνει εξυπνο μπάσιμο στην περιοχή του ΠΑΣ την τελευταία στιγμή έδιωξε ο Κώτσιος 

37' Καλός συνδιασμός Σιαλμά - Μπακαγιόκο, πάτημα της μπάλας από τον τελευταίο στον επερχόμενο Τζάνη, αλλά ο τελευταίος έκανε κακό σουτ και μπλόκαρε ο Θωμόπουλος

41' Ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντε Βινσέντι από το κέντρο του γηπέδου και τέρμα αριστερά, ο Θωμόπουλος ήταν εκτός εστίας, η μπάλα άρχισε να κατευθύνεται προς τα δίχτυα, αλλά ο αέρας τη "φρέναρε" και τη μετέφερε πλάγια, με αποτέλεσμα ο Θωμόπουλος να προλάβει να επιστρέψει και να μπλοκάρει την μπάλα. 

51' Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

81' Καλό σουτ του Κυριάκου μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Θωμόπουλος

85' Σήκωμα της μπάλας από τον Φουρτάδο, ο Σκούφαλης ερχόταν από πίσω και πέτυχε το γκολ, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

90' ΓΚΟΛ Ο Σιαλμάς έκανε γυριστό σουτ, ο Θωμόπουλος έδιωξε την μπάλα μέσα από τη γραμμή, η βοηθός πήρε πάνω της τη φάση και κατακύρωσε γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε το 1-0!


Δηλώσεις

Χαρούμενος για την άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ο κ. Άκης Μάντζιος, προπονητής του Θρασύβουλου, λόγω της καταγωγής του από την περιοχή. Ο κ. Μάντζιος τόνισε ότι η ομάδα του προσπάθησε δυνατά για να κάνει την έκπληξη, κάτι που δεν πίστευε κανείς πριν το ματς και με την αποχή από τις προπονήσεις που έκαναν οι παίκτες του, ωστόσο η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό. Στις δικές του δηλώσεις ο κ. Ντεμόλ χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη, αλλά σχολίασε ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση κι αυτό οφειλόταν και στον αέρα, αλλά και στον καλοστημένο Θρασύβουλο. 

Άκης Μάντζιος:"Ήμασταν καλά διαβασμένοι"

«Συγχαρητήρια στα Γιάννινα για τη νίκη και την άνοδο στην Super League. Είναι μια μεγάλη χαρά και για μένα, γιατί κατάγομαι από εδώ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα με την αποχή των παικτών, λίγοι πίστεψαν ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι, οι παίκτες έβγαλαν απίστευτο πάθος για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι η δεύτερη φορά που χάνουμε παιχνίδι στο τέλος, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Ίσως η συγκυρία ή η κακή στιγμή. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση αλλά θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός. Συγχαρητήρια και πάλι στα Γιάννινα εύχομαι να σταδιοδρομήσουν και να καθιερωθούν στην Super League».


Στεφάν Ντεμόλ: «Το έκανε δύσκολο ο Θρασύβουλος»

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που έπαιξαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου λεπτού και προσπάθησαν για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο ματς σήμερα. Οι καιρικές συνθήκες όπως ο δυνατό αέρα δεν αποτελούν δικαιολογία, γιατί ήταν τροχοπέδη και για τις δύο ομάδες. Ο μόνος λόγος που έγινε δύσκολο το παιχνίδι ήταν γιατί το έκανε δύσκολο ο Θρασύβουλος.

Συγχαρητήρια στον φίλο μου Άκη Μάντζιο που τον είχα συμπαίκτη στον Πανιώνιο πριν από αρκετά χρονιά. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του γιατί ήταν ιδιαίτερη ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.

Δεν τελειώσαμε ακόμα. Θέλουμε να περάσουμε καλά το Πάσχα και να μπούμε στην τελική ευθεία για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και το δεύτερο στόχο που είναι το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο και στην ομάδα του».

Σε ερώτησή μας για τη στατικότητα των παικτών και τα ελάχιστα τρεξίματα χωρίς την μπάλα, ο κ. Ντεμόλ είπε αρχικά: «Ίσως λόγω του ανέμου που έκαναν το παιχνίδι δύσκολο, αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι δικαιολογία, γιατί ήταν τροχοπέδη και για τους δύο. Να προσθέσω ότι ίσως να υπάρχει και κάποιο στρες στους παίκτες τώρα προς το τέλος. Σίγουρα δεν παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι σήμερα. Ο Θρασύβουλος παρέταξε κι αυτός δύναμη, αλλά το πνεύμα της ομάδας μου ήταν δυνατό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και συνεχίζουμε την πορεία μας».

Τέλος ο κ. Ντεμόλ είπε ότι οι παίκτες του θα πάρουν ρεπό από Μεγάλη Παρασκευή ως Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Αναστάσιος Μπακασέτας: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα των Ιωαννίνων και τον κ. Ντεμόλ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές μετά τα πολλά προβλήματα που έχουμε και τις 3 μέρες αποχή από τις προπονήσεις ήρθαμε στα Γιάννινα με στόχο να πάρουμε κάτι θετικό. Μας είχε μιλήσει ο κόουτς, 90 λεπτά ήταν ο αγώνας, δεν σκεφτόμασταν τίποτα άλλο, παρά μόνο να πάρουμε κάτι θετικό για μας. Οι συμπαίκτες μου κι εγώ κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και αξίζαμε κάτι παραπάνω».


Μανώλης Σκούφαλης: "Ήρθε με άγχος η νίκη"

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που ήρθε με άγχος. Ο αντίπαλος στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Στο α' ημίχρονο δεν μπήκαμε όσο δυνατά θα έπρεπε. Στο β' ημίχρονο πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο και στο τελευταίο λεπτό πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε άλλα τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια. Είμαστε πάρα πολύ κοντά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Μάντζιο που τον είχα προπονητή και συμπαίκτη στον Πανιώνιο και εύχομαι καλές γιορτές».
























Δεν υπάρχουν σχόλια: