. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΣ: 1-0



ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. 

μη ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα
http://www.wix.com/fusspas/news
για μια εναλλακτική ενημέρωση.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης, Μίνγκας, Μπριλάκης, Μπαλού (26' λ.τρ. Ριζογιάννης), Σαρακατσάνος.  
Στον πάγκο των Τρικάλων κάθονται οι: Τόλιος, Στεπάνοβιτς, Ουέλιγκτον, Ριζογιάννης, Γιώτας, Ένοκ, Μπακομήτρος 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας (31' λ.τρ. Ντε Βινσέντι), Κυριάκος, Σιαλμάς, Σκούφαλης, Τζάνης.
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι: Σικαλιάς, Στάθης, Πατσατζόγλου, Βαγγελής, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι, Φουρτάδο

Κίτρινες: Κόρμπος, Κυριάκος


Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι: Σικαλιάς, Στάθης, Πατσατζόγλου, Βαγγελής, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι, Φουρτάδο

Αποτελέσματα/ Βαθμολογία


 
Το φιλμ του αγώνα
5' Ο Μπαλού τετ-α-τετ, ο Κηπουρός έσωσε με τα πόδια.
20' Η μπάλα κάτω από τα πόδια του Κώτσιου, ο Μίνγκας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε τον Κηπουρό και 1-0!  


 
28' Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, ο Κώτσιος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πουρή. 
44' Ο Κοντογουλίδης γύρισε το σώμα του στη μεγάλη περιοχή, έπιασε το συρτό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κηπουρού. 

57': Σε κόρνερ του Μανουσάκη, ο Κοντογουλίδης έπιασε την κεφαλιά που μπλόκαρε ο Κηπουρός.
59': Κίτρινη κάρτα στον Πάντο για σκληρό μαρκάρισμα στον Κοντογουλίδη.
62': Ο Πουρής βγήκε έγκαιρα και έδιωξε τη μπάλα μπροστά από τον Σιαλμά.
66': Κίτρινη κάρτα στον Μανουσάκη γιατί διαμαρτυρία στον διαιτητή.
74': Κίτρινη κάρτα στον Ντε Βισέντι που χτύπησε αντίπαλό του. Οι παίκτες των Τρικάλων ζήτησαν αποβολή του Αργεντινού μέσου του ΠΑΣ.
82': Σουτ από καλή θέση του Μανουσάκη έφυγε άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στον απόηχο του αγώνα του α' γύρου έμεινε στις αρχικές του δηλώσεις ο κ. Βαζάκας και φωτογράφισε και το επεισόδιο που είχε με τον κ. Αγγελή στο τέλος της συνέντευξης τύπου. Ο Ντεμόλ από την πλευρά του παραδέχτηκε ότι τα Τρίκαλα έπαιξαν πιο μυαλωμένα γι' αυτό και δεν άφησαν την ομάδα του να κάνει κάποια ευκαιρία.  
«Είμαι 18 χρόνια προπονητής και λέω τα πράγματα όπως είναι είτε είναι καλά ή κακά. Στον πρώτο γύρο έγιναν κάποια απίστευτα πράγματα στην αίθουσα τύπου. Ορισμένοι δημοσιογράφοι των Ιωαννίνων προσπάθησαν να με γελοιοποιήσουν, ενώ ένας άνθρωπος που κολλάει κοντά στους προέδρους και τους αρμέγει συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα. Δεν ξέρω που απευθύνθηκε και τι ακριβώς ήθελε να πει ο κ. Ντε Μολ με τη λέξη τσίρκο. Ο Βαζάκας σαν άνθρωπος είναι αξιοπρεπής και έχει μάθει να σέβεται κόσμο, και ποδόσφαιρο».
Αναφορικά με το παιχνίδι, ο προπονητής των Τρικάλων τόνισε: «Τα Τρίκαλα έδειξαν το μέγεθος της ομάδας και στο γήπεδο και σαν φιλοξενία. Είπα στον πρόεδρο και στα παιδιά ότι εμείς θα παλεύουμε τίμια μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, δείξαμε χαρακτήρα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην Κατερίνη. Κάναμε ασφυκτικό πρέσινγκ στο πρώτο μέρος, δεν τους αφήσαμε να κάνουν ούτε μία ευκαιρία και θα  μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο σκορ. Τα Τρίκαλα μπορούν και πρέπει να είναι στην Α' εθνική.
Τα Γιάννινα είναι  μεγάλη ομάδα και τους δίνω συγχαρητήρια για την άνοδο. Εμείς ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας σήμερα, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε. Αν ήμουν από την αρχή τα Τρίκαλα θα ήταν εκεί που είναι τώρα τα Γιάννινα. Αυτό δείχνει η πορεία. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Βέροια, για να περάσουμε τον Λεβαδειακό και να έχουμε πλεονέκτημα εν όψει πλέι οφ».
Για τους τραυματισμούς των Μπαλού και Κοντογουλίδη, σημείωσε: «Ο Μπαλού έπαθε πάλι το ίδιο πρόβλημα. Θα μείνει 4-5 βδομάδες έξω. Για τον Κοντογουλίδη θα δούμε, Περιμένουμε να μάθουμε».

Ντεμόλ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στα δύο επόμενα ματς» 
Από την άλλη ο κ. Ντεμόλ αποδέχτηκε την ανωτερότητα των Τρικάλων: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη νίκη που ήταν πολύ επιδέξια. Προετοιμάσαμε το παιχνίδια πολύ καλά. Μετά το παιχνίδι στα Γιάννινα, καθ' όλη τη διάρκεια των δεκαέξι παιχνιδιών που μεσολάβησαν, τα Τρίκαλα μάζεψαν 36 πόντους έναν περισσότερο από μας. Είδαμε τον λόγο που συγκέντρωσε τόσους πολλούς πόντους, είναι μία καλή ομάδα.
Όταν είδα τον Χρήστου και τον Μανουσάκη και μίλησα είδα ότι το κλίμα ήταν πολύ καλό, όπως  βεβαίως και η απόδοση αργότερα. Το να χάσεις δύο παιχνίδια με 1-0 μετά από 29 παιχνίδια δεν είναι ντροπή. Βέβαια όπως ήρθαν τα αποτελέσματα χθες, ελπίζαμε ότι θα πάρουμε έναν πόντο σήμερα, αλλά η ομάδα των Τρικάλων ήταν καλύτερη από μας.
Τώρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Θρασύβουλο. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Για να το κάνουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι απ' ότι ήμασταν σήμερα»
Για το τι δεν πήγε καλά με την ομάδα του τόνισε: «Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι τα Τρίκαλα είναι πολύ καλύτερα σήμερα. Τα υπόλοιπα επιμέρους προβλήματα θα τα μιλήσουμε με τους παίκτες μου στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες γιατί τα Τρίκαλα έπαιξαν πολύ δυνατά και μυαλωμένα σήμερα».
 
Μπριλάκης:"Αφιερωμένη η νίκη στους δύο τραυματίες μας"

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη. Δείξαμε αγωνιστική ταυτότητα. Θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΣ. Σημασία έχει να παίξουμε το ίδιο καλά και στα επόμενα 5 ματς για να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν για μία ακόμη φορά δίπλα μας. Αφιερώνουμε τη νίκη και στον Βαγγέλη τον Κοντογουλίδη και στον Μπαλού που τραυματίστηκαν».
 
Ανδράλας: "Το χειρότερό μας παιχνίδι"
"Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων. Μας νίκησε κατά κράτος και νίκησε δίκαια. Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι μέχρι σήμερα. Ήμασταν κακοί, χωρίς πάθος, τα Τρίκαλα το ήθελαν περισσότερο και πήραν τους τρεις βαθμούς. Από την 5η αγωνιστική και μετά είμαστε πρώτοι και θέλουμε τον Μάιο να είμαστε πρώτοι. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην είμαι μηδενιστής. Σήμερα τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα, αλλά είπαμε, έχουμε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και θα είμαστε πρώτοι στο τέλος»









Δεν υπάρχουν σχόλια: