. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΠΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ: 5 - 0

3 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ... "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"

Ε ...Ε ... ΕΡΧΕΤΑΙ

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με 5-0 του Διαγόρα. Με 2-1 κέρδισε η Βέροια τον Ιωνικό. 
Ακόμα ένα βήμα προς την Super League, ιδιαίτερα εντυπωσιακό, έκανε ο ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες σκόραραν 5 γκολ κόντρα στον Διαγόρα, με την ομάδα της Ρόδου να αγωνίζεται με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μια παράσταση Σκούφαλη-Σιαλμά με τον πρώτο να δημιουργεί και τον δεύτερο να εκτελεί. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της ομάδας του Ντεμόλ δεν ήταν στα ίδια μεγέθη, ωστόσο ήρθαν ακόμη δύο γκολ από τους Κώτσιο και Μιχαήλ.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας και με απόσταση 5 βαθμών πλέον από τον Παναιτωλικό που ηττήθηκε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ.




 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος,( 62΄Πατσατζόγλου )  Μιχαήλ, Κώτσιος, Κεϊτά, Σκούφαλης, Ανδράλας,( 75΄Κυριάκος )  Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς,( 62΄Φουρτάδο ) Τζάνης.
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Στάθης, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Βαγγελής, Κυριάκος, Φουρτάδο


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Σπάρταλης (11΄Μαριεττάκης)  Γκούτμαν, Ρέγες, Φράγκος, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Καρπαθάκης, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλο
Στον πάγκο του Διαγόρα: Τυρέλης, Μαριεττάκης (σ.σ. ο Διαγόρας δεν συμπληρώνει 18άδα!) 


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Νικολάδος (Αθηνών)
Κίτρινες: Σκούφαλης 
 
Βαθμολογία - Αποτελέσματα - Επόμενη Αγωνιστική


 
Το φιλμ του αγώνα
10' Παράλληλη σέντρα του Τζάνη προς τον Σιαλμά η μπάλα περνά εξω από κόντρα των αμυντικών του Διαγόρα 
14' Μετά από κόρνερ για τον Διαγόρα κεφαλιά του Πουλόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ
17' ΓΚΟΛ μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Σκούφαλη στον Σιαλμά, ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ προλαβαίνει στην έξοδο τον Χειμωνέτττο και κάνει το 1-0!  


 
21' Κατα μέτωπο επίθεση του Σιαλμά που θέλει να τα κάνει όλα μόνος του αλλά ανακόπτεται την τελευταία στιγμή έξω από τη μεγάλη περιοχή. 
25' ΓΚΟΛ Ο Σκούφαλης από δεξιά πέρασε σαν σταματημένο τον Πεταυράκη, μπήκε στη μεγάλη περιοχή έκανε την παράλληλη πάσα ο Σιαλμάς από τη μικρή περιοχή με προβολή ζευγάρωσε τα τέρματα του ΠΑΣ και 2-0! 


 
30' ΓΚΟΛ Μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή του Διαγόρα, η μπάλα πήρε ύψος έφτασε στον Σκούφαλη, ο οποίος τη στόπαρε με το στήθος και έπιασε αμέσως το μονοκόμματο σουτ πετυχαίνοντας το 3-0!



40' Απ΄ευθείας κτύπημα φαουλ του Τζάνη, η μπάλα έφυγε λίγο αουτ.
44΄Καλό φαλτσαριστό σουτ του Ντε Βινσέντι απέκρουσε ο Χειμωνέττος στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ. 
ημίχρονο  
52' καλή μπαλιά σέντρα του Μιχαήλ από αριστερά ο Ανδράλας δεν κάνει καλό σουτ και η μπάλα μλοκάρετε από τον Χειμωνέττο 
58' κόρνερ από τον Ντεβισέντι καρφωτή κεφαλιά του Κειτά μπλοκάρει ο Χειμωνέττος 
67' ο Τζάνης με ωραία ενέργεια πέρασε μέσα στην περιοχή του Διαγόρα το τελικό σουτ πέρασε λίγο αουτ
73' ΓΚΟΛ από κόρνερ του Σκούφαλη ο Κώτσιος με κεφαλιά κάνει το 4-0 



86' ΓΚΟΛ σέντρα του Κυριάκου κεφαλιά ψαράκι του Μιχαήλ και 5-0


    
Μικρά-Μικρά
-Με 13 παίκτες στην αποστολή ήρθε ο Διαγόρας, ως εκ τούτου δεν έχει παίκτες ούτε καν για όλες τις αλλαγές, μάλιστα ο Τυρέλης είναι τερματοφύλακας!
-Οι τιμωρημένοι Ταραχούλσκι, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Ταμπάσης και οι τραυματίες Προβατίδης και Ζλάτκοβιτς είναι οι απουσίες για τους Ροδίτες.
-Μπακαγιόκο, Βάντερσον και Μπουχάν οι απόντες του ΠΑΣ.

Δηλώσεις
Ευχάριστο τέλος έχει το σήριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Στεφάν Ντεμόλ και αύριο η διοίκηση θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και επίσημα τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Βέλγος προπονητής δεν δέχτηκε ερωτήσεις για το θέμα, αφού ο υπεύθυνος τύπου έσπευσε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους ότι αύριο θα υπάρχει η σχετική ανακοίνωση επισήμως από την ΠΑΕ, οπότε ο κ. Ντεμόλ δεν θα ήθελε να κάνει κάποια άλλη τοποθέτηση.

Πέτρος Ρουτζιέρης
«Ήταν μια εύκολη και άνετη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι καλή ομάδα και αξίζει να ανέβει κατηγορία. Εμείς είχαμε πολλές ελλείψεις από τραυματισμούς και κάρτες και ήταν δύσκολο το έργο μας. Ο Σπάρταλης που είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας έπαθε ρωγμώδες κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο και θα λείψει περίπου 5 εβδομάδες. Για μας τώρα στόχος είναι η νίκη στο επόμενο ματς για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η συμμετοχή στα play off. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανεβαίνει δίκαια στη Σούπερ Λίγκα και του εύχομαι καλή επιτυχία».
                             
Στεφάν Ντεμόλ
«Εύχομαι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Σπάρταλη. Όσον αφορά το παιχνίδι ήμασταν έτοιμοι. Μετά το τέλος του αγώνα, βέβαια μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι ήταν εύκολος για μας. Η επιλογή να μην έρθουν κάποιοι παίκτες του Διαγόρα δεν ήταν δική μας, αλλά προφανώς είχε τους λόγους του ο Διαγόρας.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ήταν όλοι έτοιμοι και θα ήθελα να πω ότι και όσοι δεν αγωνίστηκαν κι εκείνοι ήταν το ίδιο έτοιμοι.
Είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας το μεγάλο σκορ. Μας δίνει το δικαίωμα να προετοιμαστούμε σοβαρά για τα δύο επόμενα ματς με Τρίκαλα και Λεβαδειακό».
Σε ερώτηση που του έγινε για την επιλογή του Σκούφαλη στο αρχικό σχήμα, σημείωσε με νόημα: «Ο Σκούφαλης αν έπαιζε όπως σήμερα και στα προηγούμενα παιχνίδια θα είχε παίξει σε πολύ περισσότερα ματς».
 
Εμίλιο Φουρτάδο
«Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Ο προπονητής μας, μας προετοίμασε κατάλληλα. Μου άρεσε αυτό που είδα. Το ματς αυτό τελείωσε και μας δίνεται η δυνατότητα τώρα να προετοιμαστούμε σκληρά για τα επόμενα και πρέπει να πάμε στα Τρίκαλα για να κερδίσουμε».
Ο Φουρτάδο που επανεμφανίστηκε μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο ρωτήθηκε για τη φραστική επίθεση που του έγινε από τον Τζενάμο, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και ανέφερε μόνο ότι ήρθε να τοποθετηθεί για το παιχνίδι με τον Διαγόρα.

























Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΣ: 0-0

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ
ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Οι παίκτες του ΠΑΣ εμφανίστηκαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο των γηπεδούχων, όμως είδαν τρεις φορές τα... δοκάρια του Θεοδωρόπουλου να τους σταματούν σε προσπάθειες του Σιαλμά στο 1’ και των Τζάνη και Σκούφαλη στο 73’. Ο ΠΑΣ Γιάννινα φωνάζει... δικαιολογημένα για την ακύρωση του γκολ του Σιαλμά στο 68’, ενώ ο Ιωνικός θα μπορούσε να είχε πάρει το «τρίποντο» στις αντεπιθέσεις.
Η... σκακιέρα των προπονητών
Με «γεμάτο» κέντρο παρουσίασε τον Ιωνικό ο Μίκι Τσίρκοβιτς, επιλέγοντας σε σύστημα 4-3-3, τον Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, με τον Χατζή στο δεξί άκρο και τον Λαμπρόπουλο στο αριστερό, ενώ οι Ανυφαντάκης και Αρβανίτης ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί. Πιο μπροστά τους, αμυντικός μέσος ήταν ο Δελήμπασης, έχοντας στα αριστερά του τον Πολίτη και τον Πασά στα δεξιά. Ο Άλβες κινήθηκε από τα αριστερά, ο Βλάχος από τα δεξιά, δίνοντας βοήθειες στον Τόμας που ήταν ο μοναδικός προωθημένος.
Ανάλογες ήταν οι σκέψεις του Στεφάν Ντεμόλ, που προτίμησε κι αυτός το 4-3-3, με τον Κηπουρό στον «άσο», τον Ντάσιο στο δεξί και τον Βάντερσον στο αριστερό άκρο και τους Πάντο, Κώτσιο στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή, ο Τζημόπουλος ήταν στον άξονα, με τον Κυριάκο στα αριστερά και τον Ανδράλα στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τζάνης, που είχε βοήθειες από τον Σιαλμά στα δεξιά και τον Ντε Βινσέντι στα αριστερά.
Δυναμικό μπάσιμο του «Αίαντα»
Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα που θα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για την συνέχεια.
Μάλιστα, μόλις στο 1’ ο Σιαλμάς απείλησε με δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Θεοδωρόπουλου και έφυγε άουτ. Η πίεση του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, αλλά η προσπάθεια του Ντε Βινσέντι στο 5’ έφυγε άουτ και το σουτ του Σιαλμά στο 9’ βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο των γηπεδούχων.
Ισορρόπησαν οι γηπεδούχοι
Στην συνέχεια, ο Ιωνικός ισορρόπησε και προσπάθησε να βρει τους χώρους προς την εστία του Κηπουρού, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των Ηπειρωτών, δεν έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς να απειλήσουν άμεσα.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους «κυανόλευκους» ήταν στο 32’ όμως το σουτ του Άλβες από πλάγια θέση πέρασε άουτ. Αυτή η φάση φαίνεται πως... ξύπνησε τους φιλοξενούμενους, που ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, θέλησαν να απειλήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Θεοδωρόπουλου.
Αντίθετα, η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους, όταν ο Βλάχος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό, έπειτα από πάσα του Τόμας, αλλά στο σουτ που έκανε, ο πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα αντέδρασε σωστά και έδιωξε.
Νωθρό... ξεκίνημα
Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, με πολλές «μονομαχίες» στην μεσαία γραμμή και λάθη εκατέρωθεν κάτι που δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παρουσιάσουν ωραίο θέαμα.
Για τον λόγο αυτό, ο Στεφάν Ντεμόλ θέλησε να δώσει μία πιο... επιθετική πνοή στην ομάδα του, περνώντας στο 64’ τον Σκούφαλη στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Κυριάκου. Έτσι, είχαμε αλλαγή στην διάταξη των φιλοξενούμενων σε 4-2-3-1, με τον Σιαλμά να πηγαίνει στην κορυφή και τον Τζάνη να κινείται πιο πίσω του, στον άξονα.
Δικαιολογημένες φωνές από ΠΑΣ
Μάλιστα, άμεσα ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στο γκολ, στο 68’ με τον Σιαλμά, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα από τον διαιτητή, Ιωσηφίδη από την Αθήνα, ως οφ σάιντ, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Διπλό δοκάρι
Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι οι παίκτες του Στεφάν Ντεμόλ έφτασαν μία... ανάσα από το γκολ, όταν ο Τζάνης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και στην συνέχεια, ο Σκούφαλης έκανε νέο σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του πορτιέρο του Ιωνικού.
Ωστόσο, η πίεση του «Αίαντα της Ηπείρου» άφηνε πολλά... κενά στα μετόπισθεν, που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Μάλιστα, στο 86’ ο Πασάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν βγήκε στην αντεπίθεση, έφτασε απέναντι στον Κηπουρό, όμως, αντί να σουτάρει, θέλησε να κάνει την παράλληλη πάσα στον Άλβες που ακολουθούσε, αλλά ο Ντάσιος τον πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος,( 85΄Μανιάτης ) Άλβες,( 90΄Χατζηγιαννακός ) Τομάς, Δελήμπασης, Πασάς,( 94΄Σπυριδάκης ) Πολίτης, Λαμπρόπουλος, Χατζής, Ανυφαντάκης 
Στον πάγκο του Ιωνικού οι: Παλιγκίνης, Χατζηγιαννάκος, Σπυριδάκης, Μανιάτης, Καπράνης, Μιχαήλ και Κυπριανού 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον,( 76΄Μιχαήλ ) Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας,( 83΄Βαγγελής ) Κυριάκος,(64΄Σκούφαλης ) Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς, Τζάνης 
Στον πάγκο του ΠΑΣ οι: Σικαλιάς, Πατσατζόγλου, Βαγγελής, Σκούφαλης, Στάθης, Μιχαήλ, Φουρτάδο.
 

Κίτρινες: Σιαλμά, Βλάχος
 


Αποτελέσματα - Βαθμολογία 27ης Αγωνιστικής



Το φιλμ του αγώνα
- 1' Καλό σουτ του Σιαλμά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα σύρριζα άουτ.
- 4' Γέμισμα του Τζάνη, κεφαλιά του Ντε Βινσέντι η μπάλα στην πάνω πλευρά των διχτύων.
- 7' Διαγώνιο σουτ του Σιαλμά, άπλωσε το κορμί του ο Θεοδωρόπουλος και μπλόκαρε την μπάλα. 
-41΄Μεγάλη ευκαιρία με τον Βλάχο που βρέθηκε τετ-α-τετ, προσπάθησε να πλασάρει, αλλα ο Κηπουρός απέκρουσε με τα πόδια
-43΄Δυνατό σουτ του Πασσά μεσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού 
+1΄καθυστέρηση


-51΄ Κέρδισε τιε κόντρες ο Ντεβισέντι, μπήκε στην περιοχή, αλλά άργησε να σουτάρει και χάθηκε μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ
-68' Σέντρα από δεξιά, κεφαλιά πάσα του Ντεβισέντι στον Σιαλμά που πέτυχε ένα καθαρό γκολ, αλλά ο επόπτης Δανέζης το ακύρωσε λανθασμένα για οφσάιντ. Το ριπλέι της τηλεόρασης δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση, το γκολ ειναι κανονικό 



-72΄Εκτέλεση φαουλ του Τζάνη, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Θεοδωρόπουλο, χτύπησε στο δεξιό κάθετο δοκάρι του Ιωνικού και στην δεύτερη προσπάθεια του Σιαλμά από το 1 μέτρο, διώχνει ο Θεοδωρόπουλος πάνω στη γραμμή του.
-75' Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Ντε Βινσέντι, η μπάλα πέρασε ένα μέτρο δίπλα από την εστία του Θεοδωρόπουλου.  
-86΄Από εκτέλεση φαουλ για τον Ιωνικό, ο Πασάς έφυγε στην αντεπίθεση, προτίμησε να πασάρει για τον Άλβες και ο Ντάσιος έκοψε σωτήρια την αντεπίθεση σε κόρνερ. 
+ 4΄καθυστέρηση 
λήξη του παιχνιδιού 
 
Μικρά-Μικρά
-Εκτός αποστολής έμεινε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, αφού δεν ένιωθε απολύτως έτοιμος, ενώ είχε χάσει και πάρα πολλές προπονήσεις.
-Περίπου 150 φίλοι του Ιωνικού βρίσκονται σε παρακείμενο πάρκο και καταφέρονται κατά της διοίκησης του Ιωνικού, αρκετά μεγάλη παρουσία ΜΑΤ προσπαθεί να αποτρέψει την προσέγγισή τους στο γήπεδο.
-Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του τσουνάμι της Ιαπωνίας τηρήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα.


 Δηλώσεις
Απέφυγε να πάρει θέση για το ακυρωθέν γκολ ο Στεφάν Ντεμόλ, αφήνοντας να το κάνει στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, ωστόσο ήταν η φάση που έκρινε το παιχνίδι, αφήνοντάς το στο 0-0. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα επεσήμανε ότι πέραν των αμφισβητούμενων φάσεων η ομάδα του δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά αυτές θα πρέπει κιόλας να μετουσιώνονται σε γκολ, διαφορετικά δεν έχει νόημα. Ο προπονητής του Ιωνικού από την πλευρά του τόνισε ότι είναι υπερήφανος για τους παίκτες του.

Ντεμόλ: «Είναι αργά για να αλλάξει το ακυρωθέν γκολ»

«Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες που καθ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Κατά τα πρώτα 30 λεπτά είχαμε 4-5 ευκαιρίες για γκολ, αλλά θα πρέπει να τα επιτυγχάνουμε κιόλας εκτός από το να δημιουργούμε ευκαιρίες. Και στο β ημίχρονο προσπαθήσαμε για το γκολ. Μετά το τέλος ενός αγώνα είναι εύκολο να λες αν ήταν κανονικό ή όχι ένα γκολ ή ένα πέναλτι. Δεν θέλω όμως να πω κάτι. Θα το δούμε στην τηλεόραση, αλλά τώρα είναι αργά για να αλλάξει κάτι.

Είμαστε ακόμα πρώτοι στη βαθμολογία και αυτό επιδιώκουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή και την αντίπαλη ομάδα. Είναι η μόνη ομάδα που δεν κερδίσαμε ως τώρα στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι η θέση του Ιωνικού είναι χαμηλή συγκριτικά με την ποιότητά του. Τους εύχομαι να τελειώσουν τη σεζόν όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Οι παίκτες μου θα έχουν ρεπό για να αναπληρώσουν τις ψυχοσωματικές τους δυνάμεις και από Τετάρτη ξεκινάμε την προετοιμασία για τον αγώνα της άλλης Δευτέρας με τον Διαγόρα. Θέλουμε κι εκεί τη νίκη για να παραμείνουμε πρώτοι στη βαθμολογία».

Μίρκο Τσίρκοβιτς: Υπερήφανος για τους παίκτες μου

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και το ποδόσφαιρο. Παίξαμε με την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος που βρίσκεται περισσότερους από 30 βαθμούς πάνω μας. Τους εύχομαι καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα.

Νιώθω υπερήφανος που είμαι προπονητής αυτών των παικτών. Τους θεωρώ ήρωες με τις συνθήκες που επικρατούν. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μου που δουλεύουμε σαν μία οικογένεια.

Έγινε ένα καλό παιχνίδι, εμείς τώρα θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον Ιωνικό να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση».

Ο κ. Τσίρκοβιτς ρωτήθηκε για το που είναι ο πήχης της απευθείας παραμονής και απάντησε: «Πριν 2 μήνες θέλαμε να αποφύγουμε τον απευθείας υποβιβασμό, τώρα μπορούμε ακόμα και να μείνουμε χωρίς τα play-out. Στους 41 βαθμούς νομίζω ότι αποφεύγεις αυτήν τη διαδικασία

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΠΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 3-1

ΕΣΒΗΣΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 3-1
(η σελίδα ανανεώνεται συνέχεια)


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κεϊτά,( 46΄Σκούφαλης ) Κυριάκος, Ντε Βινσέντι,( 80΄Ανδράλας ) Σιαλμάς,( 70΄Τζιμόπουλος )  Τζάνης, Μπακαγιόκο.
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα κάθονται οι: Σικαλιάς, Σκούφαλης, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Βαγγελής, Στάθης.


ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τακίδης, Ζουμπουλάκης,( 83΄Μαρουκάκης ) Τζωρμπατζάκης, Κισκαμπάνης, Σπυριδάκης, Κουτρουμπής,( 77΄Ηρακλής ) Καλτσάς, Μουρατίδης, Παπαναστασίου, Πινδώνης, Φαμπίνιο.( 75΄Ντακόλ )
Στον πάγκο της Καλλιθέας είναι οι: Ηρακλής, Μαρουκάκης, Καραδήμος, Μανιάτης, Σταύρου, Αρκούδας, Ντακόλ.

Κίτρινες: Κουτρουμπής , Ντεβισέντι ,Μουρατίδης 


 
Το φιλμ του αγώνα
-15΄Κόρνερ από τον Κυριάκο, κεφαλιά του Μιχαήλ, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Τακίδη και έφυγε λίγο αουτ 
-33΄Καλοκτυπημένο φαουλ από τον Κυριάκο λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τακίδη
-34΄Σέντρα από αριστερά του Τζωρμπατζάκη, κεφαλιά του Πινδώνη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού 
ημίχρονο
-52΄καλοκτυπημένο φαουλ του Κυριάκου ο Τακίδης με εξαιρετική απόκρουση πέταξε την μπάλα κόρνερ 
-53΄ ΓΚΟΛ κόρνερ από τον Σκούφαλη πρώτη κεφαλιά του Σιαλμά η μπάλα φθάνει στον Μπακαγιόκο στο δεύτερο δοκάρι που με κεφαλιά κάνει το 1-0 

  
-61΄ΓΚΟΛ η μπάλα αναπηδάει πάνω από τον Πάντο, ο Παπαναστασίου βάζει καλά το σώμα του κερδίζει πλεονέκτημα πιάνει δυνατό σουτ και κάνει το 1-1 


 
-64΄ΓΚΟΛ απ ευθείας κτύπημα φαουλ του Τζάνη που  κάνει το 2-1  

  
-65΄πολύ έξυπνη μπαλιά του Μπακαγιόκο στον Τζάνη αυτός προχωρά και φθάνει μέσα στην μικρή περιοχή της Καλιθέας, ανατρέπεται από τον Τακίδη, αλλά ο διαιτητής δεν υποδεικνύει την πεντακάθαρη παράβαση.




-76΄καλοκτυπημένο φαουλ του Καλτσά λίγο εξω απο το κάθετο δοκάρι του Κηπουρού 
+ 4΄καθυστερήσεις 
-91΄ΓΚΟΛ τραγικό λάθος από τον Τζωρμπατζάκη που γύρισε απρόσεκτα στον Τακίδη, παρενεβλήθη ο Σκούφαλης και με πλασέ κάνει το 3-1!  


Αποτελέσματα / Βαθμολογία


Δηλώσεις

Καραδήμος: «Δίκαια πρωταθλητής ο ΠΑΣ»
Την ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα σε έμψυχο υλικό παραδέχτηκε ο παίκτης-προπονητής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος που τόνισε ότι η ομάδα του ουσιαστικά «προδόθηκε» από στημένες φάσεις που φαινόταν να είναι το δυνατό της σημείο το τελευταίο διάστημα. Ο Καραδήμος έχρισε ήδη πρωταθλητή τον ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας ότι είναι δικαία στην 1η θέση. Ο κ. Ντεμόλ δεν έμεινε ευχαριστημένος από το α' ημίχρονο, ωστόσο οι αλλαγές και κυρίως εκείνη του Σκούφαλη άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας.

Λουκάς Καραδήμος
«Ήρθαμε να παίξουμε με τον πρωτοπόρο. Σαφώς δύσκολο παιχνίδι και για μένα με την πρωταθλήτρια ομάδα, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα και δικαίως δείχνουν. Διαβάσαμε καλά τον ΠΑΣ Γιάννινα και σ' ένα σημείο που δείχνουμε ότι έχουμε βελτιωθεί και είμαστε δυνατοί, δηλαδή τα στημένα, εκεί το χάσαμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΣ δεν ήταν τόσο πιεστικός όσο περιμένουμε και ίσως αυτό να οφείλεται επειδή δεν υπήρχε και κόσμος που του δίνει ώθηση. Από τα στημένα, λοιπόν, χάσαμε το παιχνίδι. Όταν μετά το 1-1 έγινε αμέσως το 2-1 για μένα εκεί χάθηκε το παιχνίδι, ήταν ψυχρολουσία, δεν προλάβαμε να αντιδράσαμε. Μοιραία ήρθε και το 3-1 από λάθος της άμυνας που καθόρισε το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που δώσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την καλύτερη ομάδα και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Δείξαμε κι εμείς ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ακόμα και τη νίκη και φυσικά δεν είμαστε για την τελευταία θέση. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε δεν έχει σημασία που είμαστε τελευταίοι, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και τα υπόλοιπα ματς.
Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για μένα δικαίως είναι πρωταθλητής έχει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να γυρίσουν ένα παιχνίδι κι έτσι έγινε και σήμερα».
 
Στεφάν Ντεμόλ
«Γνωρίζαμε πριν το παιχνίδι και το είχαμε πει την Πέμπτη στη συνέντευξη τύπου, ότι θα είναι δύσκολο το ματς. Όλη την εβδομάδα προσπάθησα να επισημάνω στους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν σεβασμό στον αντίπαλο. Νομίζω ότι είδαμε σήμερα ότι η Καλλιθέα διαθέτει παραπάνω ποιότητα από τη βαθμολογική της θέση.
Στο α' μέρος δεν είχαμε τον κατάλληλο ρυθμό. Ήταν αποτέλεσμα και της καλής οργάνωσης που είχε η Καλλιθέα. Στο β' ημίχρονο αποφασίσαμε να βάλουμε έναν ακόμα επιθετικογενή παίκτη, βγάζοντας αμυντικό χαφ κι αυτό δούλεψε, γιατί σκοράραμε μετά από 15 λεπτά. Δεχτήκαμε μια ψυχρολουσία με την ισοφάριση της Καλλιθέας, αλλά εξαιτίας του πνεύματος νικητή των παικτών αντιδράσαμε, δημιουργήσαμε παραπάνω ευκαιρίες και ξαναπήραμε προβάδισμα. Το πνεύμα των παικτών έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες για το πνεύμα που επέδειξαν.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καλλιθέα και το συνάδελφό μου, να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος».

Φώτης Κηπουρός
«Δύσκολη και  αγχωτική νίκη για μας, αλλά σημαντική γιατί πήραμε 3 βαθμούς. Δεν ξέρω πως θα εξελισσόταν το ματς αν έμπαινε το δοκάρι που είχε η Καλλιθέα. Ήμασταν τυχεροί εκεί. Με τις αλλαγές που έγιναν στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα, προηγηθήκαμε νωρίς, δεχτήκαμε την ψυχρολουσία, αλλά ευτυχώς καταφέραμε και κάναμε αμέσως το 2-1 και έλυσε τα πόδια των συμπαικτών μου. Ήταν δύσκολη νίκη, αλλά μετράνε οι 3 βαθμοί.
Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα. Καλή πορεία στον Λουκά, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Καβάλα».
  
Παίκτης της Καλλιθέας δεν έκανε δηλώσεις, αλλά ο παράγοντας των Αθηναίων, Γιάννης Καρακασίδης, παρενέβη λέγοντας: «Η Καλλιθέα δεν θα πέσει. Είχαμε κάνει πριν 2 εβδομάδες μία ανακοίνωση και κάποιοι καταλαβαίνουν τι εννοούμε. Θα πάμε στα μπαράζ και θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους. Ο κ. Γιαννόπουλος άμα βάλει στον αγώνα με την Βέροια διαιτητή από την Ημαθία, όπως σήμερα έβαλε από την Καρδίτσα...», στο σημείο εκείνο διακόπηκε και ρωτήθηκε αν έχει κάποιο παράπονο από τη διαιτησία του κ. Τίκα, αλλά απάντησε ότι «Δεν μας αδίκησε σήμερα» και πως άλλωστε, αφού δεν δόθηκε το πέναλτι της δεκαετίας στον Τζάνη! Η παρέμβαση περισσότερο ήταν για πρόληψη ενόψει του επόμενου αγώνα της Καλλιθέας.