. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ενημέρωση 15 Οκτωβρίου

Συνέντευξη Γιώργου Χριστοβασίλη

Τη σιωπή του έσπασε μετά από πολλούς μήνες ο κ. Χριστοβασίλης, πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, που μίλησε στον SUPER FM και την εκπομπή "Σπορταθλητές" για τα όσα έγιναν πέρυσι και φέτος σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το λάθος στην επιλογή προπονητή πέρυσι, αλλά και για το μεγάλο ρόστερ που ήταν μη διαχειρίσιμο. Παραδέχτηκε δε ότι νιώθει «προδομένος» από την επιλογή Πατέρα στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας πέρυσι, χαρακτήρισε ως ανθρώπους που δεν έχουν σχέση ή δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο όσους βρίσκονται στη διοίκηση των Εθνικών Σταδίων της πόλης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν να δοθούν μετά τις εκλογές από τον αρμόδιο Υφυπουργό.
Για το αν μετάνιωσε που η ομάδα πήγε πέρυσι με το «σταυρό στο χέρι» στη Σούπερ Λίγκα:
Είναι θέμα χαρακτήρα. Πολλά πράγματα δεν είναι σωστά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν γύριζε ο χρόνος πίσω και πάλι έτσι θα λειτουργούσα, αλλά θα έφτιαχνα καλύτερη ομάδα.
 
Για το αν ένιωσε «προδομένος» από παίκτες, προπονητές ή άλλους παράγοντες στην περσινή σεζόν:
Κάναμε λάθος ίσως στην πρόσληψη προπονητή στην αρχή εκείνης της χρονιάς. Κατά δεύτερον πήραμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές φοβούμενοι τις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Ήταν άστοχη κίνηση και δεν θα ξαναγίνει αυτό το λάθος.
Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά από την αρχή εκείνης της περιόδου. Τον Ιανουάριο πήραμε 2-3 παίκτες, αλλά χάσαμε και 1-2 καλές περιπτώσεις την τελευταία στιγμή.
Υπήρχαν 42 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είναι δυνατόν να υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια; Υπήρξαν παρέες ανεξέλεγκτες, παλιοί-καινούργιοι χωρίστηκαν. Οι προπονητές δεν τα έβγαλαν πέρα.
Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβεις κάποια πράγματα που γινόντουσαν μέσα στην ομάδα, ακόμα κι αν έμενες λίγες μέρες στα Γιάννενα. Εμείς, όμως, μόνο προπονητή μπορούσαμε να αλλάξουμε.
 
Για τους άμεσους συνεργάτες του και αν έκαναν «κουμάντο» εκτός αρμοδιοτήτων τους:
Δεν έχω παράπονο από κανέναν συνεργάτη. Ο καθένας έκανε τη δουλειά του. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα που λέγονταν.
 
Για το αν ένιωσε «προδομένος» από την επιλογή προέδρου για τη Σούπερ Λίγκα πέρυσι;
Πιστεύω ναι. Άλλα περιμέναμε κι εμείς κι άλλες ομάδες.
 
Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πρόσληψη του Στεφάν Ντεμόλ:
Ήθελα νέο άφθαρτο προπονητή, που να μην ξέρει πολλά από την ελληνική πραγματικότητα. Είχε τη διάθεση και τη θέληση να δείξει ότι ήταν καλός προπονητής. Την πρώτη φορά που ήρθε δεν τον άφησαν να κάνει τη δουλειά του.
Το θετικό για μας είναι ότι είναι γνώστης πολλών ξένων γλωσσών και μιλάει με όλους τους ποδοσφαιριστές στη γλώσσα τους.
 
Για το ρόστερ της ομάδας:
Κοιτάξαμε να κρατήσουμε, αλλά και να φέρουμε ποδοσφαιριστές με χαρακτήρα που ήθελαν να βοηθήσουν να επανέλθει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Μάλλον τα καταφέραμε.
 
Για τις διαμαρτυρίες για τα ακριβά εισιτήρια και τις κινήσεις για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο:
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι ακριβά εισιτήρια των 10 ευρώ. Κάναμε πέρυσι σκεπαστό σχεδόν όλο το γήπεδο. Δεν νομίζω ότι είναι υπερβολή αυτά τα ποσά. Να συνυπολογίσει ο κόσμος ότι έχουμε μεγάλο μπάτζετ για Β' Εθνική, καλούς και ακριβούς ποδοσφαιριστές. Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολες στιγμές, αλλά...
Στο ντέρμπι, αλλά και στα επόμενα ματς δεν θα αυξήσουμε τις τιμές. Πέρυσι στη Σούπερ Λίγκα στοίχιζαν 40 ευρώ τα εισιτήρια στη σκεπαστή, φέτος 20 ευρώ.
 
Για τα γήπεδα, τα προπονητικά κέντρα και τις σχέσεις με την επιτροπή Σταδίων:
Κάναμε πολλά έργα για το γήπεδο, ξοδέψαμε 750 χιλιάρικα, γιατί δεν τα αναλάμβαναν όλα ΓΓΑ και ΟΠΑΠ. Δεν πήραμε βοήθεια ούτε φέτος και ξοδέψαμε 180.000 ευρώ για την αλλαγή του αγωνιστικού χώρου. Το γήπεδο έδειξε ότι άντεξε με τόση βροχή που έπεσε την περασμένη Δευτέρα.
Με την Επιτροπή Σταδίων δεν είναι τόσο καλή η σχέση. Οι άνθρωποι προφανώς δεν έχουν σχέση με ποδόσφαιρο ή δεν τους ενδιαφέρει. Έφτασα μέχρι τον Υφυπουργό. Αν δεν μας δώσουν ευχέρεια να το συντηρούμε θα έχουμε δυσκολίες. Μου υποσχέθηκαν ότι ως το τέλος του μήνα θα το διευθετήσουν το θέμα.
Το προπονητικό κέντρο, όπως ξέρετε, δεν μας ανήκει και επιπλέον διατίθεται σε πάρα πολλές ομάδες. Είναι δύσκολο να το φτιάξουμε και να το χρησιμοποιούν όλοι. Μακάρι να μας δώσουν την έκταση στο παλιό αεροδρόμιο του Κατσικά για να φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο και να ανέβουμε ένα σκαλοπάτι.
Οι τοπικοί φορείς είναι μαζί μας σ' αυτό το θέμα, αλλά αυτά που ζητάμε είναι πέρα από τις δικές τους δυνατότητες. Είναι «ψηλότερα» το θέμα στο Υπουργείο Οικονομικών. Μια με τις εκλογές μια με τους ανασχηματισμούς δεν έχουμε καταφέρει να προωθήσουμε περισσότερο το ζήτημα, θα δούμε τον Ιανουάριο πλέον. Τα σχέδιά μας, πάντως, για το νέο γήπεδο είναι έτοιμα. Μέχρι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα έχει στα χέρια του. Πρέπει να μας πουν αν επιθυμούν ή όχι να γίνει κάτι σ' αυτήν την έκταση, όπως προβλέπεται και από το Ρυθμιστικό της πόλης για αθλητικό κέντρο.
Ο ΠΑΣ είναι υπεράνω κομμάτων και δεν ταυτιζόμαστε με κανένα.
 
Για την εικόνα της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές:
Είμαστε σε καλό δρόμο, η ομάδα λειτουργεί όπως θα θέλαμε. Αν περάσουμε το εμπόδιο της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, θα είμαστε πιο ελεύθεροι να δείξουμε ποιοι είμαστε.
 
Για το αν από τα «κέντρα αποφάσεων» αναγνωρίζουν τα λάθη σε βάρος του ΠΑΣ:
Όλοι λένε ότι αδικηθήκαμε, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Ο χρόνος είναι μάθηση για μας. Όταν η ομάδα παίζει καλά και δουλεύει σωστά δεν τη σταματάει η διαιτησία. Πριν 2 χρόνια παίζαμε με 10 και 9 παίκτες, αλλά κερδίζαμε.
 
Σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε που ανέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννινα, απάντησε:
Δεν έχω πρόβλημα. Ο κόσμος θα αποτιμήσει την προσπάθεια. Πολλοί μας θεωρούν πετυχημένους.
 
Για την αν σκοπεύει να ακολουθήσει πιο σκληρή πολιτική απέναντι στα «κέντρα αποφάσεων» αν ανέβει η ομάδα, σχολίασε:
Θα κάνουμε πιο δυνατή ομάδα για να περάσουμε τα εμπόδια. Αν με το καλό ανέβουμε, στόχος μας είναι να μην ξαναπέσουμε.
 
Για το αν θεωρεί δύσκολη την κατηγορία της Β' Εθνικής:
Είναι πιο δύσκολη η κατηγορία σε σχέση με 2 χρόνια πριν. Τα οικονομικά όμως είναι πολύ δύσκολα, πολλές ομάδες περνάνε δύσκολες ώρες. 


 Στα 1.500 ευρώ το πρώτο πρόστιμο της χρονιάς 

Το πρώτο πρόστιμο για τη νέα σεζόν επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά τα νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με τα περσινά εξοντωτικά πρόστιμα. Η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με 1.500 ευρώ για τα μπουκάλια που πετάχτηκαν στον Εύοσμο εντός αγωνιστικού χώρου.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων(5.000)ευρώ. Επέβαλε στον Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί (2) μήνες(αγώνας της 20-9-2010 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων(1.500) ευρώ(αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων (1.000) ευρώ(αγώνας της 10-10-2010 με ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΟΦΗ από την αποδιδόμενη σ΄αυτήν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 9-10-2010 με ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ). Απήλλαξε την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ  και τον Φ. ΠΑΥΛΗ(γυμναστής) από τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις(αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και τον Δ. ΝΟΛΗ(βοηθός προπονητή) από την αποδιδόμενη σ΄ αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ και τον Τ. ΤΖΟΥΛΙΛ(διερμηνέας) από την αποδιδόμενη σ΄ αυτούς  πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ). Απήλλαξε την ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και τον Ι. ΑΡΦΑΝΗ(εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σ΄ αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και τον Κ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ(γυμναστής) από την αποδιδόμενη σ΄ αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ). Απήλλαξε την ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ και τον Α. ΜΑΥΡΙΔΗ(προπονητής τερματοφυλάκων) από την αποδιδόμενη σ΄ αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και τον Κ.ΓΚΑΛΟΥΦΑ(εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σ΄ αυτήν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 3-10-2010 με ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και τον Γ. ΜΑΡΑΝΤΑ(προπονητής) από την αποδιδόμενη σ΄ αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ).
Απήλλαξε το ΤΑΠ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και τον Α. ΤΣΙΜΠΑΚΗ(βοηθός προπονητή) από την αποδιδόμενη σ΄ αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 3-10-2010 με ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ). Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και τον Ε. ΒΕΛΕΝΤΖΑ(γυμναστής) από την αποδιδόμενη σ΄ αυτούς πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 10-10-2010 με ΤΑΠ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ).
Απήλλαξε την ομάδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΝΕΩΝ. Επέβαλε  στον Ε. ΖΑΓΚΟ (εκπρόσωπος)την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης(αγώνας της 3-10-2010 με ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΕΩΝ).


Ανδράλας: «Είμαστε το φαβορί του αγώνα» 

Πεπεισμένος και πάνω από όλα σίγουρος πως η ομάδα θα κάνει το καθήκον της και θα νικήσει τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα Πάρης Ανδράλας, και ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Football League. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής  σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο site του συλλόγου μίλησε για το ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ενώ τόνισε ποια σημεία πρέπει να προσέξει η ομάδα προκειμένου να βάλει στο σακούλι... της τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Αρχικά ο Πάρης Ανδράλας τόνισε: «Θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί του αγώνα, αρκεί να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να το δούμε σαν όλα τα άλλα ματς. Αν εμείς αποδώσουμε αυτά που μπορούμε, πιστεύω και είμαι σίγουρος  ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Χρειάζεται να έχουμε νοοτροπία νικητή, να δείξουμε αποφασιστικότητα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα στο χορτάρι ».
Στην συνέχεια ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σχολίασε και την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέροντας τα εξής: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε την καλύτερη επίθεση και γενικά είμαστε ικανοποιημένοι άπαντες από την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα από την καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει όμως η σκληρή δουλειά να συνεχιστεί προκειμένου στο τέλος οι κόποι μας να ανταμειφθούν που φυσικά δεν είναι τίποτα άλλο από την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία».


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ντέρμπι 

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα το πρωί τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό το βράδυ της Δευτέρας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ), και ώρες 10:00 π.μ -16:00 μ.μ και 18:00 μ.μ -20:00 μ.μ, αλλά και από τα γραφεία του Συνδέσμου φιλάθλων Blue Vayeros. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 1: 10 ευρώ, Θύρα 9,10: 15 ευρώ, Θύρα 3,4,6: 20 ευρώ. Θυμίζουμε ότι για να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο πρέπει να έχει μαζί του και την αστυνομική του ταυτότητα.
Προπόνηση στο πλαστικό της ΕΠΣΗΠ
Σε ρυθμούς Παναιτωλικού μπήκαν από σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της χθεσινής ημέρας. Η προετοιμασία για το ντέρμπι της Δευτέρας ξεκίνησε με τους παίκτες να προπονούνται στο πλαστικό γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, ελέω της ακατάπαυστης βροχής που πέφτει αυτές τις μέρες και το βάρος δόθηκε στην τακτική και στις ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας. Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.



Και τα ΙΚΕΑ στους χορηγούς της ομάδας 

Ο κύκλος των χορηγών της ομάδας συνεχώς διευρύνεται. Τα παγκοσμίου φήμης καταστήματα "ΙΚΕΑ" τα οποία ανοίγουν μεγάλο κατάστημα στην πόλη μας στις 12 Δεκεμβρίου 2010 προστέθηκαν στον κατάλογο των εκλεκτών επιχειρήσεων που είναι χορηγοί της ομάδας μας.
Τα "ΙΚΕΑ" είναι από την προηγούμενη εβδομάδα χορηγός της "Κερκίδας Αγάπης και Αλληλεγγύης". Συγκεκριμένα με χορηγία του "ΙΚΕΑ" σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα, θα φιλοξενούνται 50 παιδιά του οικοτροφείου της Μονής "Ντουραχάνη".
Η ΠΑΕ φιλοξενεί και τους προσφέρει όλες τις παροχές που απολαμβάνουν και οι μαθητές της παιδικής κερκίδας.
Ευχαριστούμε πολύ τους Υπεύθυνους των "ΙΚΕΑ" και καλούμε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μας, γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλά ιδρύματα που χρειάζονται την αγάπη και την υποστήριξη μας.


Αποκαθιστά την "τάξη" στο πρωτάθλημα την Δευτέρα ο ΠΑΣ 

Ευκαιρία να αποκατασταθεί η βαθμολογική τάξη στη Β' Εθνική και να «πέσουν μύτες» είναι το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, ματς που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Conn-x  TV. Οι παίκτες του Ντεμόλ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Τετάρτης και ξεκινάνε την προετοιμασία για τον αγώνα που θα τους φέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Ήδη το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, μετά την άνετη επικράτηση επί του Πιερικού και κυρίως την εξαίσια εμφάνιση των πρώτων 60 λεπτών και όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι μέσα στα Γιάννενα δεν μπορεί να τους απειλήσει κανένας αντίπαλος, παρά μόνο όταν εκείνοι αποφασίσουν ότι πρέπει να «σβήσουν τις μηχανές τους». Για τον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και με οδηγό και τα καλά του στατιστικά τα τελευταία χρόνια στο απόρθητο «φρούριο» των «Ζωσιμάδων», θα υποχρεώσει τον Παναιτωλικό αφενός να δεχτεί τα πρώτα του γκολ, αφετέρου να υποστεί την πρώτη του ήττα, που θα τον γκρεμίσει από την κορυφή.

Με 250 οπαδούς του ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα
Μόνο 250 οπαδοί του Παναιτωλικού θα ταξιδέψουν τελικά στα Γιάννενα , οργανωμένα τουλάχιστον, αφού μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά μπορούν να έρθουν όσοι θέλουν. Σ' αυτή τη συμφωνία κατέληξαν οι δύο ομάδες και βέβαια αντίστοιχος θα είναι και ο αριθμός των Γιαννιωτών φιλάθλων που θα πάνε στο ματς του β' γύρου.
Ο Παναιτωλικός τα «θαλάσσωσε» αυτές τις μέρες με τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει και ήταν στη διακριτική ευχέρεια της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αν και πόσα εισιτήρια θα έδινε τελικά, αφού ούτε την πεπατημένη οδό ακολούθησε η διοίκηση του Αγρινίου να υποβάλει αίτημα στην ηπειρώτικη ΠΑΕ, αλλά ούτε ήταν μέσα στα χρονικά περιθώρια που ορίζει ο νόμος. Σε ένδειξη καλής θέλησης, όμως, και προκειμένου να ταξιδέψουν και Γιαννιώτες στο β' γύρο στο Αγρίνιο, Χριστοβασίλης και Κωστούλας συνεννοήθηκαν και βρήκαν τη μέση οδό.
Εξυπακούεται, βέβαια, ότι όλοι επιθυμούν το ντέρμπι να γίνει σε κατάμεστο Στάδιο και να κερδίσει το άθλημα, αλλά και το φίλαθλο πνεύμα, αλλά στην Ελλάδα πνιγόμαστε πάντα σε μια κουταλιά νερό.


Πάλι Βαλιώτης διαιτητής για το ντέρμπι ΠΑΣ-Παναιτωλικού
Τον Λαρισαίο διαιτητή Αντώνη Βαλιώτη όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό (Δευτέρα 19:00). Είναι η δεύτερη φορά φέτος που οι «κυανόλευκοι» θα βρουν στο δρόμο τους τον συγκεκριμένο ρέφερι, καθώς είχε διευθύνει και τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο Ελληνικό με τον Εθνικό, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κερδίσει με σκορ 1-3. Ο Βαλιώτης είχε δείξει ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ σ' εκείνο το παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα σφύριζε μόνο έδρα, χωρίς όμως να επηρεάσει το αποτέλεσμα, αφού η διαφορά κλάσης του ΠΑΣ από τον Εθνικό σ' εκείνο το ματς ήταν εμφανής.
Τον Αντώνη Βαλιώτη οι φίλοι του ΠΑΣ τον θυμούνται με τις χειρότερες αναμνήσεις από ένα παιχνίδι στην Βέροια την εποχή που η «Βασίλισσα του Βορρά» ανέβαινε τρένο τις κατηγορίες. Γενικά ήταν μια εντελώς άστοχη απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει σ' ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι έναν μετριότατο διαιτητή.
Οι βοηθοί του Λαρισαίου ρέφερι θα είναι οι Ηλίας Νατσιούλας και Πέτρος Τσακνάκης επίσης από το σύνδεσμο Λάρισας. Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς) και παρατηρητής ο Αντώνης Παπαδόπουλος (Κοζάνης).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια


Σάββατο, ώρα 15:00
Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας: Ανούσος (Λακωνίας)
 
Κυριακή, ώρα 16:00
Λεβαδειακός-Εθν. Αστέρας: Ντίτσος (Πρέβεζας)
Αγρ. Αστέρας-Αν. Καρδίτσας: Ιωσηφίδης (Αθηνών)
Τρίκαλα-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Ηλιούπολη-Καλλιθέα: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Διαγόρας-Πανθρακικός: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Εθνικός-Ιωνικός: Μήτση (Πειραιά)
 
Δευτέρα, ώρα 18:00
Πιερικός-Βέροια: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια: