. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αποτελέσματα 18ης Αγωνιστικής

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ αν πάρει αύριο τους 3 βαθμούς της νίκης στην Κομοτηνή

"Κυανέρυθρο" βάφτηκε το μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής της Football League, μεταξύ των Τρικάλων και του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, μπροστά σε 7.000 φιλάθλους πέτυχε την πέμπτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της ομάδας του Αγρινίου και είναι πλέον σε τροχιά πλέι οφ.

Από την άλλη, ο Μπάμπης Τεννές δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στον πάγκο του Παναιτωλικού, ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς διαφορά από τον Διαγόρα.
Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε με 2-0 της Βέροιας και έφτασε στους 33 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Διαγόρα που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 35.

Η ομάδα της Ρόδου, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Λεβαδειακό στο "σμαραγδένιο" νησί. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήραν ο Εθνικός και ο Ιωνικός.

Ο Εθνικός επικράτησε με 2-1 του Πιερικού στο γήπεδο του Ελληνικού, ενώ με το ίδιο σκορ (2-1) νίκησε και ο Ιωνικός στη Νεάπολη κεκλεισμένων των θυρών του Θρασύβουλου.

Στην Ηλιούπολη, η ομώνυμη ομάδα του Αλέξη Αλεξίου νίκησε με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ το Σάββατο με το ίδιο σκορ (1-0) η Δόξα Δράμας πήρε το "τρίποντο" στο "Ελ Πάσο" κόντρα στην Καλλιθέα.

Τέλος, η 18η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με δύο αναμετρήσεις. Στην Καρδίτσα η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται τον Εθνικό Αστέρα, ενώ στο ΔΑΚ Κομοτηνής θα αναμετρηθούν ο Πανθρακικός και ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα.


Δευτέρα (17/01)
Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός Αστέρας (15:00)
Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: