. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Έκλεισε "Πάτσα"



Λίγες μόλις ώρες μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Χρήστος Πατσατζόγλου βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί είτε ως δεξί μπακ είτε ως αμυντικό χαφ, συμφώνησε για 2,5 χρόνια με το σύλλογο των Ιωαννίνων.
Την Παρασκευή αναμένεται να μεταβεί στην πόλη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πατσατζόγλου», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣ", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας.
Πριν την ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε για δύο μόλις μήνες, ο 32χρονος "Πάτσα" έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Ολυμπιακό και Ομόνοια. Είναι 45 φορές διεθνής, ενώ έλαβε μέρος στο Euro 2008 και το Μουντιάλ 2010.

Το βιογραφικό του Χρήστου Πατσατζόγλου

Αναμφισβήτητα η ποδοσφαιρική εμπειρία του Χρήστου Πατσατζόγλου είναι πολύ πλούσια αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο Χρήστος Πατσατζόγλου γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1979 και αγωνίζεται τόσο ως δεξιός μπακ, όσο και στην θέση του αμυντικού χαφ.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ξάνθης και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα για 4 χρόνια, από τη σεζόν 1996-1997 μέχρι τη σεζόν 1999-2000.

Την αγωνιστική περίοδο 2000-2001 υπέγραψε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και γρήγορα έγινε βασικός αγωνιζόμενος συνήθως ως δεξί μπακ. Ο Πατσατζόγλου τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα σε ένα παιχνίδι του 2003 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ο Πατσατζόγλου ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον συγκεκριμένο τραυματισμό, αλλά τελικά κατάφερε να τον νικήσει και επέστρεψε ξανά στους αγωνιστικούς χώρους την περίοδο 2004-2005.

Έπειτα από μια μακρά καριέρα στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε 8 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα, ο Πατσατζόγλου την σεζόν 2009-10 μετακόμισε στην Κύπρο όπου και αγωνίστηκε με την φανέλα της Ομόνοιας. Εκεί είχε έξι συμμετοχές.

Φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπου και έλυσε την συνεργασία του χθες το βράδυ. Τέλος, ο Χρήστος Πατσατζόγλου από το 2000 έχει παίξει σε 45 ματς της Εθνικής Ελλάδος,με παρουσίες στο Euro 2008 και στο πρόσφατο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: