. - .

this is www.Fcpasgiannina.gr blogspot


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ : 3-1

ΟΕ ΟΕ ΟΕ , ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΕ

ΤΟ 1-0 ΤΟΥ ΤΖΑΝΗ                      ΤΟ 2-1 ΤΟΥ ΣΙΑΛΜΑ


     ΤΟ 3-1 ΤΟΥ ΣΙΑΛΜΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σικαλιάς, Ντάσιος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κεϊτά, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι,( 75΄Στάθης )  Τζάνης,( 63΄Σιαλμάς ) Σκούφαλης,( 88΄Βαγγελής )  Μπακαγιόκο. 
Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Στάθης, Σιαλμάς, Φουρτάδο, Μπουχάν, Βαγγελής, Οικονόμου (σ.σ. ο νεαρός Οικονόμου κλήθηκε στη θέση του Πατσατζόγλου που είχε ίωση). 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρίου, Γκράιμς, Βιδάλης,(58΄ Τσεμπερίδης ) Ψιάνος, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Βασιλόγιαννης,( 58΄Ουαταρά ) Κοκκίνης,( 84΄Ντούλιας )  Κορακάκης, Περέιρα, Φαρινόλα.
Στον πάγκο του Εθνικού: Παγούδης, Ρούσσος, Ντούλιας, Ουαταρά, Νικολόπουλος, Τσεμπερίδης, Καραχάλιος

Κίτρινες: Κοκκίνης , Βιδάλης , Κυριάκος,Περέιρα, Κειτά

Το φιλμ του αγώνα

- 7΄ΓΚΟΛ  σέντρα από δεξιά του Σκούφαλη, κεφαλιά του Τζάνη μέσα από την μικρή περιοχή και 1-0!  
- 23΄δυνατό σούτ του Ντεβισέντι εξω από την περιοχή, η μπάλα περνά ψηλά αουτ 
- 24΄συρτό δυνατό σουτ του Βασιλόγιαννη μπλοκάρει ο Σικαλιάς 
- 37΄σέντρα από δεξιά του Ντάσιου, κεφαλιά του Μπακαγιόκο, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Σωτηρίου και αουτ 
- 39΄ΓΚΟΛ σεντρα από δεξιά του Φαρινόλα συρτό σούτ του Ψιάνου και 1-1
- 45΄σε θέση βολής ο Μπακαγιόκο μέσα από την περιοχή πλασάρει αλλά η μπάλα κόντραρε στον Γκράιμς και πέρασε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυριάκος, κεφαλιά του Κώτσιου και η μπάλα ελάχιστα άουτ.  
ημίχρονο
- 66΄ ΓΚΟΛ Εξυπνη μπαλιά του Βάντερσον  στον Σκούφαλη που σπάει το οφσάιτ  κάνει το σούτ απέκρουσε ο Σωτηρίου και στην επαναφορά της μπάλας ο Σιαλμάς κάνει το 2-1
- 70΄μετά την πάσα του Μπακαγιόκο ο Σκούφαλης σε καλή θέση μέσα στην περιοχή κάνει το σούτ αλλά ο Σωτηρίου διώχνει σε κόρνερ 
- 80΄σέντρα σούτ του Σκούφαλη η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Εθνικού  
-89΄ΓΚΟΛ ο Σιαλμάς με εξοχη ατομική ενέργεια που παίρνοντας  την μπάλα από τον χώρο του κέντρου περνάει ολη την άμυνα του Εθνικού και με πλασέ κάνει το 3-1 


Αναλυτικά η 19η αγωνιστική

Σάββατο 22/1
Αναγέννηση Καρδίτσας-οφη 2-1
(33’ Ντοριβάλ, 71’ Αθανασιάδης - 23’ Αγρίτης)

Κυριακή 23/1 (15:00)
Παναιτωλικός-Αγροτικός Αστέρας 4-0
(8’ Γκούρμα, 68’ Καούνος, 83’ Θεοδωρίδης, 90’ Μπελεβώνης)
Λεβαδειακός-Τρίκαλα 3-1
(1’ Ζουρούδης, 20’ Πόποβιτς, 54’ Λισγάρας – 42’ Ενόκ)
Πιερικός-Ηλιούπολη 2-1
(70’, 90’ Γιαζιτζόγλου, 83’ Βάρα)
ΠΑΣ Γιάννινα-Εθνικός 3-1
(6’ Τζάνης, 66’, 89’ Σιαλμάς – 39’ Ψιάνος)
Βέροια-Πανθρακικός 0-0
Δόξα Δράμας-Ιωνικός 5-1
(17’,63’ Χατζηπαντελίδης, 33’, 42’, 81’ Μαρκόφσκι πεν. – 85’ Χιονιδης)

Δευτέρα 24/1
Εθνικός Αστέρας-Καλλιθέα (18:00, ΕΤ3)
Θρασύβουλος-Διαγόρας (19:00, Conn-X)



Βαθμολογία


Δηλώσεις
Στεφάν Ντεμόλ: «Ήμουν ανήσυχος για το ματς» 
Την ανησυχία του για την έκβαση του αγώνα εξέφρασε ο Στεφάν Ντεμόλ, καθώς ο Εθνικός ήταν πολύ βελτιωμένος τον τελευταίο καιρό απ' όταν τον ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης, ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Για δίκαιη νίκη του ΠΑΣ έκανε λόγο ο κ. Παντελίδης, που ωστόσο άφησε αιχμές για τους διαιτητές για δύο οφσάιντ και για ένα φάουλ στο οποίο δεν έδωσε επανάληψη. 

Σάββας Παντελίδης: «Δίκαια πρώτος ο ΠΑΣ»
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που δίκαια είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και επιπλέον και η στατιστική το επιβεβαιώνει. Μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ και είμαστε και τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κι άλλο γκολ στα πρώτα λεπτά που πελαγοδρομούσαμε στην άμυνα. Ισοφαρίσαμε κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως. Κι εκεί που στο β' ημίχρονο κρατούσαμε καλά την μπάλα και πατούσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεχτήκαμε το 2-1 που μας χάλασε την ψυχολογία.
Η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα είναι δίκαιη, γιατί είχε περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ θα μας κέρδιζε και χωρίς να υπάρχουν αυτοί οι τρεις διαιτητές που θα πρέπει να σταματήσουν να διαιτητεύουν. Όχι ότι κέρδισε απ' αυτό ο ΠΑΣ.
Δύο φάσεις οφσάϊντ με έκαναν να φτάσω ως τον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν κάνω ποτέ. Επίσης, στο φάουλ που κερδίσαμε έξω από την περιοχή ακριβώς, ο αμυντικός των Ιωαννίνων αποκρούει από τα 2 μέτρα. Έπρεπε να δοθεί επανάληψη. Αν αυτό είναι το καλύτερό τους παιχνίδι, τότε δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο στο χώρο αυτό».
 
Στεφάν Ντεμόλ: «Ήμουν ανήσυχος για το ματς»
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη κι επειδή για 95 λεπτά δεν σταμάτησαν την προσπάθεια για περισσότερα γκολ.
Δεν φοβήθηκα αυτό το παιχνίδι, απλά ήμουν λίγο ανήσυχος γιατί  από  την ανάλυση των αγώνων του Εθνικού, προέκυψε ότι με προπονητή τον κ. Παντελίδη ο Εθνικός βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς. Ήταν πολύ καλός  αντίπαλος, με πολύ καλή οργάνωση και προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Για να κερδίσουμε εμείς έπρεπε να έχουμε  όλες μας τις δυνάμεις. Είμαι πολύ χαρούμενος από τη νίκη.  
Εύχομαι να σταματήσει να βρέχει στα Γιάννινα (σ.σ. το προπονητικό κέντρο είναι σε άθλια κατάσταση και θυμίζει τον περσινό αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων»)».

Σχετικά με το αν ολοκληρώθηκαν μεταγραφές και αποχωρήσεις, σημείωσε: «Η κατάσταση έχει όπως την ανέφερα μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ίσως αποκτήσουμε έναν ακόμα παίκτη, αν όντως βρεθεί η καλή ευκαιρία όπως στην περίπτωση με τον Πατσατζόγλου που δεν μπορούσαμε να περιμένουμε ως το καλοκαίρι γιατί θα την χάναμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια σκέψη για μεταγραφή. Το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει για τις επόμενους 5 μήνες, εκτός αν πάρουμε παίκτη, οπότε θα φύγει κάποιος».
Για το αν θα δοθεί δανεικός ο Εμίλιο Φουρτάδο σχολίασε: «Ο Φουρτάδο είναι άτυχος μέχρι τώρα. Εμείς δεν θέλουμε να φύγει. Μόνο αν θελήσει εκείνος να φύγει για να έχει περισσότερες συμμετοχές».
 
Γιώργος Κοκκίνης:
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και στον προπονητή μου. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στα δυνατά και αδύνατα σημεία του ΠΑΣ Γιάννινα. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
 
Γιώργος Σικαλιάς:
«Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, γιατί ο Εθνικός είναι βελτιωμένος τον τελευταίο καιρό. Ήμασταν πολύ  καλοί στον επιθετικό αλλά και στον αμυντικό τομέα. Δεχτήκαμε ένα γκολ από αδράνεια, αλλά στο κατάλληλο σημείο ξαναπροηγηθήκαμε. Με αυτή τη νίκη γινόμαστε ακόμα πιο ισχυροί για το μέλλον. Είναι άσχημο να δέχεσαι γκολ και μ' αυτό να ισοφαρίζεσαι, αλλά έχουμε μεγάλη σταθερότητα στην πορεία μας κι αυτό είναι και το ισχυρό μας όπλο».






























Δεν υπάρχουν σχόλια: