. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ φέρνει τη θρυλική "BARCA" στην πόλη

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα θα είναι για τον γιαννιώτικο αθλητισμό η 21η Φεβρουαρίου 2011
καθώς οι μπασκετόφιλοι της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι προς τιμήν του Κάρολου Παπούλια, ανάμεσα στη θρυλική Μπαρτσελόνα των Σολοθάμπαλ, Σιμπίλιο, Μαρτίνεθ, Σαν Επιφάνιο και άλλων αστεριών απέναντι σε ομάδα Ελλήνων βετεράνων ανάμεσα στους οποίους αναμένεται να είναι οι Γκάλης, Γιαννάκης και πολλοί ακόμα μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος.


Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε ο Σάκης Τζαλαλής, σε εκδήλωση παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Στην ίδια εκδήλωση ο κ. Παπλιάκος, εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την υπόσχεση που είχε δοθεί για νέο ιδιόκτητο κλειστό στο Σταυράκι, ότι ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα παραχωρεί 7 στρέμματα για την κατασκευή αυτού του κλειστού και ότι ήδη τα τοπογραφικά σχέδια έχουν δοθεί σε μηχανικό προκειμένου να βγει ένα κοστολόγιο ως το τέλος του 2010 και από εκεί και πέρα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του μέσω χορηγών.
Επίσης, ανακοινώθηκε ένα ακόμα μεγαλεπήβολο σχέδιο για την αγορά ενός λεωφορείου για τις μετακινήσεις των ομάδων.









Δεν υπάρχουν σχόλια: