. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Γιαλαντζί goal

Ο φωτογραφικός φακός του fcpasgiannina.gr κακά τα ψέματα ... σπάνια κάνει λάθη. 
΄Ηρθε και το video και έδεσε και το ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ goal που (πολύ σωστά) ΔΕΝ μέτρησε.



Ευχαριστούμε όλους εσάς που τιμάτε με το download σας το έργο μας.






Απαντητική επιστολή Μάντζιου στο παραλήρημα Σταράκη 
Τον αθλητικό εισαγγελέα καλεί ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, Βασίλης Μάντζιος, να επέμβει για τις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Ρεθύμνου που αναρωτιόταν αν στα Γιάννενα φοράνε ακόμα φέσια, μία δήλωση άκρως αντεθνική που προσβάλει και υποτιμά τους Ηπειρώτες και την προσφορά τους στον τόπο διαχρονικά.
«Στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ, ένα μεμονωμένο περιστατικό που όλοι μας καταδικάσαμε την είσοδο δηλαδή στον αγωνιστικό χώρο ενός ανεγκέφαλου, δεν δίνει το δικαίωμα στον κ. Σταράκη πρόεδρο της ΕΠΣ Ρεθύμνου να υβρίζει τους Ηπειρώτες που δικαίως κληρονόμησαν την πρωτιά στα άρματα στα γρόσια και τα γράμματα.
Άλλωστε στα γρόσια των Ηπειρωτών στηρίχτηκε η πατρίδα μας στα δύσκολα χρόνια κ. Σταράκη.
Μαθήματα, συνεπώς, πατριωτισμού, φιλοξενίας, εντιμότητας και αγάπης για τον αθλητισμό (με χρήματα Ηπειρωτών έγινε το Παναθηναϊκό Στάδιο) δεν δεχόμαστε από κάποιον που μόνος του αυτοχαρακτηρίζεται γραφικός, αν και δεν χρειαζόταν να μας το πει.
Βαρύτατες φράσεις όπως «βιάστηκε ολόκληρη η Κρήτη» ή πως το χαστούκι του εισελθόντα στο γήπεδο πόνεσε την μακαρίτισσα μάνα σας αποτελούν έκθεση ιδεών μαθητού Α' Δημοτικού, που δεν είναι δυνατόν να επηρεάσουν κανέναν φίλαθλο, Κρητικό ή μη.
Όμως όταν κάποιος κατέχει θεσμικό ρόλο δεν έχει το δικαίωμα να ξεσηκώνει και να φανατίζει τους φιλάθλους, οδηγώντας τους σε βίαιες εκδηλώσεις.
Έφθασε στο σημείο να κατηγορεί ο κ. Σταράκης ακόμη και τον διαιτητή του αγώνα κ. Λαμπρόπουλο για κλοπή επειδή ο άνθρωπος λειτούργησε σύμφωνα με τον ΚΑΠ.
Ειλικρινά λυπάμαι που ένας συνάδελφος αποδεικνύεται πέραν των άλλων ότι είναι άσχετος με το αντικείμενο του ποδοσφαίρου, αφού καλεί την πολιτεία και όχι τις αρμόδιες αθλητικές αρχές να αφαιρέσει τους 3 βαθμούς από τον ΠΑΣ Γιάννινα που κέρδισε τον αγώνα και να τους δώσει στην (βιασμένη Κρήτη) σύμφωνα με την άποψή του.
Κύριες Σταράκη εγώ δεν θα καλέσω την πολιτεία για κάτι που είναι αναρμόδια, θα καλέσω τον Αθλητικό Εισαγγελέα να σας συνετίσει, γιατί κατά την άποψή μου πέραν των ύβρεων, παρά τον θεσμικό σας ρόλο, πυροδοτείτε με τις δηλώσεις το ήδη βεβαρημένο κλίμα, ενισχύοντας ίσως, χωρίς να το αντιλαμβάνεσθε, τη βία στα γήπεδα.
Πάντως οι δεσμοί φιλίας και αίματος μεταξύ Ηπειρωτών και Κρητών δεν πρόκειται να διαταραχθούν, έστω και αν κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού προβαίνουν σε προκλητικές δηλώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: