. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

2 αγωνιστικές και 105.000 euro για 1 αυτοκόλλητο...

Ανακοινώθηκε επίσημα η ποινή του ΠΑΣ αλλά ελπίζει στην έφεση

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΕΠ η τιμωρία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον οφη.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (αγώνες με Βέροια και Καλλιθέα) και 105.000 ευρώ πρόστιμο, καθώς 2 μέλη της Επιτροπής θεώρησαν εκταταμένα τα επεισόδια και 1 το θεώρησε μεμονωμένο, αποδεικνύοντας αυτό το μέλος ότι δεν επηρεάστηκε από την πρωτοφανούς μεγέθους "μάυρη προπαγάνδα" που υπήρξε από τα ΜΜΕ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:    
Απέρριψε το  αίτημα  προβολής βιντεοταινιών στο ακροατήριο. Απέρριψε ομοφώνως την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ οφη λόγω ελλείψεως έννομου συμφέροντος. Δέχθηκε κατά πλειοψηφία ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Κατά την άποψη της μειοψηφίας τα επεισόδια δεν ενέχουν το χαρακτήρα των εκτεταμένων αλλά των μεμονωμένων επεισοδίων.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, λόγω υποτροπής, τις  πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των εκατόν πέντε χιλιάδων (105.000) ευρώ, και β. τη διεξαγωγή δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, για εκτεταμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου(αγώνας της 10-1-2011 με ΠΑΕ οφη).

 
Απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ οφη κατά του κύρους του αγώνα της 10-1-2011 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΕ οφη. Διέταξε την κατάπτωση του κατατηθέντος παραβόλου στην διοργανώτρια αρχή(ένσταση της ΠΑΕ οφη κατά του κύρους του αγώνα της 10-1-2011).

Επέβαλε στην ΠΑΕ οφη την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της. Επέβαλε  στον Ν. ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ(προπονητής) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης. Απήλλαξε τον Κ. ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ(προπονητής τερμ/κων) από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 15-1-2011 με ΠΑΕ ΔΟΞΑ  ΔΡΑΜΑΣ).

Οι ποινές είναι εφέσιμες και θα κριθούν από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: