. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Hellas vs Barca στα Γιάννενα

Μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ θα παραβρεθούν στα Ιωάννινα στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα των Ελλήνων Βετεράνων με τους Βετεράνους της Barcelona, που διοργανώνεται από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας ο οποίος και θα τιμηθεί κατά τη διάρκειά της.
Το γιαννιώτικο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ονόματα σημαίες του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ όπως οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρετζιάς, Γιάννης Ιωαννίδης, Κώστας Παταβούκας,  Chicho Sibilio, Nacho Solozabal, ενώ αναμένονται οι τελικές απαντήσεις των Γκάλη και Γιαννάκη. Αξίζει να τονιστεί ότι ένας από τους τρεις διαιτητές του φιλικού αγώνα θα είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέας Λοβέρδος!  
Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα ήδη εργάζεται πυρετωδώς για να υλοποιηθεί μια άρτια διοργάνωση, με την αρωγή της Δημοτικής και της Περιφερειακής Αρχής.
Ήδη εξασφαλίστηκε προς χρήση το σύγχρονο Πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο, (και ΟΧΙ το κλειστό του ΕΑΝΚΙ) ώστε να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του αθλητισμού. Ένας από τους κεντρικούς χορηγούς της διοργάνωσης είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε,  ενώ ολοκληρώνεται οσονούπω το σύνολο της χορηγικής και υποστηρικτικής ομάδας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY


ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ- ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ BARCELONA
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011


ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει πως από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου ξεκινά η προπώληση των καρτών εισόδου του φίλαθλου κοινού για τον Φιλικό Αγώνα των Ελλήνων Βετεράνων με τους Βετεράνους της Barcelona, που θα λάβει χώρα στο Πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο. Το κόστος τους είναι 10 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της πόλης καλούνται να εξασφαλίσουν εγκαίρως τις κάρτες εισόδους από τα νέα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΣ, στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 56 (πρώην γραφεία Σ.Φ. Ταύροι), τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Παρασκευή 11/02/2011 ώρες: 18.00-21.00

Σάββατο 12/02/2011 ώρες: 10.00 - 13:00

Δεύτερα 14/02/2011 ώρες 18.00 - 21.00

Τετάρτη 16/02/2011, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΠΑΣ Γιάννινα στο Mercedes Palace

Δεν υπάρχουν σχόλια: