. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Εθ. Αστέρας – ΠΑΣ: 0-1

με χρυσό σκόρερ τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της κατηγορίας.


 o Αη-μ[Π]ακ[Α]γιόκο[Σ] πρωταθλητής χειμώνα

Ο ΠΑΣ εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες των Παναιτωλικού και ΟΦΗ, κερδίζοντας σε μία από τις έδρες που παραδοσιακά τον δυσκολεύουν αφάνταστα. Οι "ταύροι" νίκησαν τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή μετά από 38 ολόκληρα χρόνια, χάρη στο γκολ του Μπακαγιόκο από το 37'. Έτσι, ο "Άγιαξ της Ηπείρου" αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από το δεύτερο Παναιτωλικό, παίρνοντας σπουδαίο αβαντάζ για τη συνέχεια.

Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Φραγκής (72' Βάσι), Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Τσιώλης, Διαμάντης (80' Παλάσκας), Φραντζεσκί, Λουάμο, Άντονι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Κυριάκος, Τζημόπουλος, Σκούφαλης (90' Βαγγέλης), Ανδράλας (82' Στάθης), Μπακαγιόκο, Τζανής (69' Σιαλμάς), Βάντερσον.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χωριανόπουλος, Φραγκής, Τραορέ, Παλάσκας - Ανδράλας, Βάντερσον, Σικαλιάς

Η Βαθμολογία


16η Αγωνιστική Αποτελέσματα

Αναγέννηση Καρδίτσας - Θρασύβουλος 0-3
(44', 85' Ζαχαρόπουλος, 89' πεν. Κατσίκης)
Διαγόρας - Παναιτωλικός 2-0
(1' πεν., 68' Ταραχούλσκι)
Δόξα Δράμας - Βέροια 2-2
(31' Καρακώστας, 91' πεν. Χατζηπαντελίδης - 34', 69' Καλτσάς)
Εθνικός - Ηλιούπολη 0-1
(38' Νιάρος)
Καλλιθέα - Λεβαδειακός 1-2
(91' Μαρουκάκης - 41' Πόποβιτς, 53' Μπάρκογλου)
ΟΦΗ - Πιερικός 0-0
Ιωνικός - Τρίκαλα 0-2
(41' Κόρμπος, 92' Ενόκ)
Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας 3-2
(18', 43' Σουλτανίδης,Robert pen. - Σαπανης(2)
Εθνικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
(37' Μπακαγιόκο)

Το Φιλμτου αγώνα

8’: Κίτρινη κάρτα στον Χωριανόπουλο του Αστέρα για σκληρό μαρκάρισμα στον Κυριάκο.
14’: Κίτρινη κάρτα στον Ανδράλα του ΠΑΣ.
26’: Καλό συρτό σουτ του Κυριάκου έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα έφυγε ένα μέτρο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκίτκου.
34’: Κοντινή κεφαλιά του Κώτσιου απέκρουσε στη γωνία ο Γκίτκος.
35’: Κίτρινη κάρτα στον Βάντερσον για σκληρό φάουλ στον Φρανζεσκί.
37’: Το 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο. Ο Τζάνης έβγαλε την κάθετη μπαλιά στην περιοχή του Αστέρα, βγήκε έξυπνα στον κενό χώρο ο Μπακαγιόκο και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
47’: Δυνατό σουτ του Τζάνη από μακριά έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γκίτκου.
53’: Κίτρινη κάρτα στον Κριπιντοίρη για σκληρό φάουλ στον Κυριάκο.
60’: Κίτρινη κάρτα στον Φραγκή του Αστέρα που ανέκοψε αντικανονικά τον Σκούφαλη.
76’: Ευκαιρία για τον Εθνικό Αστέρα όταν σε κεφαλιά του Διαμάντη ο Βάσι βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά υπό την πίεση του Βάντερσον σούταρε άουτ.
77’: Κίτρινη κάρτα στον Τραορέ του Αστέρα.
83': Ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε με γυριστό σουτ ο Τζημόπουλος με υπόδειξη του επόπτη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντάσιου. Από το βίντεο της τηλεόρασης φαίνεται ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ αφού ο Τζημόπουλος καλύπτονταν από τους αμυντικούς του Εθνικού Αστέρα.
84': Ο Σιαλμάς έκανε κατά μέτωπο επίθεση, αλλά το συρτό σουτ μπλόκαρε ο Γκίτκος.
90+2: Κίτρινες κάρτες στον Σικαλιά του ΠΑΣ και τον Παλάσκα του Αστέρα.

δηλώσεις

Ντεμόλ: "Ευτυχισμένοι από το τρίποντο" 

Ικανοποιημένος από τη νίκη, δυσαρεστημένος από κάποια "νεκρά" διαστήματα ήταν ο Στεφάν Ντεμόλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Ο Νίκος Παντέλης από την πλευρά του έμεινε με την πικρή γεύση ενός αποτελέσματος που θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, ενώ ουσιαστικά ζήτησε μεταγραφές.

Στεφάν Ντεμόλ (προπ. ΠΑΣ): "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημαντική νίκη που πέτυχαν. Θεωρώ ότι σε κάποια σημεία παίξαμε αρκετά καλά. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση.

Είμαστε ευτυχισμένοι που στο τέλος δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ και φεύγουμε με το τρίποντο. Εύχομαι στον κ. Παντέλη καλή χρονιά και καλά αποτελέσματα στη συνέχεια. Αύριο θα μιλήσω στους παίκτες μου για τα άσχημα διαστήματα που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι".

Νίκος Παντέλης (προπ. Εθν. Αστέρα): "Από το σημερινό παιχνίδι μας μένει μια πικρή γεύση. Πιστεύω ότι χάσαμε στους λεπτομέρειες και είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, όχι μόνο σήμερα αλλά γενικά. Θεωρώ ότι η εμφάνιση μας ήταν θετική, αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βάσει ρόστερ, η θέση της είναι στη Σούπερ Λίγκα. Το δικό μας ρόστερ έχει μειωθεί και χρειαζόμαστε κάποιες προσθήκες, ούτως ώστε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις".


εικόνες
















Δεν υπάρχουν σχόλια: