. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΠΑΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 2-0


party ΑΝΟΔΟΥ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε στους «Ζωσιμάδες» με 2-0 τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Football League και θέλει 4 βαθμούς στις 4 εναπομείνασες αγωνιστικές για να σφραγίσει την άνοδο! Οι Γιαννιώτες είναι στο +5 από τον Παναιτωλικό και στο +9 από τον οφη .
το 1-0 από τον Σιαλμά

Με πρωταγωνιστή τον επανακάμψαντα μετά από 3 ματς Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, που μπήκε αλλαγή στο 64`, ο ΠΑΣ κατάφερε να φτάσει στη νίκη.
Δημιουργός του 1-0 ήταν λοιπόν ο Ιβοριανός φορ που άνοιξε την άμυνα του Λεβαδειακού, έβγαλε αριστερά την μπαλιά στον Σιαλμά που την έστειλε στα δίχτυα με δυνατό σουτ.
Στο 72` ο ΠΑΣ έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Μιχαήλ με δεύτερη κίτρινη, αλλά στο 87` ο Μπακαγιόκο κέρδισε πέναλτι από τον Τριποτσέρη, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το τελικό 2-0.
 

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ
για την εναλλακτική σας ενημέρωση


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Κυριάκος,( 65' Μπακαγιόκο ) Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι,( 88' Τζιμόπουλος )  Τζάνης,( 75΄Ανδράλας )  Σιαλμάς

Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα κάθονται οι: Σικαλιάς, Σκούφαλης, Τζημόπουλος, Φουρτάδο, Μπακαγιόκο, Βαγγελής, Ανδράλας. Εκτός 18άδας έμειναν Βάντερσον και Στάθης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Κοτίτσας,( 75' Ζουρούδης ) Μαχαίρας,( 53' Βασιλείου )  Ταραλίδης,( 88' Μπιγκόνια )  Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Πόποβιτς

Στον πάγκο του Λεβαδειακού είναι οι: Στρατηλάτης, Κορδονούρης, Τάσιτς, Μπεγκόνια, Σοϊλέδης, Βασιλείου, Ζουρούδης

Κίτρινες: Μαχαίρας , Πάντος , Ταραλίδης, Κειτά ,Μπάρκογλου ,Τριποτσέρης,Μιχαήλ , Βασιλείου, Στρατηλάτης
Κόκκινες: Μιχαήλ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Στυλιάδης (Καστοριάς), Σίπκας (Πέλλας)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 16-4-2011
Πιερικός - Δόξα Δράμας
Κυριακή 17-4-2011
Διαγόρας - Καλλιθέα
Ηλιούπολη - ΟΦΗ
Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας
Αγροτικός Αστέρας - Εθνικός Αστέρας
Λεβαδειακός - Βέροια
ΠΑΣ Γιάννινα - Θρασύβουλος
Μ. Δευτέρα 18-4-2011
Παναιτωλικός - Ιωνικός
Εθνικός - Πανθρακικός      

Το φιλμ του αγώνα

1' Σέντρα του Κυριάκου από δεξιά, έπιασε την κεφαλιά ο Σιαλμάς που έφυγε λίγο αουτ
4' Δυνατό σουτ του Πόποβιτς εξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού.
11' Εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, κεφαλιά του Κώτσιου λίγο αουτ
14' Τραγικό λάθος της άμυνας του ΠΑΣ, ο Πόποβιτς κερδίζει την μπάλα σουτάρει, αλλά το σουτ έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι  του Κηπουρού
40' Ο Μαχαίρας έφυγε στην αντεπίθεση για τον Λεβαδειακό, έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο έξω
44' Συνδυασμός Ντάσιου με Σιαλμά που κάνει το ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα περνάει αουτ
46' Ο Πάντος έπεσε σωτήρια στα πόδια του Ναπολεόνι, που ήταν έτοιμος να σουτάρει μέσα από την μικρή περιοχή προς την εστία του Κηπουρού.
ημίχρονο

67' ΓΚΟΛ ο Μπακαγιόκο βρίσκει τον Σιαλμά μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού ο οποίος σουτάρει διαγώνια και κάνει το 1-0

79' κάθετη μπαλιά του Ανδράλα  στον Σιαλμά δεν κάνει καλά το τελευταίο κοντρόλ και μπλοκάρει ο Κυριακίδης 
85' καλή σέντρα από τον Πατσατζόγλου ο Μπακαγιόκο δεν πιάνει καλά το σουτ η μπάλα περνάει λίγο αουτ

87' ΓΚΟΛ ο Μπακαγίοκο κερδίζει το πέναλτι από τον Μουλόπουλο το οποίο εκτελεί και κάνει το 2-0   

Δηλώσεις

Αρκετά συγχαρητήρια μοίρασε ο παλιός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν του Λεβαδειακού, Γιάννης Παπακώστας, στον ΠΑΣ Γιάννινα για την επίτευξη της ανόδου και την πολύ πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος και σχολίασε για τον αγώνα ότι ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ θα κέρδιζε. Από την πλευρά του ο κ. Ντεμόλ μίλησε για ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι από τα καλύτερα της φετινής Football League.

Γιάννης Παπακώστας : "Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα"

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα στους ανθρώπους της διοίκησης, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν ξανά χαρά στον κόσμο της ομάδας τους. Το γνωρίζω πόσο αγαπάει ο κόσμος την ομάδα γιατί έχω περάσει κι εγώ απ' αυτήν την ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα.

Θέλω να συγχάρω τους παίκτες μου. Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Εμείς ίσως στο α' ημίχρονο που δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες θα μπορούσε να είχαμε προηγηθεί με τις ευκαιρίες του Πόποβιτς, του Μαχαίρα και του Ναπολεόνι. Δεν καταφέραμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα να βάλουμε κάποια απ' αυτές τις ευκαιρίες γκολ. Στο β' ημίχρονο δεν απειλήσαμε ουσιαστικά, αλλά κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά. Σ' ένα κλειστό παιχνίδι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Το έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα και πάλι συγχαρητήρια, όπως και τους ποδοσφαιριστές μου. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στο α' ημίχρονο να βάλουμε ένα γκολ και να κάνουμε ένα βήμα για να μπούμε με περισσότερη ασφάλεια στα play-off σε ό,τι αφορά τις διαφορές μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να γνωρίσω κι εγώ καλύτερα την ομάδα. Θέλω λίγο χρόνο και θα τον έχω στη διακοπή για το Πάσχα, ώστε να κάνουμε δυνατό ξεκίνημα στα play-off».

Στεφάν Ντεμόλ:
«Θεωρώ ότι ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε ποιότητα και από τις δύο ομάδες και πολλές φυσικές δυνάμεις με πολύ καλό ρυθμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που παρουσίασαν ένα καλό θέαμα στους θεατές. Είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι και θυμόμαστε πως χάσαμε στον α’ γύρο. Προερχόμασταν από μια ήττα, κάνοντας προσπάθεια να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους. Οι παίκτες ήταν έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι, όχι όμως όλοι. Όποιος παίκτης χρησιμοποιήθηκε ήταν για τον αντίστοιχο χρόνο που αγωνίσθηκε καλός για την ομάδα. Να σεβαστούμε τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Θρασύβουλος. Θέλω να πω στο συνάδελφό μου αν η ομάδα του δείξει την ίδια ποιότητα θα είναι σε καλή θέση στα πλέι όφ».
Για τη χρησιμοποίηση του Μπακαγιόκο ανέφερε: «Αν ήταν έτοιμος θα είχε χρησιμοποιηθεί από τη ν αρχή του παιχνιδιού. Αλλά για τα 30 λεπτά που έπαιξε ήταν πολύ καλός»

Πέτρος Ζουρούδης (ποδοσφαιριστής Λεβαδειακού):
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ που δίκαια πετυχαίνει την άνοδο, για τον κόσμο, τη διοίκηση. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζαμε στην έδρα του πρωτοπόρου με ότι αυτό συνεπάγεται. Το μυαλό μας είναι στα πλέι οφ και σε τέτοια παιχνίδια προετοιμαζόμαστε καλύτερα. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι και όποιος πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε».

Πάρης Ανδράλας (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ):
«Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο και πετύχαμε την πιο σημαντική νίκη. Ο Λεβαδρειακός είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Στόχος μας είναι να βγούμε πρωταθλητές. Καλή συνέχεια στο Λεβαδειακό και καλή επιτυχία στα πλέι οφ».

Αγγελής: Ευχαριστώ τον Γιώργο Σαϊτιώτη
Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου έκανε και μια δήλωση ο σύμβουλος ποδοσφαιρικών «Τη νίκη αφιερώνουμε στον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη. Ήταν σημαντική και δύσκολη νίκη. Ήμασταν όλη την εβδομάδα στην τσίτα. Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Γιώργο Σαϊτιώτη που έβαλε το γκολ χτες στα Τρίκαλα». Επίσης ο κ. Αγγελής αναφέρθηκε και με ένα χαρακτηρισμό, προφανώς για πρόσωπο των Τρικάλων λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν ξεχνώ».























Δεν υπάρχουν σχόλια: