. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Γιορτή του αθλητισμού στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

κείμενα :

super-fm

gianninasports.gr

 sportsioannina.gr

passports.gr

 φωτογραφίες-videos: FCpasgiannina.gr

  (μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν και διάφορα videos)  



Ανδρέας Καραμανωλάκης


Αλέκος Κιτσάκης


Όλοι πλην ΠΑΕ στην πίτα του ερασιτέχνη ΠΑΣ! 

Την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης το ερασιτεχνικό σωματείο του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΙ Δ. Παπαδόπουλος, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Παπαχρήστου, Μάκης Χατζηεφραιμίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Βασίλης Μάντζιος, ο πρόεδρος των διαιτητών Γ.. Ρέσσος, οι διαιτητές Σούπερ Λιγκ, Δημήτρης Θάνος, Δημήτρης Κύρκος και Χρήστος Μήτσιος, ενώ προς γενική κατάπληξη απουσίασε... σύσσωμη η ΠΑΕ (!), καθώς δεν παραβρέθηκε ούτε καν ο προπονητής της ομάδας Νέων!!!

Ασφαλώς πρόκειται για ατόπημα και ασέβεια πρώτου μεγέθους, όχι απλά προς τη διοίκηση του ερασιτέχνη, με την οποία μπορεί να υπάρχουν διαφορές, αλλά προς τα εκατοντάδες παιδάκια που περίμεναν με ανυπομονησία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες και τον προπονητή και να παραλάβουν τα δώρα τους, αλλά αποχώρησαν παραπονεμένα...
Οφείλει άμεσα η ΠΑΕ να αναθεωρήσει τη στάση της, γιατί τον ερασιτέχνη θα τον βρίσκει πάντα μπροστά της σε αδειοδοτήσεις, Γενικές Συνελεύσεις, απόδοση ποσοστών κ.ο.κ. και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχουν προστριβές. 
Στους χαιρετισμούς που απευθύνθηκαν, ξεχώρισε η αναφορά του κ. Καραμανωλάκη ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν τιμάει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της. 
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό ο πρόεδρος των Ελλήνων βετεράνων καλαθοσφαιριστών και μέλος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, Σάκης Τζαλαλής, ο Γιώργος Πασχάλης γνωστός στους Γιαννιώτες και ως «Μπαρτ» που είναι μέλος του τμήματος κολύμβησης, ο Γιάννης Ιωάννου ως εκπρόσωπος και των άλλων 3 παικτών που προωθήθηκαν από τον ερασιτέχνη στην ΠΑΕ, των Οικονόμου, Χαρίση και Γκέγκα. Τέλος τιμήθηκε το «αηδόνι της Ηπείρου», Αλέκος Κιτσάκης, που τραγούδησε το θρυλικό ύμνο για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Γιορτή του αθλητισμού στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση έγινε το βράδυ της Τετάρτης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο MERCEDES PALACE.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ήτοι ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ. Γιάννης Καραμπίνας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών κ. Παπαδόπουλος, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Παπαχρήστου, Μάκης Χατζηεφραιμίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ κ. Βασίλης Μάντζιος, ο πρόεδρος των διαιτητών κ. Ρέσσος, οι διαιτητές σούπερ λίγκα Χρήστος Μήτσιος, Δημήτρης Θάνος, Δημήτρης Κύρκος, άλλοι επίσημοι και πολλοί εκπρόσωποι από αθλητικά σωματεία της περιοχής. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από τα νιάτα που πλαισιώνουν τα τμήματα άθλησης του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, μαζί με τους γονείς τους. Μιλάμε για μια πραγματική αθλητική κυψέλη και ποτέ ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ από το 1979 που διαχωρίστηκε από την ΠΑΕ και έχει μια αυτόνομη πορεία, δεν είχε τόσο μεγάλη και έντονη αθλητική παρουσία και δραστηριότητα όπως σήμερα. Η διαφορά του σήμερα με το χτες είναι νύχτα με μέρα. Αξίζει κάθε έπαινος στη διοίκηση του Χρήστου Τσάγκα και σε όλους όσους βοηθούν αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Η παρουσία εκατοντάδων Γιαννιωτών στην εκδήλωση, είναι και η απόδειξη της εκτίμησης που υπάρχει από την τοπική κοινωνία για την προσφορά του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στον Γιαννιώτικο αθλητισμό.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του σωματείου Χρίστος Τσάγκας και μια σύντομη αναφορά των δραστηριοτήτων έκαναν οι υπεύθυνοι των τμημάτων μπάσκετ και κολύμβησης Κώστας Αναστασίου και Μιχάλης Μπίγκος αντίστοιχα. Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και ο εκπρόσωπος των βετεράνων παικτών του ΠΑΣ Ανδρέας Καραμανωλάκης.
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Σάκης Τζαλαλής, ο Γιώργος Πασχάλης (μέλος του τμήματος κολύμβησης και παραδοσιακός φίλαθλος του ΠΑΣ) ή «Μπαρτ», ο Γιάννης Ιωάννου εκπροσωπώντας και τους άλλους τρεις παίκτες Οικονόμου, Χαρίση, Γκέκα που προωθήθηκαν στην επαγγελματική ομάδα. Τέλος τιμήθηκε και το «αηδόνι της Ηπείρου» Αλέκος Κιτσάκης που έβγαλε τον θρυλικό ύμνο του ΠΑΣ, που έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία. Ο κ. Κιτσάκης δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει και απο μικροφώνου τον ύμνο. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.
Απουσίασε η ΠΑΕ από την εκδήλωση
Έλαμψε με την απουσία της από την εκδήλωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δείχνοντας ασέβεια στο ίδιο της το όνομα που προέρχεται από το σωματείο του ΠΑΣ αλλά ασέβεια και στην ιστορία αυτού του θρυλικού συλλόγου. Θα μπορούσαμε να πούμε πάρα πολλά γι’ αυτό και το πόσο λάθος διέπραξαν στην ΠΑΕ για την αποχή τους από την εκδήλωση, αλλά μάλλον τζάμπα κόπο θα κάνουμε και σταματούμε εδώ.

Γιόρτασε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ 

Γέμισε κόσμο το Mercedes Palace στην Αμφιθέα, κόσμο που αποτελούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Γιαννιώτικου αθλητισμού. Σε μια όμορφη εκδήλωση έγινε το βράδυ της Τετάρτης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Καραμπίνας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών και πρόεδρος της Νεολαίας και Άθλησης κ. Παπαδόπουλος, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Παπαχρήστου, Μάκης Χατζηεφραιμίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ κ. Βασίλης Μάντζιος, ο πρόεδρος των διαιτητών κ. Ρέσσος, οι διαιτητές σούπερ λίγκα Χρήστος Μήτσιος, Δημήτρης Θάνος και Δημήτρης Κύρκος και άλλοι επίσημοι αλλά και εκπρόσωποι από αθλητικά σωματεία της περιοχής.
Παρών φυσικά και οι αθλητές από τα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και κολύμβησης του Ερασιτέχνη.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του σωματείου Χρίστος Τσάγκας και μια σύντομη αναφορά των δραστηριοτήτων έκαναν οι υπεύθυνοι των τμημάτων μπάσκετ και κολύμβησης Κώστας Αναστασίου και Μιχάλης Μπίγκος αντίστοιχα. Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και ο εκπρόσωπος των βετεράνων παικτών του ΠΑΣ Ανδρέας Καραμανωλάκης ο οποίος ήταν ιδιαίτερα "αιχμηρός" για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Σάκης Τζαλαλής, ο Γιώργος Πασχάλης ή "Μπάρτ" (μέλος του τμήματος κολύμβησης και παραδοσιακός φίλαθλος), ο Γιάννης Ιωάννου εκπροσωπώντας και τους άλλους τρεις παίκτες Οικονόμου, Χαρίση, Γκέκα που προωθήθηκαν στην επαγγελματική ομάδα. Τιμήθηκε ακόμη και το «αηδόνι της Ηπείρου» ο Αλέκος Κιτσάκης που μάλιστα στο στιγμιότυπο της βραδιάς τραγούδησε τον θρυλικό ύμνο του ΠΑΣ και καταχειροκροτήθηκε. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και υπήρχε και λαχειοφόρος αγορά.
Έλαμψε δια της απουσίας της η ΠΑΕ
Δυστυχώς στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ δεν υπήρξε κανένας επίσημος εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Κρίμα γιατί ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ αποτελεί έναν από τους βασικούς στηλοβάτες της Ηπειρώτικης ομάδας και θα έπρεπε τουλάχιστον η ΠΑΕ να είναι κοντά σε αυτές τις εκδηλώσεις και να τιμάει έναν ιστορικό σύλλογο που πρόσφερε  και προσφέρει πολλά στον Γιαννιώτικο αθλητισμό.
Κώστας Γεωργιάδης

«Λαμπερή» βραδιά 

Σε μια κατάμεστη από αθλητές αίθουσα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα έκοψε χθες βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, δίνοντας το στίγμα μιας δυναμικής πορείας που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια με ελάχιστα μέσα και έχει πάρει πλέον καθολικό χαρακτήρα.
Δε θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι το ερασιτεχνικό σωματείο έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή παραγωγής ταλέντων σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και κολύμβηση.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πλήθος επισήμων, όπως ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη, Γιάννης Καραμπίνας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών και πρόεδρος του ΟΝΑΔΙ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Παπαχρήστου και Μάκης Χατζηεφραιμίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Βασίλης Μάντζιος, ο πρόεδρος των διαιτητών Γιάννης Ρέσσος, οι διαιτητές Σούπερ Λίγκα Χρήστος Μήτσιος, Δημήτρης Θάνος και Δημήτρης Κύρκος, καθώς και εκπρόσωποι από αθλητικά σωματεία της περιοχής.
Από την άλλη, έλαμψε δια της απουσίας της η ΠΑΕ, γεγονός που σχολιάστηκε δυσμενώς από αρκετούς εκ των παρευρισκομένων.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του σωματείου, Χρίστος Τσάγκας, ενώ σε μια σύντομη αναφορά των δραστηριοτήτων του σωματείου προχώρησαν οι υπεύθυνοι των τμημάτων μπάσκετ και κολύμβησης, Κώστας Αναστασίου και Μιχάλης Μπίγκος αντίστοιχα. Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμα όλοι οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, καθώς και ο εκπρόσωπος των βετεράνων παικτών του ΠΑΣ, Ανδρέας Καραμανωλάκης, ο οποίος δε δίστασε να «εξακοντίσει» τα βέλη του προς την ΠΑΕ, η οποία, όπως ανέφερε, δεν τιμάει τους παλαιμάχους της, ενώ την προέτρεψε να αγκαλιάσει το ερασιτεχνικό σωματείο.
Για την προσφορά τους στον αθλητισμό τιμήθηκαν ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Σάκης Τζαλαλής, ο Γιώργος Πασχάλης (μέλος του τμήματος κολύμβησης και παραδοσιακός φίλαθλος του ΠΑΣ) ή «Μπαρτ» και ο Γιάννης Ιωάννου που εκπροσώπησε και τους άλλους τρεις παίκτες, Οικονόμου, Χαρίση και Γκέκα που πρόσφατα προωθήθηκαν στην επαγγελματική ομάδα.
Ξεχωριστή τιμή επεφύλασσε το ερασιτεχνικό σωματείο στον υμνωδό του ΠΑΣ, Αλέκο Κιτσάκη, ο οποίος δε δίστασε να τραγουδήσει από μικροφώνου τον ύμνο.




















































 


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: