. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 3 - 1


Εύκολο έργο είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με 3-1 του Πιερικού στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League.
Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Στέφαν Ντεμόλ, παρά την βροχή, δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση του Πιερικού και να επικρατήσει εύκολα με 3-1 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Football League.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη του αυτή έμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναιτωλικό με τον οποίο θα αναμετρηθεί στα Γιάννενα την ερχόμενη Δευτέρα.
Από την άλλη ο Πιερικός που δεν ήταν πολύ καλός στο ματς, έμεινε στους τέσσερις βαθμούς, μετά από πέντε αγωνιστικές.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν αυτός που μπήκε πολύ δυνατά με το ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ανδράλας με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 29' κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν από πλασαριστή εκτέλεση κόρνερ του Τζάνη στον Βάντερσον, ο τελευταίος με ένα καταπληκτικό σουτ από πλάγια και αριστερά έστειλε την μπάλα στο βάθος της αριστερής πλευρά της εστίας του Γουμάγια για να κάνει το 2-0 για τον ΠΑΣ.
Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να μην κινδυνεύουν ιδιαίτερα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ο ΠΑΣ ήταν αυτός που μπήκε δυνατά, προκειμένου να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη. Έτσι στο 61' οι Γιαννιώτες ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Μετά από εκτέλεση φάουλ στον χώρο του κέντρου, ο Σιαλμάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γουμάγια και ο επερχόμενος Κώτσιος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 3-0.
Ο Πιερικός από εκείνο το σημείο και μετά βγήκε στην επίθεση και ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Πουλάκου στο 72', ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Τελικά το μόνο που κατάφερε ο Πιερικός ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 80' με κεφαλιά του Δήμου μετά από εκτέλεση φάουλ, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά (65' Τζημόπουλος), Ανδράλας, Ντε Βινσέντι (71' Σκούφαλης), Σιαλμάς, Μπακαγιόκο, Τζάνης (77' Κυριάκος).

Πιερικός: Γουμάγιας, Δήμου, Κοντέων (54' Πουλάκος), Λαζαρίδης, Τασίδης, Παπαγεωργίου, Μιλόσκοβιτς (73' Κωνσταντινίδης), Πορτουλίδης, Πέντα, Λόπεζ (64' Λαζαρίδης), Γκουγκουλιάς.

Κίτρινες: Τασίδης, Κεϊτά, Ντε Βίνσεντι, Πουλάκος, Τζημόπουλος

Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα κάθονται οι: Σικαλιάς, Μιχαήλ, Φουρτάδο, Σκούφαλης, Κυριάκος, Στάθης, Τζημόπουλος

Στον πάγκο του Πιερικού είναι οι: Καρακούτσης, Γουσούλης, Κωνσταντινίδης, Λαζαρίδης, Χατζής, Πουλάκος, Αμπράμοβιτς








Το φιλμ του αγώνα
2' Κάθετη μπαλιά του Τζάνη στον Σιαλμά που έφυγε μόνος στην αντεπίθεση, άνοιξε αρκετά, όμως, την μπάλα και πρόλαβε ο Γουμάγιας.
3' Σέντρα του Ντάσιου από δεξιά, προσπάθησε την προβολή ο Σιαλμάς, αλλά βρήκε τον Γουμάγια, αντί για την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή. 
5' Διαγώνιο σουτ του Σιαλμά, η μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γουμάγια.
11' Κόρνερ από τον Τζάνη, κεφαλιά του Ανδράλα από κοντά στη μικρή περιοχή και 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα!
28' Κόρνερ του Τζάνη με πάσα , σουτ του Βάντερσον, η μπάλα έκανε πολλά φάλτσα στον αέρα και καρφώθηκε στην αριστερή πλευρά των διχτύων του Γουμάγια και 2-0!
45' Ο Μπακαγιόκο μπήκε στη μεγάλη περιοχή από δεξιά, έκανε ένα καλό σουτ, ο Γουμάγιας έπεσε σωστά και απόκρουσε. 
47' Καλό σουτ του Ανδράλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Γουμάγια έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε με υπερένταση.
48' Ο Σιαλμάς έφευγε από δεξιά μόνος, η μπάλα του κόλλησε στο νερό και δεν μπόρεσε να σουτάρει.
50' Ο Σιαλμάς σε φάση καρμπόν με την προηγούμενη, αυτή τη φορά έστρωσε ωραία την μπάλα μπροστά του, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών του Γουμάγια.
52' Ο Μπακαγιόκο σε θέση βολής από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, σούταρε, αλλά και πάλι ο Γουμάγιας έσωσε την εστία του με ωραία απόκρουση.
60' Φάουλ από τον Τζάνη, κεφαλιά του Σιαλμά στο οριζόντιο δοκάρι, "ριμπάουντ" του Κώτσιου, πλασέ σε κενή εστία και 3-0! 
63' Γκολ του Πουλάκου μετά από κόρνερ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, γιατί είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.
80' Φάουλ Πέντα, κεφαλιά Δήμου και 3-1! 
87' Πάσα του Λαζαρίδη στον Πουλάκο, υπό πίεση αυτός από τους κεντρικούς αμυντικούς πλάσαρε άστοχα.
90' 3 Λεπτά καθυστερήσεις  
91' Γύρισμα Κώτσιου στον Τζημόπουλο, σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ. 









 

Ο διαιτητής του αγώνα Ευαγγέλου (Αθηνών), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κειτά, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλο, Πέντα και Τασίδη.

Πρόγραμμα / Αποτελέσματα


09/10       17:00       ΟΦΗ - Διαγόρας                                          2-0
10/10 16:00 Πανθρακικός - Ιωνικός 1-0
10/10 16:00 Παναιτωλικός - Θρασύβουλος 2-0
10/10 16:00 Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός 2-1
10/10 16:00 Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 0-0
10/10 16:00 Εθνικός Αστέρας - Τρίκαλα 1-0
10/10 16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηλιούπολη 1-0
11/10 16:00 Καλλιθέα - Εθνικός 1-2
11/10 19:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Πιερικός 3-1



Βαθμολογία

Θ.
ΟΜΑΔΑ
ΑΓ.
ΒΑΘ
ΕΝΤΟΣ
ΕΚΤΟΣ
ΣΥΝΟΛΟ

N
I
H
ΓΚΟΛ
N
I
H
ΓΚΟΛ
N
I
H
ΓΚΟΛ
1
Παναιτωλικός
15
5 - 0
2 - 0
7 - 0
2
ΠΑΣ Γιάννινα
13
8 - 2
3 - 1
11 - 3
3
ΟΦΗ
10
4 - 0
2 - 2
6 - 2
4
Δόξα Δράμας
10
6 - 1
0 - 2
6 - 3
5
Πανθρακικός
9
4 - 0
2 - 4
6 - 4
6
Θρασύβουλος
8
6 - 1
2 - 4
8 - 5
7
Βέροια
7
3 - 0
0 - 2
3 - 2
8
Διαγόρας
7
1 - 0
1 - 4
2 - 4
9
Εθ. Αστέρας
7
3 - 1
0 - 2
3 - 3
10
Καρδίτσας
7
3 - 1
1 - 4
4 - 5
11
Τρίκαλα
6
6 - 0
0 - 4
6 - 4
12
Ηλιούπολη
6
3 - 1
0 - 5
3 - 6
13
Εθνικός
5
1 - 3
3 - 4
4 - 7
14
Αγρ.Αστέρας
5
1 - 1
0 - 1
1 - 2
15
Πιερικός
4
2 - 2
2 - 5
4 - 7
16
Καλλιθέα
4
2 - 2
0 - 4
2 - 6
17
Ιωνικός
2
1 - 2
1 - 5
2 - 7
18
Λεβαδειακός
1
2 - 3
1 - 8
3 - 11


Δηλώσεις
Ακομπλεξάριστος και με μεγάλη δόση ειλικρίνειας παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Χατζάρας, που παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε λόγο για την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αν και ο έμπειρος τεχνικός δεν αποχώρησε με τις καλύτερες των αναμνήσεων, εν τούτοις είχε μόνο καλά λόγια για την ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ, στην οποία ευχήθηκε άνοδο. Από την πλευρά του ο Βέλγος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του α' ημιχρόνου και το αποτέλεσμα, αλλά ήταν εκνευρισμένος με κάποιους παίκτες στο β' μέρος.

Γιώργος Χατζάρας
«Χάσαμε από την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, η οποία είναι μία ταχύτητα πάνω απ' όλους. Δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Εμείς προδοθήκαμε από τις στημένες φάσεις. Είναι εξαιρετική ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μικρή η Β' κατηγορία γι' αυτόν, λίγο μεγάλη ίσως η Σούπερ Λίγκα.
Στο β' ημίχρονο αλλάξαμε τακτική, ζητήσαμε κάτι στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσαμε ίσως να το πετύχουμε, αλλά ήταν και το γήπεδο πολύ δύσκολο. Εύχομαι να ανέβει ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Δεν έχει καμία σχέση ο ΠΑΣ που είδα με τον Παναιτωλικό που παίξαμε την πριοηγούμενη εβδομάδα. Ο ΠΑΣ επαναλαμβάνω είναι μία ταχύτητα πάνω απ' όλους. Αυτή είναι η αλήθεια με το δικό μου μάτι.
Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Τώρα τη ‘χτίζουμε' για του χρόνου για να κάνουμε τότε την υπέρβαση».


Στεφάν Ντεμόλ
«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια το φίλο Γιώργο κι έπειτα τον συνάδελφό μου.
Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του α' ημιχρόνου, καθώς και από το αποτέλεσμα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου ότι θα έπρεπε να περιμένουν την αντίδραση από τον Πιερικό και γι' αυτό δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες στο β' μέρος. Για να πετύχουμε το στόχο μας θα πρέπει να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τα ποιοτικά μας λεπτά. Είδα στο α' ημίχρονο καλή απόδοση, αλλά όχι καλή άμυνα στην επανάληψη.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με πληρώνει να βλέπω τα λάθη των παικτών!
Οι νεαροί παίκτες που έχουμε θα πρέπει πρώτα να ακούν τον προπονητή τους κι έπειτα αυτά που τους λένε οι Πάντος, Κώτσιος και Μπακαγιόκο. Αύριο θα μιλήσουμε εκτενέστερα για τα λάθη μας και τις κίτρινες κάρτες που πήραμε.
Καλή επιτυχία στον φίλο μου Γιώργο Χατζάρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος»
Γουμάγιας
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους σ' αυτό το βαρύ γήπεδο. Εύχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα να πετύχει τους στόχους του. Οι καιρικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια».
 
Πολ Κεϊτά
«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Είμαστε καλή ομάδα, παίξαμε καλύτερα από τον Πιερικό και είναι σημαντικοί οι 3 βαθμοί εν' όψει του αγώνα που έχουμε την άλλη εβδομάδα με τον Παναιτωλικό. Το ματς σίγουρα είχε δυσκολίες, αλλά κερδίσαμε δίκαια και επισημαίνω ξανά ότι έχει σημασία αυτή η νίκη εν' όψει της επόμενης αγωνιστικής».


Δεν υπάρχουν σχόλια: