. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

κατα τ' άλλα...ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...

Πολύς ντόρος έγινε επίσης και για την «ΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» των γηπεδούχων.
Εμείς όμως έχουμε μερικές απορίες…
Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ όμως που φιλοξενείται στην σελίδα του Αγρινίου http://allsportsagrinio.gr
«Στις εξέδρες του γηπέδου του Παναιτωλικού βρέθηκαν 350 οπαδοί του ΠΑΣ, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους στο κρίσιμο παιχνίδι. Πριν τη σέντρα, όμως, οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο με άγριες διαθέσεις και κατευθύνθηκαν στον εξέδρα των φιλοξενούμενων.»
Και συνεχίζει το ρεπορτάζ
«Οι οπαδοί αντάλλαξαν πέτρες, καρέκλες, μπουκάλια και ό,τι άλλο βρήκαν εύκαιρο. Για να τους σταματήσει, μπήκε στο… χορό και η Αστυνομία, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων, διαλύοντας τους επιτιθέμενους.»
Έχει και συνέχεια…
«Περίπου 500 οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν… ντου στα δημοσιογραφικά και προπηλάκισαν στον πρόεδρο του «AJAX», αποκλείοντάς τον για περίπου 10 λεπτά στην εξέδρα των επισήμων.»….

«….Και αφού η πολιορκία τελείωσε, οι οργισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στη φυσούνα και επιχείρησαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια του ΠΑΣ. Απωθήθηκαν και τα επεισόδια μεταφέρθηκαν έξω από το γήπεδο. Η αστυνομία έκανε και πάλι χρήση δακρυγόνων για να σταματήσει τους Αγρινιώτες που κατευθύνονταν στους Γιαννιώτες. Η περιοχή γύρω από το γήπεδο μετατράπηκε σε αρένα και η μάχη μέχρις εσχάτων… ξεκίνησε!»

Εδώ θα θέλαμε να επισημάνουμε κάτι πολύ σοβαρό που δυστυχώς πέρασε στα ψιλά γράμματα…. (γιατί δεν γίνεται να μιλάει όλη η Ελλάδα ΜΟΝΟ για τον «χιλιοβαρεμένο» Βεζυρίδη).
Μέσα στην «ΑΡΙΣΤΗ» φιλοξενία των γηπεδούχων είναι και ο τραυματισμός φιλάθλου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από φωτοβολίδα των ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ;;;;;




Συνεχίζουμε το μικρό αυτό οδοιπορικό με τις δηλώσεις του τερματοφύλακα του Αγρινίου στη συνέντευξη τύπου…
Εξαγριωμένος και με διάθεση να τα βάλει με όλους και με όλα εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Λουίτζι Τζενάμο. Ο Ιταλός τερματοφύλακας εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννια, Γιώργο Χριστοβασίλη αλλά και στον Εμίλιο Φουρτάδο, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.
«Χριστοβασίλη είσαι περήφανος για αυτό που έκανες σήμερα; Σήμερα ο κ. Χριστοβασίλης, ο κ. Αγγελής, κ. Τάτσης και ο κ. Ντεμόλ αμαύρωσαν την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου. Έχει δίκαιο ο συνάδερφος. Οι παραπάνω τέσσερις κύριοι έγραψαν ιστορία αρνητική, με την σειρά που τα λέω. Για τον Φουρτάδο να πει στον μάνατζερ του να αλλάξει χώρα γιατί η Ελλάδα είναι μικρή και κάπου μπορεί να τον πετύχουμε»

Επίσης σε ξεχωριστό θέμα γίνεται μνεία για τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα…

«Ένταση στο Αγρίνιο

Στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν οι οπαδοί του Παναιτωλικού μετά το τέλος της λήξης του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης ένταση επικρατεί στα αποδυτήρια και στη συνέντευξη τύπου.
Με αφορμή το «άδικο» γκολ της ισοφάρισης από τον  Φουρτάδο, οι οπαδοί του Παναιτωλικού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα οι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα.
Καπνογόνα, κροτίδες και φωτοβολίδες είχαν την τιμητική τους. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία έκανε ρίψη χημικών με αποτέλεσμα να αποχωρήσει μερίδα φιλάθλων και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και γύρω από αυτό να είναι αποπνικτική.»

Θα θέλαμε να τονίσουμε εδώ κάτι που ίσως πολλοί δεν το γνωρίζουν. Το γράφουμε εδώ γιατί απλά διαβάσαμε σε ρεπορτάζ του Παναιτωλικού ότι  
«….Γιαννιώτες φίλαθλοι προκαλούσαν με φωτοβολίδες και καπνογόνα στα χέρια….»
Αυτό λοιπόν που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ πριν μπουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού ελέγχθηκαν εξονυχιστικά από την Αστυνομία τόσο με σωματικό έλεγχο όσο και με έλεγχο στα λεωφορεία που τους μετέφεραν. Σε πολλές δε περιπτώσεις ο έλεγχος γίνεται και με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους. 

Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι της «ΑΡΙΣΤΗΣ» φιλοξενίας, γιατί οι φίλαθλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχουν τραβήξει τα χίλια μύρια στα «φιλόξενα» γήπεδα της Ελλάδας.

Αφήσαμε για τέλος τον εμετό της ΕΠΙΣΗΜΗΣ σελίδας των fair-play οπαδών του Αγρινίου έτσι για να σας ανοίξει η όρεξη ( κάντε click να ανοίξει )



Δεν υπάρχουν σχόλια: