. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα-Αργοναύτες Αγρινίου:60-24


Με χαρακτηριστική άνεση η ομάδα γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε τη δεύτερη νίκη της σε δύο αγώνες, στο πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΚΑΒΔΕ. Στον αγώνα που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, η ομάδα του ΠΑΣ επικράτησε με 60-24 των Αργοναυτών Αγρινίου, παρά τις απουσίες βασικών παιχτριών. Η ομάδα μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα δείχνοντας τις προσθέσεις της για ένα υγιεινό περίπατο.
Με την αμέριστη συμπαράσταση πολλών φίλων της ομάδας αλλά και με το ρυθμό που έδιναν από την κερκίδα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΣ, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δοκίμασε πολλά και διαφορετικά σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.
Για μια ακόμη φορά πρώτο βιολί στην ορχήστρα του ΠΑΣ ήταν η διεθνής γκάρντ Βάσω Δασκαλοπούλου με το σύνολο της ομάδας να αποδίδει καλό και γρήγορο μπάσκετ.

Αναλυτικά οι σκόρερς:
ΠΑΣ Γιάννινα ( Βαχαρίδης, Σπυρίκος) Δασκαλοπουλου 22 (1), Δαγκλή 2, Μπακάκου 2, Τσακτσίρα 2, Τσιάρα 10, Λεωντίου 4, Καρπόνη 2, Βούλγαρη 4, Σακκά 2, Ζιώγα 4, Βαλάκου 4, Γράψα 2.





ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΣΚΑΒΔΕ
ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ
ΑΓΣΙ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 53-56

Για τη δεύτερη φάση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ αγωνίστηκαν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας οι ομάδες του ΑΓΣΙ και του ΠΑΣ Γιάννινα.
Νικήτρια στο τοπικό ντέρμπυ ήταν η ομάδα του ΠΑΣ, που στέφθηκε νικήτρια ύστερα από μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο  κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο. Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα οι δυο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι, αλλά στην πορεία της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να δημιουργήσει διψήφια διαφορά πόντων, με τον ΑΓΣΙ να καταβάλει έντονη προσπάθεια να την καλύψει χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Αξίζει να τονιστεί πως στον πάγκο της ομάδας του ΠΑΣ βρίσκονταν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδόπουλος, λόγω της απουσία του προπονητή του παιδικού τμήματος, Δημήτρη Αναστασίου. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Μαρούγκας , ενώ από τους ηττημένους ο Μάντζιος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαδόπουλος, Αναστασίου) Ιωαννίδης, Ηλίας, Ποσποτίκης 4, Δημητριάδης 4, Στουγιάννος, Γεωργίτσης 4, Μαρούγκας 26, Νάσιος, Καρκαντέλος 12,  Τάστης, Μιλάκης, Γκόγκος 6.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: